Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By ~ Le Saint X ~
Ja sam ipak vise uzbudjen zbog Zazie

svaki njen album je velika inspiracija za mene

Mylene... pa... mnogo manje
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Koliko sam načuo Celine treba da izda album na francuskom, tako da mi je to nešto najskorije čemu mogu da se radujem... :trampolina:
Bilo bi fantastično kada bi Mylene u periodu dok ne izbaci novi studijski album, izdala neku kompilaciju sa par novih pesama, na primer baladama da mogu nešto da slušam dok ne dođe na red novi album popularnog elektro zvuka po mogućnosti sa spotovima punih golih dečkića u vojničkim uniformama... :kakodane:
By ~ Le Saint X ~
Da,Celine izdaje sledece godine album i na engleskom i francuskom
:yay:
eto, i mYlene...

ali,sam,zaista presrecan zbog Zazie
Korisnikov avatar
By Hton
jako mi se sviđa njena poslednja turneja. a i prelepa je. :love:

''
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Neki bi rekli da nisam normalan i pomislili "Šta ovaj pamti?"???, ALI danas je tačno godinu dana od kada sam prvi put čuo MYLENE FARMER!!!! :zen:

:alikako:
Evo, moje fantastično pamćenje je došlo ponovo do izražaja, i danas "proslavljam" godinu dana od kada sam čuo pesmu CALIFORNIA, i od kad sam počeo da slušam Mylene kao pomahnitao...
:awesome:

Za ovih godinu dana, preslušao sam 2,699 pesama od Mylene, među kojima ubedljivo najviše pesmu "Avant Que L'ombre" čak 106 puta! To je pesma koju sam najvše puta slušao ikada, a Mylene izvođačica... Posle te pesme slede "California" 99 puta, "Su J'avais Au Moins..." 97 puta, "Innamoramento" 87 puta, i "Q.I" 86 puta...
I'm crazy, I know...

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Innamoramento

Neki bi rekli da nisam normalan i pomislili "Šta ovaj pamti?"???, ALI danas je tačno godinu dana od kada sam prvi put čuo MYLENE FARMER!!!! :zen:

:alikako:
Evo, moje fantastično pamćenje je došlo ponovo do izražaja, i danas "proslavljam" godinu dana od kada sam čuo pesmu CALIFORNIA, i od kad sam počeo da slušam Mylene kao pomahnitao...
:awesome:

Za ovih godinu dana, preslušao sam 2,699 pesama od Mylene, među kojima ubedljivo najviše pesmu "Avant Que L'ombre" čak 106 puta! To je pesma koju sam najvše puta slušao ikada, a Mylene izvođačica... Posle te pesme slede "California" 99 puta, "Su J'avais Au Moins..." 97 puta, "Innamoramento" 87 puta, i "Q.I" 86 puta...
I'm crazy, I know...

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
:oskar:

Felicitations!

Nije cudo, ja pamtim mnoge datume...
Zato i imam otvorenu temu

Danas, pre...

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid1794708

potpisi se tamo
:)
Korisnikov avatar
By Dégénération
Da li ste videli najnoviji spot Kylie Minogue za singl "All the Lovers" koji je režirao Todd Cole?
I pored toga što je u pitanju drugi režiser, postoje velike sličnosti sa Bruno Aveillan-om koji je za Mylene Farmer 2008. godine režirao spotove
"Degeneration" i "Si j'avais au moins...".
Da li treba još nešto komentarisati?
Slika Slika
Slika Slika
Pogledajte spot i donesite sami zaključak.
''
By ~ Le Saint X ~
U temi o Kylie Minogue vec sam bio izneo to poredjenje...

Da,neki detalji su bas...
Korisnikov avatar
By Hton
To je kao dva filma koja obradjuju pricu sa dva razlicita polazista. Volim oba spota, tako da nemam potrebu neki vise da branim. Oni su razliciti i poenta im je potpuno suprotna. Kada je Mylene u pitanju spot je mracan, ona se brani, manipulise i tera sve prisutne na "sex", dok je kod Kylie to slobodna volja. Ove slike koje su okacene ovde radi poredjenja su savrsene, jer pokazuju koliko su price razlicite. Ako je i postojalo ugledanja, pa sta i ako jeste, onda je samo u pitanju inspiracija, a ne kopiranje...
Korisnikov avatar
By horus.
ma ne lupajte gluposti, spotovi nemaju veze jedan sa drugim... :smug:

kao sto rece hton - sustinski se razlikuju... spot od mylene farmer je idejno baziran na filmu "peti element", dok kylie ide na tu neku hipi ljubav...
By ~ Le Saint X ~
Slicnosti postoje,ali ne verujem da je bilo ikakvog kopiranja
ili ne namernog
et toq!
:snob:
By ~ Le Saint X ~
Mislim d aje ovo prva pesma sa albuma koju zavoleo
a, spot zajedno sa recima ima za mene posebno neko FENOMENALNO znacenje...

Jedna od 5.6 pesama od Mylene
koju najcesce slusam

Ali,spot nekako upotpunjuje dozivljaj!
Njen mozda najestetskiji spot i sa najvise simbolizma
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...

Mislim d aje ovo prva pesma sa albuma koju zavoleo
a, spot zajedno sa recima ima za mene posebno neko FENOMENALNO znacenje...

Jedna od 5.6 pesama od Mylene
koju najcesce slusam

Ali,spot nekako upotpunjuje dozivljaj!
Njen mozda najestetskiji spot i sa najvise simbolizma
E, pa kao nekom ko ne razume ni jedan stih ove pesme, nemam šta da kažem.... "Innamoramento" mi je najbolja pesma sa albuma...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Sinoc sam odgledao Stade de France, koncert je savrsen :love: iako ne znam ni jednu rec francuskog skoro sam zaplakao dok je pevala balade. Ubedljivo najbolji deo je sam pocetak i Paradis inanimé a super mi je i C'est dans l'air koju sam sinoc cuo prvi put. Sans Contrefacon savrsena kao i uvek :leviathan:
By ~ Le Saint X ~
Super da ti se svidelo
Ja jos nisam gledao...
Nisam jos ni Celine
Korisnikov avatar
By Oziris
Znam za Mylene jos od pesme California, dakle ima tome jedno 10 god. I me likey her. :D
Slika

Najveći svetski muzičari okupili su se pre par nedelja kako bi odali priznanje australijskom rok bendu INXS, čiji je lider, Majkl Hatkins umro 1997.
Prema informacijama koje je objavio jedan francuski dnevni list, Mylene Farmer je za ovu priliku snimila novi singl, u duetu sa američkim muzičarem Ben Harperom. Oni su obradili jedan od najvećih hitova grupe INXS "Never Tear Us Apart" i izvode ga na engleskom-francuskom jeziku. Mylene je jedini francuski izvođač koji će se naći na ovoj kompilaciji koja izlazi u septembru.
Više informacija sledi uskoro...

''
By ~ Le Saint X ~
Cak je i TF1 dans potvrdio...

Iskreno,ne ocekujem nista od tog dueta
i nisam ni malo uzbudjen...
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Informacija sa fejsbuka:

Demain, nous aurons plus d'infos sur l'actualité de Mylène dans "Le Parisien"... Il se pourrait que Mylène ne fasse pas seulement un duo avec Ben Harper, mais aussi un duo avec une chanteuse dont on ne connaît pas encore l'identité !
By ~ Le Saint X ~
Ne treba verovati mnogo tim laznim Mylene Farmer profilima na FB

Ona nema ni oficijelni sajt,a tek FB...
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ja bi tela ponizno na kolenima sve sa uplakanim pogledom da zamolim za HD spotove (znam da imas) :)
By ~ Le Saint X ~
Znam...
otkrili su i o kojoj pevacici se radi...
Ne znam...
fokusiran sam na Zazie

Mylene ionako nece ove godine nista izdavati
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!