Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja ponešto. Majdanpek je moj Pittsburgh. :)

A je l' to planiraš posjet? :predsednik:
Korisnikov avatar
By Sing
Ah taj Majdanpek...bilo je to davno, i ne ponovilo se! Puj, puj!
80tih godina je to bilo ovako:
Prosecna plata je bila jedna od najvecih u Srbiji.
Satelistki programi su postojali kad u vecini Srbije se o tome samo mastalo.
Zene su se takmicile koja ce da izgleda vise kao Alexis iz Dinastije, i zbog toda su bilo organizaovane shopping ture za Minhen (niza klasa je isla za Trst i Budimpestu) da su kupi garderoba iz 'Dinastije'.
Bio je jedan soliter koji se zvao 'Soliter Karington' jer tamo su ziveli samo majdanpecki budzovani i oni sa vezama i veziacama.
U Majdanpeku je sve, ama bas sve funkcionisalo na veze.
Mnogi Majdanpecani su imali vikendice na Dunavu (tako se pricalo, mada fakat je da su imali vikendice u izgradnji, u selu na 5km od Donjeg Milanovca), i naravno u Beogradu (tako se pricalo, mada fakat je da su imali vikendice u izgradnji u Ritopeku, Malom Mokrom Lugu, Bolecu, Grockoj, itd).
U skolama su se nastavnici prepucavali sa djacima osnovcima ko kakav video rekorder ima u kuci, koliko su kostale patike, i gde mama i tata imaju vikendicu.
Kada te prozove nastavnok da te ispita a ti nisi spreman, samo treba da kazes da ti tata radi tamo i tamo i u mnogim slucajevima nema problema dobijes 5ticu. Mada sam cuo kasnije, 90tih, da ako ti tata opravlja ves masine mozes isto tako lako da dobijes 5.
Bilo je i pametnih ljudi u Majdanpeku, i svi do jednog su zbrisali prvom prilikom. Bio je jedan tip, doktor nauka, koji je postao doktor nauka tako sto mu je sekretarica preko veze prevela neku knjigu sa nemackog na srpski.
Bilo je nekoliko jako dobrih lekara, uglavnom Arapi su bili, i naravno zbrisali su prvom prilikom.
90tih se iz Zlatare Majdanpek iznosilo zlato ilegalno i prodavalo se van zemlje, a u celu tu prevaru bili su umesani i Milosevicevi politicari, tako da legalno nije im se moglo nista, mada su svi u Majdanpeku znali po imenu i prezimenu ko je kada i koliko zlata odneo.
Sto se tice LGBT, valjda ih je bilo, nemam pojma. U stvari za lezbejke nisu znali sta je to, a za pedere su znali, cak se i znalo ko je koga kresnu i u kom vozu, ali naravno ti pederi su bili ozenjeni, dostojanstveni muzevi i ocevi.
I tako je to bilo do 90tih, kad je Dinastija prestala da se emituje.
Onda je Majdanpek propao totalno.
Nisam bio tamo sigurno 10tak godina, mada eto, moj decko oce da ide da vidi - njemu to sve szuci egzoticno. :astral2:
Korisnikov avatar
By gorilica
@ Sing
:lol: Prelep post, ali prelep! :lol:
OT:
Ja za Majdanpek nisam chuo od te famozne Dinastije, pa do pre dve nedelje, kada sam u istom danu bio startovan od 2 razlichita lika iz Majdanpeka.
Jednog na fejsu, koji mi izdeli silne komplimente i reche da vec godinama pokushava da me se domogne, shto, moram priznati da mi je laskalo u datom trenutku, a onda provalih da je neshto slichno pisao i mom najboljem drugu, te shvatih da mu je to izgleda zvaka sa svima, pa gde upali, upali. :lol:
Drugi beshe na Romeu.
Pristojan lik, sa fotkama od pre 5-6 godina na profilu, koji je razocharan jer ima praznu gajbu, a niko nece da potegne do Majdanpeka. Sve u svemu, pristojna drkica preko msn-a. :P

@ 2 kune:
Ko te od njih dvojice startovao? :lol:
Korisnikov avatar
By Sing
@ gorilica:

Ja se ne bi' vatao sa Majdanpecanima. Pazi, nisu to Srbi...to su ti neka mesavina Vlaha i Srba, koji sebi ne priznaju da su Vlasi, jer naravno, Majdanpecka elita iz 80tih (iz Dinastije) ne govori Vlaski! A to sto ni Srpski nisu nikad pravilno naucili nije bitno, vazno je da se koristi Boegradski naglasak i da se nose NIKE iz Minhena, nikako iz Istanbula.

Anyway...nisam nikad upoznao ni jednog gay tipa iz MPeka osim ovde na forumu. Bilo to meni zanimljivo, pa reko da ispitam situaciju. Kad ono ne samo sto je tip iz MPeka, nego mi dodje i dalji rodjak!!! :alexis:
Korisnikov avatar
By gorilica
Shto, zbog magije? :lol:
Ako je to u pitanju, tu sam na svom terenu. :lol: Jedan bivshi dechko je bio zaludjenik za hiromantiju i okultno, a ovaj poslednji gleda u Ikone. :drama: :stacukadsammagnetzafrikove: :lol:
Korisnikov avatar
By Sing
HAHAHAHAHA!!!

Da zbog magije. OK, onda nema problema. Samo ipak pazi da ti ne uzme vlas iz kose. Sa time moze dosta dobro da se baje. :balon:
(Tako sam ja ovog mog Latinca vezao za sebe i sad nema da mrda eto vec punih 5 godina)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Sing

@ gorilica:

Ja se ne bi' vatao sa Majdanpecanima. Pazi, nisu to Srbi...to su ti neka mesavina Vlaha i Srba, koji sebi ne priznaju da su Vlasi, jer naravno, Majdanpecka elita iz 80tih (iz Dinastije) ne govori Vlaski! A to sto ni Srpski nisu nikad pravilno naucili nije bitno, vazno je da se koristi Boegradski naglasak i da se nose NIKE iz Minhena, nikako iz Istanbula.
Mon Dieu! Zar ovo nije urodilo plodom:

http://www.paundurlic.com/forum.vlasi.s ... 24#msg1424

:lepeza:

Enivej, ja nijednog Majdanpečanina još nisam čula da se služi beogradskim akcentom, a neki podjednako dobro govore i vlaški i srpski (btw, prisvojni pridevi koji se završavaju na -čki, -ški i -ski pišu se malim slovom :awesome: )
Korisnikov avatar
By Sing
Hvala za 'ski, cki' itd.
Nisam srpski nikad dobro naucio, u kuci govorim spanski.
Takodje neznam kad da stavim slovo 'j' i kad ne (na primer avio, avijon).
By dukkehjem
e, da, i hvala za onu divnu pricu o Majdanpeku i svemu, ja, bruka, pojma nisam imao :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Sing
Pa naravno da je poljubac, sta si mislio neka magija?
By dukkehjem
(btw, ljut sam jos uvek sto me ne odvede u Norge hahahaha)
Korisnikov avatar
By Sing
Samo se obrati ako treba da ti bajem - ima odma' da se udas, nemoj da brines!
Bajem na vlaskom, spanskom, arapskom, itd.
Inace takodje uspesno dajem pomane.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by dukkehjem

To bese ono za rodjendan?

Evo do juce sam bio u Helsinki, sad sam trenutno u Bogoti, a za 10tak dana idem za Oslo. Kad ti bese ono rodjendan?
By dukkehjem
Originally posted by dukkehjem

To bese ono za rodjendan?

Evo do juce sam bio u Helsinki, sad sam trenutno u Bogoti, a za 10tak dana idem za Helsinki. Kad ti bese ono rodjendan?
Prosao je :jezik: zakasnio si hehehe
(mada ga i ne slavim al ono... bar da kukam zbog necega)
Korisnikov avatar
By gorilica

HAHAHAHAHA!!!

Da zbog magije. OK, onda nema problema. Samo ipak pazi da ti ne uzme vlas iz kose. Sa time moze dosta dobro da se baje. :balon:
(Tako sam ja ovog mog Latinca vezao za sebe i sad nema da mrda eto vec punih 5 godina)
A, sad je meni tek jasno zashto su ova dvojica odlepeli za mnom, svak u svoje vreme. Imam dlaka za spravljanje madjija na izvoz! :lol: :krezavi:
Korisnikov avatar
By Mars
Volim ta naša mala, mrtva mesta. U leto ili proleće.

Meni je priroda tamo prelepa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!