Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by starsailorPa ja koliko vidim samo su se punije bunile..
zWezdice necu citirati tvoj post bojim se da je previse ¨cool¨
reci mi zasto (o zasto) mislis da sve zene/ljudi koji na ovoj temi ¨brane¨ gojazne devojke da su i same/i takve/i???
i da mozda po nekim ¨normalnim na pr.Cosmopoliten bla bla ¨ standardima, mozda i ti spadas u gojazne devojke.
ja bih isto tako zamerila Mage-u (nista licno) sto je anoreksicne devojke nazvao hrpom kostiju, i da je sada ovo tema o njima, onda bih ja po tvom misljenju (stereotipima) ispala i anoreksicna?
Originally posted by tintilyKo koga osudjuje? Vi se bunite , jer je nekome ruzno da bude sa punijom/debelom ribom i jos to priznaje? Sta je tu problem? Pa ne bi mogao svako, pa koliko god ta riba imala divne, sredjene nokte i redovno isla na piling, nije poenta u tome uopste. Kao sto ni svako ne bi mogao da bude sa extra mrsavom ribom..
Zasto ja uvek imam potrebu da odgovorim . Zvezdice tebi i onima koji misle kao ti ... Od kad je otvorena tema ovde se raspravlja a mislim da ne sluzi tome. Neko je nekada rekao da je lepota u ocima posmatraca. Moze se nekome vizuelno vise dopasti nesto nego nekome drugom ili se ne dopadati uopste, u ovom slucaju punacke i gojazne zene. Ne verujem da bilo kojoj devojci koja je ovde postovala a voli debeljuce ili je i sama jedna od njih smeta to sto se nekim drugim devojkama dopadaju one idealnih proporcija ili vitkije od toga . Ali smeta meni licno, a verujem i vecini njih, to sto neki daju za pravo sebi da kritikuju njihovo vidjenje ili stavove.
Brokeback-toplo preporucujem citanje Juzerkinog posta. I dodacu naravno . Po tebi bi onda i osoba obolela od raka pluca bila kriva jer nije dovoljno pazila na svoje zdravlje. Nekim zenama je gojaznost nasledna , uzrokovana poremecajem hormona ili iz ko zna kog razloga . Druge pak uzivaju vise nego sto bi trebalo u hrani. Ali onaj ko je gojazan nije automatski lenj i neodgovoran prema sebi. Znam mnoge gojazne zene koje redovno vezbaju , cije su kosa , koza, nokti ...besprekorni. Koje i te kako brinu o sebi i svom izgledu.
Ja nikad ne kukam ali reagujem na neke stavove i opaske. Nije ono sto je opste prihvaceno uvek najbolje ili najlepse. I poimanje zenske lepote se menjalo kroz vreme. I uvek ce biti ljudi kojima se dopadaju razlicite stvari , razliciti ljudi...A ja cu se uvek buniti kada neko osudjuje tudje izbore i odluke jer ni ja ne osudjujem nicije.
Originally posted by makaPa i ja sam jbt, pa se ne bunim sto neko ne bi mogao da trpi moje spojlerchice, zabole me bas moj levi, lepi, sexy spojler..
ja sam debela devojka
Originally posted by starsailorBole me moj spojlercic koji ti diskriminises za to da tebi ili bilo kome budem ql, sve mi pucketa..
ali cuj (naravno da te necu citirati) jer ti pokusavas biti cool, zene koje su otvoreno ovde priznale da su gojazne, ili tako sebe vide ili dozivljavaju stvarno nemaju problem sa sobom. sto se ne bi moglo reci za tebe. ti kazes da tebi ne smeta da neko ne voli kovrdzavu kosu (ja cak nisam ni videla tu temu ali uporedjenje debljine i kose i sama diskriminacija povodom toga je smesna) ali ipak to ovde pominjes. znaci kontradiktorna si...
i biti agresivan i napadati u postovima samo pokazuje obratno...
Originally posted by KalaMislis li na Maku pritom?
kad jednom probas nesto "deblje", zavuce ti se pod kozu
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by KalaMislis li na Maku pritom?
kad jednom probas nesto "deblje", zavuce ti se pod kozu
debela devojka sam ja, pa sta, mogu ti dati sto malo koja zna, debela devojka sam ja, aha, uzmi il ostavi jer nema drugog pokusaja
Originally posted by simarrgL*
debela devojka sam ja, pa sta, mogu ti dati sto malo koja zna, debela devojka sam ja, aha, uzmi il ostavi jer nema drugog pokusaja
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!