Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Gayromeo.com - da li vas nervira?

1. Ne nervira me, tamo je sve super
8
12%
2. Ne nervira me, iako je sranje
8
12%
3. Nervira me, odvratan je dizajn
5
7%
4. Nervira me, ljudi tramo su seljaci
15
22%
5. Nervira me, skroz je neorganizovan
8
12%
5. Nervira me, skroz je neorganizovan
8
12%
6. Nervira me, ima ruzan naziv
4
6%
7. Nervira me, ima previse nemaca
5
7%
8. Nervira me, nije sve besplatno
6
9%
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Originally posted by Loni

Fejsbuk je mnogo bolje rešenje.
Odma vidiš kako ko izgleda, kojim grupama pripada, kakve rezultate postiže u inteligentnim igricama i to je to.
:yes:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by mitrandir
Originally posted by geyboy
Originally posted by mitrandir
E, sad mi ide na kurac! Klikne me lik, lepo pričamo, pita za MSN, ja mu dam, pređemo tamo, i dalje lepo pričamo, pita me imam li cam, kazem da imam, ima i on, uključim ja, ukljuci i on, ja usmerim cam na glavu, on na kurac :wtf:
Verovatno ga na kraju samo zanima sta je dole, a ne i sama licnost.
Verovatno. Ajd' da smo pričali o tome pa i da razumem, hoće čovek da se pohvali :D ali pričamo o poslu, knjigama, kad ono ispade dignuta kita :omg:
:flasher:

Ne bih ja rekao da si pricao o tome:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Gej iz kraja
Molim vas da se ne vozite kitama, julijama i ostalim glupostima koje nisu tema.

A sad isprovocirani dudesnude versus GayRomeo, po nekim stavkama napada na dudesnude, a prema mom licnom iskustvu u koriscenju oba sajta:

Broj korisnika
Mali broj korisnika moze da bude prednost - manje kukolja vise zita. Na dudesnude me niko nije startovao ko sumanut samo zato sto postojim. Izgleda da ce se olos uvek pre uputiti na popularniji sajt:
DN: 1, GR: 0

Jezik
Otkad je gejevima problem - jezik? Verujem da je postotak tipova iole normalnih za upoznati a koji ne znaju elementarni engleski (dovoljan za veoma udobno koriscenje dudesnude.com) smesno mali..to su bas biseri. A sto bi prevodio sajt na srpski ako ogromna vecina korisnika razume engleski ili neki drugi jezik? Nije li logicnije otvoriti sajt gejromeo.rs gde ce dolaziti samo Srbi? Ne znam za vas ali meni deluje smesno kad o nekom Nemcu koji govori samo nemacki sve karakteristike ispisane na srpskom, a njegovo licno oglasavanje na nekom tamo nemackom... i koja vajda? Da ne pisem dzabe, ko nije razumeo nek se oseca frustrirano:

Dizajn
Sivo beli sajtovi su kul jer je bitan sadrzaj a ne okruzenje. Na dudesnudeu sivo belo znaci da mozes svu svoju paznju da usmeris na golotinju koja u stvari cini sam izgled sajta, ima je na sve strane, veoma je lepo i cak nenametljivo rasporedjena i jasno je da je jedino golotinja (i tipovi koji je nose) bitna. Gejromeo je toliko seljacki odradjen, sa gomilom nepotrebnih nekih cyber-techno-turbo detalja (kakve veze ima romeo sa svemirom i robotima?) i to tako izgleda da, ne znam zasto, ali odmah pomislim na jeftinu plastiku iz kineskih radnji i nesnosni smrad falsh patika koje fabricki imaju usadjene gljivice atletskog stopala..(ne mora da znaci da do tog procesa dolazi u svim mozgovima, mozda neko recimo voli kitsch) A sam "dizajn" nikako ne saradjuje sa smislom i realnim potrebama korisnika vec je sve razbacano posvuda da bi delovalo, sta, bogatije? a na korisniku je ostalo da se navikne.. Pa nemam nameru da se preselim na sajt za trazenje seks partnera. pre bih se preselio u krevet toga koga nadjem, i hocu da ga pronadjem sto pre. Da se vratim na dudesnude, onog trenutka kad (gle srece) dobijete novu poruku, link za poruke postaje - u odnosu na sivo-belo okruzenje - veoma upadljivo crven i nikakva ovca, bich, zvonce ili kakva vec zvucna glupost ne usadjuje vam neku desetu emociju pre nego sto uopste procitate poruku.. I jos nesto, ako mislite da o ukusima ne treba raspravljati vi sigurno nemate ukus i male su nade da cete ga ikada imati...

Normalnost
Na dudesnudeu mi se nikada nije desilo da me neko pita - poz sta se radi?, sto smatram veoma nenormalnim pitanjem jer je jasno da i onaj sa druge strane takodje bulji u monitor i trazi muza... razumem pitanje jedino ako ga zanimaju pojedinosti tipa da li drka, seda na stolicu okrenutu naopacke sa sve cetiri nogar eu bulji ili samo pije sok posle obe akcije, ali to je degutantno. I na romeu gotovo default pitanje. Na DN-u se ljudi, naprotiv, javljaju porukama tipa: "Pozdrav, bas si seksi", ili "Hi sexy" jer svi imaju gole fotke i zna se ko je seksi a ko nije. (gole fotke nisu obavezne u stvari) I zna se zasto su tamo. Niko ne zuji okolo samo zato sto je tamo lepo... Plus, zna se i ko je pravi a ko mozda nije pravi jer se clanovi verifikuju tako sto salju fotografije sa hartijom u ruci na kojoj je rukom ispisan broj koji im sajt generise... Meni je to dovoljno da nekom verujem da je pravi

Inbox
Inbox od 50 poruka je dovoljan za normalne. S druge strane gayromeu nista ne fali sto ima beskonacan inbox, ali i sta ce mi... ako sa nekim doguram do kreveta ne planiram da citam poruke kako sam ga to ja bio startovao na tamo nekoj masineriji. Ako uopste i ne doguram do kreveta ne treba mi nijedna njegova poruka.. I da, na dudesnudeu postoji opcija history - pregled svih razmenjenih poruka sa odredjenim clanom poredjanih kao chat za poslednjih 5 dana...dovoljno za mene.
Ali ajde ipak ovo nereseno

Rezultat nebitan, stavljao sam DN: 1, GR: 0 da bih bio ubedljiviji :jazzva:
Gej iz kraja, baš si se nalupetao ...

Ako je tebi bolji DN, drži se njega i gotovo ... Ne moraš da pljuješ po Romeu.
Korisnikov avatar
By unic0rn
oh, i ko ce sad da nadoknati tolike bajtove potrosene u bazi na ovaj njegov post.. ko???
:drama:
Korisnikov avatar
By Kiborg
ne nervira me gayromeo
koristim samo bazične funkcije, ono ostalo i ne primećujem
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gayromeo je Europe based, da ne kazem Germany based sajt.
Kao sto je gaydar UK, ili kao sto je Dudesnude USA...

Licno, imam i gayromeo i dudesnude.
Dopada mi se i jedan i drugi sajt.
Gayromeo zbog pristupacnosti i konkretnog (posto sam jos neko vreme zaglavljen u Srbiji).
A dudesnude zbog neometane golotinje, i jebeno zgodnih tipova...

Po onim brojkama na pocetku stranice, na gayromeu je uvek 30ak hiljada online, dok na dudesnude je prosek svega 5 hiljada.
U svakom slucaju ne mogu da se porede, jer se ne svode na isto.
Dudesnude-obavezna! golotinja (fotke i snimci), forum...
Gayromeo-golotinja po izboru, dating sajt.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nervira me, nije sve besplatno.
By ~ Le Saint X ~
Ne nervira me
It's FUN!

Vise me nerviraju svi oni pederi koji umesto sebe da promovishu

jadikuju:

- kako nema okej (?) i nepromiskuitetnih i ne znam sta jos kakvih momaka
- kako su svi preoptereceni kurcem i seksom
- kako su svi nenormalni,a samo oni fini i dobri i O.K.
- i pitaju se da li ima JOSH nekoga ko je kao on
i bla bla bla...

Ako ti smetaju,nemoj da dolazis tu!
Ako si izgubio poverenje ili veru/nadu da ces sresti nekog 'normalnog'
kukaj majci,a ne javno!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Sajt me ne nervira.
Nerviraju me neke budale koje ga koriste, ali preko takvih samo preletim, nema razloga da trosim svoje cenjene sive celije na nekog ko mi nista ne znaci :snob:
I nervira me kad mi neki stranci (uglavnom nemci) od po 60 i kusur godina salju poruke koje ne razumem :puzzle: Otkud me iskopaju nemam pojma :nesiguran:
Korisnikov avatar
By bern
Na GR sam uz mnogo sreće pronašao momka sa kojim sam i danas u vezi. Sajt mi se mnogo sviđa, pogotovo zbog sigurnosnih sistema koje su osmislili i učešća čitave zajednice. Jednostavan dating sajt, ali može da bude i za aseksualno druženje.

I slažem se, treba da bude i gayjuliet.com!
Korisnikov avatar
By Dexter White
Nemam neko naročito mišljenje o pomenutom sajtu... Registrovao sam se tamo, video o čemu se radi itd... Izbrisao nalog i to je to.... meni se lično ne dopada sajt, što ne znači da me nervira..
Korisnikov avatar
By confinatti
ali cemu??znas kad naviknes da ti stoji na jednom mestu..
Korisnikov avatar
By bothways
Zato sto je promena dobra. Ubija letargiju. :meduza:
Korisnikov avatar
By Allkey
Socijalni servisi me generalno nerviraju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!