Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Nosim srebro i belo zlato...
Imam lancic, koji ne nosim ceso, isto tako od srebra.. nosim 2 srebrna prstena i jedan, tj burmu od belog zlata.. to nosim stalno.. i jednu narukvicu od srebra....
i planiram jos jedan prsten da skratim... ali to trenutno nosim.. :)
By biotherm
prsten od belog zlata, narukvica srebrna, narukvica gumena, nadam se uskoro dobroj koznoj narukvici
lancic ponekada, lanac isto ponekada

mindjuse - ne, nisam probusio usi, haha :D
Korisnikov avatar
By VANGEL
Par srebrnih minjdjusa,srebrni prsten sa nekim polu dragim kamencicima crvene boje
i srebrnu narukvicu...mada uskoro planiram komplet ogrlicu sa narukvicom od srebra.
:B
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by VANGEL
Par srebrnih minjdjusa,srebrni prsten sa nekim polu dragim kamencicima crvene boje
i srebrnu narukvicu...mada uskoro planiram komplet ogrlicu sa narukvicom od srebra.
divno zvuci:wow:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Hton
Originally posted by VANGEL
divno zvuci:wow:
Svaticu to kao kompliment...:hvala:
Korisnikov avatar
By VANGEL
pa i jeste:D
Pa hvala slatkisu...imali na ovu temu nesto da te zanima...:lizalica:
Korisnikov avatar
By VANGEL
slika prstena:klap:
:D Znao sam da te to zanima...momentalno nemam ali cu da ga fotografisem i videces ga...
Mnogo je star...s'kolena na koleno od osmanliskog carstva inace poreklo tacno neznam ali najvise se zadrzao u Makedoniji jer po proceni je Ohridsko srebro u ptanju mada tu postoji nesto sto buni a to je zig...glomazan je...ima crvene kamencice-za njih neznam poreklo ali kazu da su polu dragi po sjaju...mada dok ne proverim nista...neverujem mnogo na odoka rec....
Korisnikov avatar
By Sunce
Ponekad stavim sat. On se racuna?
Korisnikov avatar
By tea92
..samo pirsing u levoj obrvi...i narukvica sa krstom na kom je urezano pola srca i iznad ispisano "..ever".... :cigareta:
Korisnikov avatar
By nev
srebrne mindjusice i mnoooogo narukvica uglavnom od kanapa
Korisnikov avatar
By Dmaki
hmmmm....
do pre 2 god bukvalno nista
a sad - sat obavezno,
ukupno devet : 7 narukvica(ugl kaucuk,neki lanci i kanapi) i dva lancica
ukupno devet : 8 mindjusa i pirsing

svaku stvar mi je poklonio neko znacajan za mene!
rodjena sam devetog,isla u devetu gimn........
i def je moj br devetka. :hyper:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nakit u svakodnevnom životu ne nosim, jer mi smeta kad imam bilo šta na prstima, oko vrata, oko ruku, a pogotovo na ušima.
Iritira me.
Samo za izlaske umem da se bogato nakitim ogrlicama, narukvicama ( i to onim što kitnjastijim ), prstenjem i minđušama ( ali isključivo na klipsu, jer ne dolazi u obzir da ikada izbušim uši ).
Pirsinzi takođe ne dolaze u obzir.
:deni:
Korisnikov avatar
By bu
sat..pre lancic i narukvica..sad kako ide leto sve skidam..smeta mi sve :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sat, obavezno, ne skidam ga ni kada spavam..

Dva prstena su mi uvek na ruci, jedan je preradjena burma mog tate, a drugi sam dobila za 18. rodjendan.

To je uvek sa mnom, a nosim i narukvice, i lancice i ogrlice, svasta nesto, zavisi od prilike i garderobe. :) :ogledalce:
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by bothways

Nista. Navika :jbg:
Tako to bejashe nekada. Sad nosim zlatni lancic sa tri priveska: srce, kljuc i krstic.
Nosim i analogni sat, ali ne smatram njega delom nakita, jer mu je funkcionalna vrednost daleko veca od estetske.
Korisnikov avatar
By inga
Zlatne minđuše i sat (ako to spada u nakit). Lančić, narukvicu i prsten baš retko nosim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!