Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li je feminiziranost izbor?

da
7
14%
ne
26
52%
donekle
17
34%
Korisnikov avatar
By *deni*
Šalu na stranu, slažem se sa Armandovim zapažanjem da su pućenje usta, vrckanje, cikanje i slični prenaglašeni oblici feminiziranosti stvar izbora i odluke, ali dodajem da su oni za moj pojam dobrodošli i poželjni vidovi ventila za, u homofobičnom društvu napaćene pederske duše, koje na taj način u određenom ambijentu i u određenom društvu daju sebi oduška.
Dakle, u takvom ponašanju nalazim da postoji blagotvorno terapeutsko dejstvo.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by *deni*
Originally posted by Galadriel

ne, ali ima ih izblaziranih :awesome:
Originally posted by Clockwork Orange

Ćoro, ti si ?

:D

:pinknaocari:
:lol: :smeh: :lol:

Moje pesme su filozofski esej u muzičkoj formi, ali su bazirane na tradiciji srpskog naroda, kojoj sam odana više nego Hegel dijalektici.
:lol:
dobar dan, dobar dan, dobar dan :krezavi: :krezavi:

kakav hegel do tog slova u bukvaru jos nisam stigla
mislim znam to je onaj sto tupi panlogizam samo ne znam konkretno :krezavi:
Korisnikov avatar
By Gollum
feminiziranost NIJE izbor ... ja sam donekle fem i imao sam problema s tim kao klinac .. uvezbavao 'muzevnost' jer sam imao probleme u skoli ... itd

neke stvari mogu biti i stechene - "slatka moja" fore u govoru, pucenje usana, prekrstene noge itd

nemam nista protiv feminiziranosti ( ni svoje ni tudje ), ako je prirodna i nenapadna ( tj. ako je neko namerno ne istiche ) jer tada izgleda izvestaceno i odbojno ... prirodno fem momci umeju da budu izuzetno sharmantni i privlachni !!!!
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Kragi

@ Tot: bojim se da opcije koje su postavljene kao izbor za glasanje na ovoj temi nemaju taj kontekst ili bar ja nisam tako razumeo ovo 'feminiziranost je stvar izbora'. Postujem tvoj stav ali mi se cini da logika kojom si glasao na ovoj temi nije ona kojom se vodi vecina (sto ne znaci da mora da bude, samo konstatujem). :)
Možda.
Originally posted by Kragi
Nekako mislim da bi u medicin/biologiji ili kojoj vec nauci feminiziranost morala da ima precizniju definiciju od naseg individualnog shvatanja iste i da mora da se posmatra da tog aspekta a ne kao stvar izbora :)
Samo to ne!!! Ja u klin ti u ploču. Ma ne tiče se medicine i biologije. Ne sme podlegati definicijama. Na taj način još na mala vrata uvodiš devijaciju, da ne kažem bolest. Zato i govorimo o izboru. Vidiš li da je sve vreme u igri norma i odstupanje od norme?

Ne ugrožava nikoga, vezana je za personalnu ekspresiju pojedinca. I ako je tako nema jedne norme nego više "normi" u društvu koje teži biti slobodno. Ne smeš biti prinuđen ni na jednu normu.

Ne sporim da bih se zabavio čuti najnovija "naučna" istraživanja o feminiziranim kunićima, žabama itd.

Originally posted by Mage

Pa priroda i odlučuje za mene. Zar svi mi ne pravimo izbore u skladu sa svojom prirodom? :hmm:

Ne, stvaraš svoju "prirodu" i odlučuješ sam, ostalo su kolektivističke matrice. Inače svaki kvalitet moraš podeliti sa čoporom koji te dalje određuje podgrevajući utisak da to čini nekakva priroda.

Ne razumem šta si mi ovim hteo reći :neznam: Kako to misliš prirodno odabran? :wtf:
Mislim na uvođenje bilo kakvih biologističkih interpretacija društva i individue. Takođe rečeno u ranijim postovima. Ekstremna prisutnost darvinizma u nekim društvenim teorijama.

Nisam napao ovime a ni osporavao čika Darvina :drama: ;)
Korisnikov avatar
By Srklet
bas to, sjecate se predmeta iz osnovne (bar je bio kad sam ja isao u osnovnu :D ) koji se zove priroda i drustvo... dvije razlicite stvari...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Tot

Pa priroda i odlučuje za mene. Zar svi mi ne pravimo izbore u skladu sa svojom prirodom? :hmm:

Ne, stvaraš svoju "prirodu" i odlučuješ sam, ostalo su kolektivističke matrice. Inače svaki kvalitet moraš podeliti sa čoporom koji te dalje određuje podgrevajući utisak da to čini nekakva priroda.
društvo (okolina)=priroda

ja (moj mozak)=priroda

dakle...

društvo (okolina)+ja (moj mozak)=priroda :trep:

Originally posted by Tot

Ne razumem šta si mi ovim hteo reći :neznam: Kako to misliš prirodno odabran? :wtf:
Mislim na uvođenje bilo kakvih biologističkih interpretacija društva i individue. Takođe rečeno u ranijim postovima. Ekstremna prisutnost darvinizma u nekim društvenim teorijama.

Nisam napao ovime a ni osporavao čika Darvina :drama: ;)
Ljudsko društvo i svi njegovi fenomeni imaju biološku osnovu, verovao ti u to ili ne.
By Ulix
Originally posted by Tot

Ne sporim da bih se zabavio čuti najnovija "naučna" istraživanja o feminiziranim kunićima, žabama itd.

Mene i sama ideja o takvoj "nauci" vrlo zabavlja, moram priznati. :pucaodsmeha:
By Kragi
^ nisam rekao nauka o feminiziranosti, nego neki segment odredjene koja bi jasno definisala pomenuti termin. ;)
... i sad mozete da pricate sta hocete ali svakako da neki reperi moraju da postoje kako bismo pojavu/stanje ili sta li vec mogli da identifikujemo pa u krajnjem slucaju i polemisemo o tome na ovako koncipiranoj temi :)
koliko ce to voditi ka devijaciji (koju ja ne bih izjednacio sa bolescu) ne znam, ali znam da ovaj iznad zna kako se u medicini ista (devijacija) odredjuje :)
pa nek ti objasni, ja nisam strucan :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Tot

A o feminiziranim kisnim glistama? One su bas, ono, prave tetke :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
:roflmao:

A kad se izabere biti feminiziran, koliko je u proseku potrebno vremena do onako solidno pune feminizacije ponasanja? :hyper:
Korisnikov avatar
By m..
izbor je donekle, is in <25%.

mislim, nije u sustini, znam ljude koji su isto tako feminizirani od ranog detinjstva, kad covek jos nema svest o tim stvarima i njihovom uticaju na okolinu.

onih <25% je otprilike koliko neko moze da se iskontrolise da bude recimo nefeminiziran na intervjuu (? duplo u?) za posao ili tako nesto, ili koliko s druge strane moze da bude dodatno teatralan kad se zajebava s drustvom.

u sustini mislim da to ide iz licnosti i da je urodjeno.
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
pa nije izbor definitivno. I know...
25% mozda i jeste, ali ovo ostalo ne
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne verujem da je izbor, kao sto ni to sto ja izgledam ko batica nije izbor.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!