Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Nije nameštaljka, pile malo :mazi:

Moraš da glasaš za po jednu iz svake grupe. :)
Korisnikov avatar
By spliff
evo i jeja se uchlanila u klub igrachica koje su tukle obe sestre williams na jednom turniru

:kolo: :kolo: :kolo:
Korisnikov avatar
By Sunce
:cheer:

7. igracica kojoj je to poslo za rukom.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ima li neko listu ko je sve to uspeo? :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Davenport, Hingis, Clijsters, Henin, Graf, JJ i ne znam koja je sedma.
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika

Uh, kakva slatka pobeda... :love:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
http://tenissrbija.blogspot.com/2010/05 ... u-400.html

Jelena Janković ostvarila je 400. pobedu karijere na WTA turniru u Madridu! Naša najbolja teniserka je do te magične cifre došla pobedom, tačnije ubedljivom pobedom nad Španjolkom Anabel Medinom Gariges (6-2 6-0!).

Za razliku od prethodnog duela, u kojem je posle višečasovne borbe savladala sunarodnicu Anu Ivanović, Jankovićeva je meč osmine finala okončala nakon tek nešto više od 60 minuta "borbe". Ovakva pobeda naše teniserke još više dobija na značaju kada se zna činjenica da je Medina Gariges u prethodnom kolu sa 6-2 6-0 deklasirala Francuskinju Marijon Bartoli.

Jelena Janković tako je postala peta teniserka iz trenutno prvih 10 na svetu koja se može podičiti sa 400 i više pobeda. Interesantan je podatak da Jelenine koleginice iz TOP 10 koje su približno njeno godište još nisu ostvarile 400 pobeda. Reč je o Svetlani Kuznjecovoj, Dinari Safinoj i Samanti Stosur. Pored Jelene, 400 i više pobeda u karijeri imaju sestre Vilijams, Kim Klajsters i Elena Dementjeva (najviše pobeda u TOP 10 - 555).

Vratimo se madridskom turniru. Jankovićeva će u četvrtfinalu igrati protiv, za sada, najprijatnijeg iznenađenja turnira Aravan Rezaj. Francuskinja, koja nas već par godina unazad s vremena na vreme obraduje nekom senzacionalnom pobedom, u prvom kolu je izbacila Žistin Enan u tri seta, a onda bez izgubljenog seta porazila Klaru Zakopalovu iz Češke i Andreu Petković iz Nemačke. Jankovićeva je protiv Rezaji do sada igrala dva puta i oba puta slavila, s napomenom da je u poslednjem susretu spasila 1-3 u trećem setu.

Ukoliko savlada francusku teniserku, što se i očekuje, Jankovićevu bi samo jedna pobeda i to nad boljom iz duela Nadije Petrove i Lusi Safarove delila od povratka na treću poziciju WTA liste. Drugo mesto, nažalost, nije dostižno kako joj Venus Vilijams, po trenutnom stanju, "beži" skoro 800 poena. Čak i kada bi Vilijamsova izgubila u četvrtfinalu od Samante Stosur, a naša teniserka osvojila titulu, Amerikanka bi imala tridesetak poena više.
Korisnikov avatar
By Oziris
Polako, sve dolazi na svoje... :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Dobro je, ima nedelju dana nakon Madrida da se odmori do RG-a, tako da, sto se mene tice, mogla bi i da osvoji Madrid. :D

Joj, drzim fige da sve bude u redu sa zdravljem i samoouzdanjem na RG-u... Imam taj neki crazy but strong feeling da je ovo Jecina godina French Open-a. :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Pazi, moj plan je ovakav:

- mali mrav puca od tamo neke Rezai, Suarez Navarro ili vec neke slicne;

- Serenu ce pobediti Clijsters;

- Ana, Azarenka, Kuznjecova i ostala kompanija pucaju do najkasnije 1/4 f

- JJ osvaja turnir! :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^

:smeh:

Oleeee! :cheer:

Neg', da zakljucim Madrid. Sada, Jeco, imas dovoljno vremena i da se odmoris do pocetka RG-a, te prikupis dovoljno snage i energije za plan koji je Oziris skovala! :cheer:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Oziris, plan ti ima jednu manu... Klajsters neće igrati na RG :)

Što se mene tiče, Samo Žastinka da ispadne pre meča sa Jelom, ostale JJ mož da pobedi. Valjda neće OPET da joj zapadne nadrogirana bombašica koja lansira projektile...
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!