Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Simor
Hvala lepo, polarlichtina!

Doduše, kraj "Deleuze Studies", "Paragraph" i "Journal of Victorian Culture", ima jošte, barem meni, zanimljivih stvari, ali je link dragocen!

:cheer:
By Simor
Polarlicht, pa ti ovde ostavljaš teorijska blaga. :)

Samo da to ljudi na forumu malo više cene. :(
By polarlicht4.1
Nađe se poneko da ceni, kao ti na primer. :lezkiss:

Osim toga, stavljam samo linkove za one sajtove koji su javno dostupni a kad bih krenuo sa onima za koje ja imam pristup... :zvizdi:

Šalu na stranu, već sam par puta napisao da mi se ljudi slobodno obrate ako im je nešto potrebno a ja ću se potruditi da nađem. Živela teorija! :crveni:

BTW, upravo se trudim da dođem do poprilično puno članaka iz GLQ: A Journal of Lesbian and Gay Studies, Diacritics, SubStance, Radical History Review i Theory & Event pa ako je neko zainteresovan neka se javi.
Korisnikov avatar
By gneeebo
evo nekih tekstova u vezi sa slobodnom improvizacijom i modernom kompozicijom na engleskom i na srpskom (liste se pomalo razlikuju, tako da cekirajte oba ako vas zanima).
By Ulix
Originally posted by gneeebo
evo nekih tekstova u vezi sa slobodnom improvizacijom i modernom kompozicijom na engleskom i na srpskom (liste se pomalo razlikuju, tako da cekirajte oba ako vas zanima).
Oba linka su mrtva. :obesen:
By Simor
Hajde da okušam sreću, pa da vidim da li polarlicht, ili neko od drugih forumaša/forumašica, ima pristup elektronskom obliku sledeće knjige (ili, čak, hard copy iste...):

Randall Halle "Queer social philosophy: critical readings from Kant to Adorno"

:diplomac:
By polarlicht4.1
Nema hardcopy ali sad ćemo videt' ima li je neđe u e-formatu...Stiže u2u ubrzo.

:kopa:
By garrel
Valter Benjamin - Umjetničko djelo u vijeku svoje tehničke reprodukcije
By Sensuality
Jel zna neko gde mogu da se pronadju knjige Jiddu Krishnamurtija? Trebale bi mi za fax.
By garrel
Andrej Tarkovski - "Vajanje u vremenu", na našem jeziku. Ima neko?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!