Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Apokalipsa pred nama???

Ne tripuj
18
46%
Proshlo mi je kroz glavu
10
26%
O da, uveren/a sam da se blizi
11
28%
Ja vec skupljam kintu za sklonishte koje se gradi u Americi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2kune

ništa interesantno ne bi vidio... samo gomilu baba koja čeka u ogromnim redovima po samoposlugama ili se otimlje o zadnje brašno... :pegla:
Jebi ga, računam da ću zateći i interesantnije prizore.
Recimo, ljude iz redova nekog kulta, kako u belim `aljinama i vencima od cveća oko glava bosonogi poskakuju po livadama i čekaju smak sveta zapevajući teme iz kultnog filma " Kosa ".
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dirrty
Inače, sve i da mogu da biram ja ne bih želeo da budem među preživelima, ukoliko bude moguće da bilo koji deo čovečanstva preživi, a ja se nadam da neće.
Ma, ne sekiraj se.
Srpske vlasti ako budu pravile odabir primeraka koje treba skloniti u nakakvo sigurno vojno sklonište, sigurno neće odabrati tebe.
I u mirnodopskim uslovima kažu da " Drvo koje ne rađa u vatru se baca ", a zamisli tek kakve će kriterijume imati u uslovima smaka sveta.

Jedino da krenemo mi, samoinicijativno, da kopamo neku rupu podno neke planine, neki bunker da iskopamo na tajnoj lokaciji i da to bude sklonište za pedere i lece kad dođe sudnji dan.

Šta mislite ?
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by *deni*

Jebi ga, računam da ću zateći i interesantnije prizore.
Recimo, ljude iz redova nekog kulta, kako u belim `aljinama i vencima od cveća oko glava bosonogi poskakuju po livadama i čekaju smak sveta zapevajući teme iz kultnog filma " Kosa ".
prije bi vidio sljedbenike Walta Whitmana kako razmiču redove da prvi dođu do brašna... i pri tom se za zabavu rješavaju takvih kultova zbog stilske neujednačenosti jerbo svatko zna da uz toliko kose mora ići i brada...
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by *deni*

Jedino da krenemo mi, samoinicijativno, da kopamo neku rupu podno neke planine, neki bunker da iskopamo na tajnoj lokaciji i da to bude sklonište za pedere i lece kad dođe sudnji dan.

Šta mislite ?
mislim da neće da može... :lepeza: ja da kopam?! pa to će biti smak svijeta!!! :drama:
Korisnikov avatar
By gorilica
Shta to?
Da krene smak sveta, ili da vidish 2 kune kako kopa? :P
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by gorilica

Pa naravno da ne treba histerisati, ali ja stvarno ne bih vishe bio iznenadjen ukoliko nas zadesi, hm, The End. :)

Btw, shta bi uradili, i kako bi se ponashali ukoliko sada chujete na vestima da nam je ostalo josh manje od 24h?
Seksao bi se... :giggle: :awesome:
By ~ Le Saint X ~
Ja sam negde pola pola sto se toga tice
verujem i ne verujem
u svakom slucaju...
zadnjih 24 sata bih proveo slikajuci i slusajuci muziku...Jewel, Zazie, Alanis Morissette i slicno...

Meni ideja o 2012 uopste nije nerealna
Korisnikov avatar
By 2kune
ovo je već bilo... twins još stoje... :zeka: :zeka:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Defnitivno je strašnije da to bude kometa.
Svakako je moguće.
Korisnikov avatar
By Tungi
Zaustavite zemlju silazim!:roflmao:
Korisnikov avatar
By 2kune
prije će svijet propasti nego će netko mene vidjeti da kopam... :carica:
By Swanheart
Originally posted by J...
Originally posted by gorilica

Btw, shta bi uradili, i kako bi se ponashali ukoliko sada chujete na vestima da nam je ostalo josh manje od 24h?

Verujem da bi nam to javili bar tri meseca unapred. Onda bih imala vremena da se pripremim. :dance:

aha
isto kao sto su rekli:"nece biti nestasice gasa, lazu vas ljudi"
i cvrc, posle sat vremena nema gasa :yay:
a Hrvatima rekli 3 meseca pre toga

dakle, kada nasi zvanicno budu rekli nema apokalipse, svi kolektivno da se nabijemo na dildo ili sta vam prvo padne shaka, da bar umremo u sred orgazma
By loreenche
dakle, kada nasi zvanicno budu rekli nema apokalipse, svi kolektivno da se nabijemo na dildo ili sta vam prvo padne shaka, da bar umremo u sred orgazma
HaHaHa.... I might just do this :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Na dildo da sednemo? :smirk:
Imas li ti devojko osecaja za tajming, imas li shlifa? E pa nemas...
Mislim da ces dobiti od mene, kao Status od onog na "D" slovo.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne, nije Sitnicava... :nerd:
Samo hocu da znas da te pola foruma ne podnosi i da ih nerviras, a niko nece da ti kaze. Evo ja ti kazem javno- MARS U PI..^&* ^^ &(*&()*_)(_)(*( PiiiP &*(&* :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!