Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By novi tip
Imam 19 godina, ruzan sam, opada mi kosa nemogucom brzinom, mrsav sam , preterano maljav, nekomunikativan sa muskarcima, sa zenama ok, nefem(jedino dobro)
Jos gej... nikako se ne uklapam, nikad nisam nisha pokusao sa muskarcima jer znam da bi me svako iskulirao.
Ranije sam bio lep i normalnog izgleda. A zbog ovoga sam sada u jakoj depresiji. U srednjoj nisam pronasao nijednog druga iako sam u osnovnoj imao gomilu. Zene me se gade, pa im postajem samo prijatelj jer kao ne pokazujem zainteresovanost za njih...svaka tako kaze..
Ove godine na faks... Da li da cekam da zavrsim faks (jedno 5,6 god) + da zaradim pare (jedno 5 god) sredim sebe pa tek onda da budem prihvacen od drustva kao normalan covek i tek tad pocnem da trazim nekog muskarca?? Bar da me jako zagrli , samo bih to hteo... Ima li jos neko resenje??? Ili da zavrsim po kratkom postupku...
Zbog izgleda me niko i ne primeti, a za malo paznje bi im se dobro oduzio....al nikome nisam potreban
Mislim da ako bih se ubio da dosta ljudi ne bi znalo ni ko sam , a oni koji me poznaju bi me zaboravili istog dana.

Da sam samo imao brata, ovako neshto se ne bi desilo....
Korisnikov avatar
By novi tip
nick sam napravio prosle godine kad sam mislio da cu uspeti u ovome..al nisam
fail........
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma pusti ti zlurade, besposlene tetke, njih vise niko i ne slusa.. :noob:

Nacices i ti nekoga koga ces da volis, ne brini i ko ce tebe da voli...
By Orion
Mislim da je greška čekati da završiš fax i posao kako bi postao 'prihvaćen' od strane društva/nekog. Pre svega moraš da pokušaš da prihvatiš sebe kako bi kasnije mogao da se prepustiš drugima.
Ako misliš da to nećeš moći sam, nije sramota tražiti pomoć i obratiti se nekom stručnom licu.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by novi tip

Imam 19 godina, ruzan sam, opada mi kosa nemogucom brzinom, mrsav sam , preterano maljav, nekomunikativan sa muskarcima, sa zenama ok, nefem(jedino dobro)
Jos gej... nikako se ne uklapam, nikad nisam nisha pokusao sa muskarcima jer znam da bi me svako iskulirao.
Ranije sam bio lep i normalnog izgleda. A zbog ovoga sam sada u jakoj depresiji. U srednjoj nisam pronasao nijednog druga iako sam u osnovnoj imao gomilu. Zene me se gade, pa im postajem samo prijatelj jer kao ne pokazujem zainteresovanost za njih...svaka tako kaze..
Ove godine na faks... Da li da cekam da zavrsim faks (jedno 5,6 god) + da zaradim pare (jedno 5 god) sredim sebe pa tek onda da budem prihvacen od drustva kao normalan covek i tek tad pocnem da trazim nekog muskarca?? Bar da me jako zagrli , samo bih to hteo... Ima li jos neko resenje??? Ili da zavrsim po kratkom postupku...
Zbog izgleda me niko i ne primeti, a za malo paznje bi im se dobro oduzio....al nikome nisam potreban
Mislim da ako bih se ubio da dosta ljudi ne bi znalo ni ko sam , a oni koji me poznaju bi me zaboravili istog dana.

a sad ozbiljno. ja sam davno hteo da napišem isti ovakav post ali sam odustao jer sam sam sebi rekao kako sam jadan i patetitičan i zašto bih ja to iznosio nekima tamo neznancima da mi se smeju i svašta nešto i tako malo samopovređivanja i suicidnih misli... međutim kukavica nije smela da se rokne nego je našla satisfakciju u WoW-u i forumu gde sam našao sebi slične. onda sam počeo da se out-ujem ljudima kojima sam verovao a kasnije random osobama... to oslobađa. onda sam upoznao neke sa foruma i čiča miča gotova priča. suština je da ništa nije tako crno kako ti se čini, napipaćeš i ti prekidač u mraku. prekidač za svetlo ne okidač! :shamar: :opatica:
Korisnikov avatar
By Mage

Prvo udahni duboko... :)

svejedno ti je lepo i jednostavno rekao: opusti se. Nemoj na silu da pokušavaš da se uklopiš... To sve dođe samo po sebi ;)

Kažeš da si ružan... Ja smatram da lepota i privlačnost dolazi iz samopouzdanja i karaktera čoveka. Dakle ono što nosiš u sebi ;)

Treba ti pažnje i ljubavi to je sve, ali pre nego što te drugi ljudi zavole ili primete, moraš naučiti da sam sebe voliš :) A meni se čini da nemaš baš visoko mišljenje o sebi...

Mlad si, ima vremena... Ja sam prvog dečka imao sa 20 god :) Znam neke koji su imali dečka/devojku i mnogo kasnije. To je samo faza kroz koju prolaziš i proći će te ;)

Ali ako razmišljaš o samoubistvu, obrati se lekaru jer je moguće da boluješ od depresije koja je u velikoj meri izlečiva ;)
Korisnikov avatar
By Burak
Elem čovječe, pa ti se pustio kao tikva niz vodu. Dosta femkanja i prenemaganja! Uzmi svoj život u svoje ruke! Za sve postoji rješenje! Opadanje kose - šamponi, losioni. Mršav si - pojačana ishrana i teretana čuda čine! Maljav si - šta bi pederi da depilacije nema! Probaj da se pomjeris sa mrtve tačke, iz te muljevite letargije i vidjećeš da će ti biti bolje. Samoubistvo nije nikakvo rješenje, time ćeš samo nanijeti sramotu, bol i patnju tvojim roditeljima i ljudima kojima je stalo do tebe. Uostalom, ti sam sebi nisi ni darovao život tako da ga nemaš pravo ni oduzimati - imadi muda i bori se! Vidjećeš da rješenja za probleme nisu toliko daleko.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Mage

Prvo udahni duboko... :)

svejedno ti je lepo i jednostavno rekao: opusti se. Nemoj na silu da pokušavaš da se uklopiš... To sve dođe samo po sebi ;)

Kažeš da si ružan... Ja smatram da lepota i privlačnost dolazi iz samopouzdanja i karaktera čoveka. Dakle ono što nosiš u sebi ;)

Treba ti pažnje i ljubavi to je sve, ali pre nego što te drugi ljudi zavole ili primete, moraš naučiti da sam sebe voliš :) A meni se čini da nemaš baš visoko mišljenje o sebi...

Ali ako razmišljaš o samoubistvu, obrati se lekaru jer je moguće da boluješ od depresije koja je u velikoj meri izlečiva ;)
razmisljas o sledecih 10 god, imas mogucnosti za studiranje, dobro je
obrijane glave su danas uobicajene, imas 19god, pravo ti je vreme za pojacanu ishranu i teretanu
budi srecan sto si ziv, voli sebe i zavolece te i drugi
Korisnikov avatar
By 2kune
obrij kosu i pusti malje da rastu... zabodi si pirs ili dva... ondak dođem ja po tebe... :klavir:
Korisnikov avatar
By Srklet
prvi korak, promijeni nick. :D doista nije puno posla, a dobar nick vrijedi vise od "novi tip".
(e da, nemoj pls da u nicku imas rijec "boy" ili "decko", te nekakve brojeve, tipa godina rodjenja ili duzina kurca, kao ni skracenicu grada u kojem zivis. to je jednostavbo sve jako treš. :D )
Korisnikov avatar
By Siguran puls Mladih
Poštovani "novi tip",

Na žalost, u svojim problemima nisi usamljen i svakako ne jedini sa sličnim razmišljanjima. Podrška, razumevanje i prihvatanje je naročito bitno za posebno osetljivu populaciju kao što je LGBT populacija.

Pripadnici LGBT populacije, kao što i sam verovatno znaš, danas se sureću sa dodatno otežavajućim problemima kao što su homofobija, neprihvatanje od strane porodice i prijatelja, nasilje, nedostatak zdravih uzora i razvojnih modela, „coming out“ proces i slično.

Pored porodične istorije, gej muškarci se nose sa stanjem malog samopouzdanja i stida. Traumatična iskustva naročito tokom detinjstva, koja uključuju napuštanje, zapostavljanje ili nasilje, mogu da povećaju šanse za pojavu depresije i anksioznosti. Mnoga istraživanja su potvrdila ono što većina nas gejeva odavno zna - da su mladi gej ljudi, čiji su roditelji ili hranitelji negativno reagovali kada su saznali seksualnu orijentaciju svoje dece, skloniji pokušajima samoubistva, teškoj depresiji ili korišćenju droga, u odnosu na one čiji su roditelji pozitivno odreagovali.

Ono što ti od srca mogu preporučiti je Savetovalište za gej i bisex muškarce naše nevladine organizacije Siguran puls mladih (http://www.spy.org.rs) u kojem, između ostalog, možeš porazgovarati sa parnjačkim savetnicima o svim problemima koja te muče.

Takođe, u našem Savetovalištu radi i senzibilisana psihološkinja koja je i sama pripadnica LGBT populacije. Ili jednostavno možeš doći samo na druženje, na kafu i da se opustiš u "sigurnom prostoru".

Sve neophodne informacije možeš saznati putem našeg sajta http://www.spy.org.rs/index.php/staje

Nadam se da ćeš skupiti hrabrosti i doći u naše Savetovalište ili barem pozvati naš INFO telefon.

Puno pozdrava, tvoj

Siguran puls mladih
Korisnikov avatar
By _miki_
Opusti se i nemoj da se opustis!
Opusti se sto se tice takvog gledanja na stvari i na tvoju situaciju.Ali nemoj nikako da se opustis u smislu da ne radis nista povodom celavosti,mrsavosti,dlakavosti,komunikativnosti...
Ono sto mozes da promenis promeni,ono sto ne mozes da promenis prihvati kao takvo.
I nemoj da zivis u toj dilemi.Odluci da li ces da zivis ili neces.I bilo sta da odlucis zivi u skladu sa tom odlukom.Ali ako se odlucis da sve okoncas onda sigurno niko nikada nece da te zagrli.A ako nastavis da zivis sanse su ogromne.
Probaj da se motivises na neki nacin.Ja ponekad izvalcim snagu da nesto uradim iz negativnih osecaja,iz inata,iz besa...
"Be miserable.Or motivate yourself.Whatever has to be done it's always your choice!"
Korisnikov avatar
By Rei
Ako nesto znaci, meni je receding hairline skroz HOT :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre

Oi
Sa ovakvim stavom i nastupom ostaje ti samo da odradiš to brzo i bezbolno... Preporučujem skok sa mosta ili jako visoke zgrade :D

ali, pošto ništa ne treba da bude prosto i lako, već komplikovano, bolno i teško.. ja ću ti reći isto što i ostali... Mlad si i burno reaguješ... Prestani biti E.M.O i uhvati život za muda.. Ćelaviš? ---->Ošišaj se (ako ti smeta sadašnje stanje...)
Maljav si? ----> Nađi nekoga ko voli maljave (nekima je to fetiš) ili se trimuj (to rade i str8 osobe bez pardona)... Ne znaš nikoga? Socijalizuj se putem ovakvih sajtova i kreni da izlaziš na gay friendly mesta i vremenom ćeš skontati neku masicu... Brate, mlad si i ceo život je pred tobom (sem ako ne prihvatiš moj prvi savet :D ).. Nauči da živiš sa sobom takvim kakav jesi ili se menjaj, ali u onoj meri koliko tebi prija... Ova depresivna faza će proći, a ako osetiš da nema izlaza ti pre nego prihvatiš moj prvi savet brže bolje idi i potraži stručnu pomoć... Psiholozi i prijatelji umeju da ukažu na svetlo čak i kada smo u najdubljem mraku ;)
Korisnikov avatar
By _miki_
Ili,ako ne nacucis da zivis takav kakav si,neka te ti kompleksi barem motivisu i nateraju da se promenis.
Na kraju ces da kazes "Nisam maljav,nabildovan sam,imam gomilu frajera,ali razmisljam da sve okoncam."
Negde sam procitao da su kompleksi divna stvar.Ako si debeo moze da smrsas,ako si mrsav mozes da se ugojis,ako si siromasan mozes da se obogatis...Ako ih vec imas i nesrecan si iskoristi to da postignes nesto.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Null

a sad ozbiljno. ja sam davno hteo da napišem isti ovakav post ali sam odustao jer sam sam sebi rekao kako sam jadan i patetitičan i zašto bih ja to iznosio nekima tamo neznancima da mi se smeju i svašta nešto i tako malo samopovređivanja i suicidnih misli... međutim kukavica nije smela da se rokne nego je našla satisfakciju u WoW-u i forumu gde sam našao sebi slične. onda sam počeo da se out-ujem ljudima kojima sam verovao a kasnije random osobama... to oslobađa. onda sam upoznao neke sa foruma i čiča miča gotova priča. suština je da ništa nije tako crno kako ti se čini, napipaćeš i ti prekidač u mraku. prekidač za svetlo ne okidač! :shamar: :opatica:
null :radosnice: Jesi li to ti? Neces da ga isprozivas? :radosnice:

edit: haha nisam video tvoj prvi post :lol:

Nego

Nisi jedini koji se tako oseca :mazi: Potpuno te razumem, i ja se tako osecam neretko.
Opada ti kosa? Opada i meni :awesome:
Maljav si? Maljav sam i ja :awesome:
Nekomunikativan sa musakrcima? Samo kad sam trezan :awesome:
Ali meni je super jer ne pravim sebi komplekse zbog toga. Svoje mane otklanjam koliko mogu, a ono sto ne mogu, jebiga, necu da se bedacim zbog toga. Mada, kao sto miki rece, kompleksi su dobri, teraju te da se promenis na bolje, ali samo ako si dovoljno jak da im se suprotstavis. Ne budi slabic! I nema potrebe da cekas da se zaposlis (osim ako nemas dovoljno para da jedes). Sve ostalo mozes i bez ulozenog novca da postignes, sa malo vise truda.
Uostalom, 70% lepote dolazi iznutra. Stav mnogo utice na to kako te drugi ljudi gledaju. Razmisli o tome i promeni sebe. Nije lako, ali se isplati :mazi:
Korisnikov avatar
By spliff
zivot je zajeban
i niko nije rekao da tje da bude lako...

drz' se ;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Lepo kaže naš narod, svaki lonac nađe poklopac, tako da to što si ružan, mršav i dlakav može baš da izgleda simpatično nekom ko voli neobične fizionomije na mršavim, dlakavim momcima :) Tj. to što si sebi ružan, ne znači da ćeš biti nekom drugom.
Bitno je da se družiš sa narodom, da upoznaješ ljude, pa da vidiš tek kakve ideje i manjak samopouzdanja postoji kod drugih.
Ni poseta psihologu za početak i po njegovoj kasnijoj proceni psihijatru ne bi bila loša, kad se lepo ispričaš sa nekim, biće ti lakše, poslušaj ono što piše u poruci prestavnika Sigurnog pulsa mladih.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!