Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
otišle žena i ja u obilazak hipermarketa IDEA i Rodić (ona dva na NBG, što su jedan do drugog). i kako nema nikakvog direktnog prolaza izmedju njih, ljudi se snašli i skinuli deo žičane ograde, ali je ostala ona gornja šipka koja je deo okvira ograde. i ja prva prodjem i kažem svojoj blentavoj ženi, koja je tada imala neki od svojih monologa, da pazi, misleći na tu šipku. a ona, pametnica, mislila da joj ja govorim da pazi da ne upadne u neko blato koje je bilo ispod. i ona ti lepo, svom snagom, u momentu kad je ugledala šipku, u istu zvekne čelom. onda je stala, stavila ruku na čelo, a krv počela da šiklja u mlazevima. ja sam je samo gledala, trudila se da ne počnem da se smejem, i odmah u glavi babrala koji je najbliži Dom zdravlja da odemo na ušivanje :lood:

kad smo zaustavili krvarenje, shvatili smo da je jako mala ranica, da joj ne treba ušivanje... ali zato joj je na sred čela nikla teniska loptica :lol:

naravoučenije, nigde nemojte voditi blentavu sa sobom :giggle:
Korisnikov avatar
By Madonna
jutros oko 5 kad sam ošo da spavam (pošto se obradujem krevetu i spavanju ko siroče, pa počnem da se gicam ili trzam :retard: ) sam se tak raspalio laktom u butinu ( :retard: ) sve sam zvezde video, otplakao i smejao se jedno 5 min jer me je smešno bolelo :sigh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:awesome:
Originally posted by Null

jutros oko 5 kad sam ošo da spavam (pošto se obradujem krevetu i spavanju ko siroče, pa počnem da se gicam ili trzam :retard: ) sam se tak raspalio laktom u butinu ( :retard: ) sve sam zvezde video, otplakao i smejao se jedno 5 min jer me je smešno bolelo :sigh:
Originally posted by Null

ma mnogo ste bre smotani.
:misli:
By str00ja
Jednom sam se iz zezanja jurcao po kuci sa ne secam se vise s kim i iz nekog razloga se naglo i brzo sagnem i lupim njonjom o ivicu televizora koji stoji malo nize... Sve zvezde sam video, prebledeo i oblio me ladan znoj, na kratko i izgubio svest, da bi se posle ispostavilo da imam prelom one gornje kosti nosa xD Fala prcastom boxerskom nosu, ko namenjen za takva spucavanja, sreca pa mu oblik ostade isti :giggle:

Skoro sekao hleb, i trapavom krene da mi ispada noz. I ja, pametnica, prvi put u zivotu mi se javi brz refleks i onaj svemocni momenat, i da krenem da UHVATIM NOZ DA NE PADNE, razbice se jelte... :lol: i uhvatim ja njega, i to kaziprstom na ostricu i drzim i noz i krv koja krece :retard:

Redovno se saplicem na ravno, o stepenicama i neravnom da ne pricam, i imah par uganuca sto stopala sto skocnog zgloba, sve skupa 5 u zadnje 2-3 god... Ali stvarno se prosto zapitam kad li mi je termin za sledece saplitanje i uganuce, za par god cu zavrsiti u kolicima ako ovako nastavim. :shok:

Inace, i ja se stalno ispecem o vrelu vodu kad perem ruke.
Svako malo se posecem na konzerve od tunjevine.
I stalno ali stalno glavom lupam o one gornje sipke po gradskom prevozu, to me izludjuje :shok:

Kad perem zube, zanesem se cetkicom onako manijakalno ribajuci i bar jednom nedeljno obavezno rknem desni tako da pljujem crvenu penu od paste i zvacem otok narednih par dana :retard:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by ...Sitnicava...
ispadanje po stilu "imam šuplje ruke"

[/quote]i meni se ovo desava...
sa tim da nekada imam i suplja usta...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Meni se pre desava obrnuto - da mi stvari ispadaju, padaju na druge stvari, sve se sruci na mene i na pod i opet bez posledica, nista ne bude razbijeno, bez ogrebotina. Ne razumem :neznam:

Umem medjutim da se zunem u glavu u avionu, dva ili tri puta se desilo da, kako se izvlacim iz sedista (posto cekam u nekom iskrivljenom polozaju dok ostali izadju) zaboravim da nema dovoljno mesta iznad da se ispravim i onda prebrojim sve zvezde :zvezdice:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
uspela sam da se udarim vratima u glavu pri otvaranju.

dvaput :wundy:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Brijanje se ne racuna ili sam ja jedini retard? :retard:

Kad sam bio mali pao sam penjuci se uz pokvarene pokretne stepenice i poderao facu :retard:

Imam oziljak pored oka od padanja niz obicne stepenice :sigh:

Slucajno mi je palo neko ogromno parce metala na levu ruku tako da imam polukrug od oziljka oko palca :drama:

A od aktivnih stvari... :misli:

Konzerva od ananasa :retard:
Slika
:lol:

Izgoreo sam se na plasticni lepak u subotu.

Lemilica je standard :drama:

+ 1000 posekotina i krvi za koje pojma nemam :neznam:
Korisnikov avatar
By poison
'' Ivana sine(?!), pa ti nisi svesna svojih gabarita...''
Standardna recenica koju moja majka izgovara par puta dnevno(naravno kad cuje urlik, jauk negde iz stana). Izuzetno sam smotana i non stop imam bar po dve modrice. Najbolji sam prijatelj sa ivicama stolova....vrata su moja veeeelika ljubav...

Desavaju mi se scene iz crtanih filmova:

Primer 1
Gluvo doba noci, budim se, piski mi se .... Izlazim iz sobe, na istom zidu su vrata od kupatila, zavrsavam sta imam, vracam se do sobe i u trenu mi prodje kroz glavu misao koliko li sati ima. Dnevna soba je direktno preko puta moje, znaci tri koraka i tu si. racunam, mesecina ne moram paliti svetlo, samo cu virnuti i pogledati na sat. Onako, sa finim zaletom(gornjeg dela tela) sibnem u zid glavom, blago se onesvestim, i ukapiram da sam samu sebe skucala u zid. Moja tri koraka ipak nisu bila pravolinijska...... :(

Primer 2
Vrata od moje sobe se zbog peci nikad nisu skroz sirom otvarala. I tako jednog , lepog suncanog dana, tokom razgovora sa sestrom, otvaram vrata , zakoracim (jako bitan detalj) celim telom krenem na unutra, vrata (drzeci se za kvaku) onako nekontrolisano sirom otvorim(sto vec zanmo da je nemoguce), ona se odbijaju o pec, rekoh vec da sam i glavom krenula unutra, pa me udarre u glavu, pa se odbiju o moju nogu, pa o pec, pa u glavu, i tako par puta, dok se debil nisam setila da pustim j****u kvaku. Pustih ja kvaku i padoh na dupe. Cvoruga koja mi je stajala posred celenke krasila me je dve nedelje......

Toliko za sada.....
Kad se setim jos nekog bisera ispricacu...
Svakodnevno sibanje po kuci, mislim da nije vredno pomena........

:veverica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!