- 07 Maj 2010, 23:43
Originally posted by Black Lady*****
Sonja i Sanja, zbog nje sam pocela da mesam ta dva imena...
Decaci su se palili na nju, palila sam se i ja..
Bila sam superiornija u odnosu na njih, imala sam vecu prednost..
Gledam devojku koja me podseca na nju, na momente koje smo provele zajedno. Prvi put sam osetila nesto, ono vece kada smo pricale, kod drveta.. Mislim da je i ona bila nesto osetila, prema meni, ali nije mogla da spoznati sta tacno.. a mozda sam sve to umislila..
Decaci su bili ti, koji su vrsili pritisak na nase prijateljstvo, nasu konekciju.. vidjale smo se stalno, imale smo tu potrebu.. pricale satima, posmatrale jedna drugu..
Dopadala mi se.
Moja osecanja su bila cista, decija, samo sam je zelela pored sebe. Imala je predivnu energiju, toplu, blagu, koja mi je odgovarala.. izazivala je nagone, prema njoj.
To vece kod drveta, zelela sam da je poljubim, bio je savrsen momenat za takav cin. Naravno, nije se desilo.
Prolazi sve, dolazi period stipkanja sa decacima, prve simpatije. Moja osecanja nisu imala tu mesto, i dalje mi se svidjala, ali su se neke stvari promenile. Ona vise nije bila ona, ona vise nije bila ista. Nije vise provodila vreme sa mnom, uvek se izdvajala sa nekim decakom iz cele grupe, nismo vise provodile vreme, satima pricajuci..
Kasnije sam cula glasine, koje su isle- za moju opsednutost njom.
Prestale smo da se vidjamo, neke stvari su prosle, nestale.. a ja se jos uvek secam nje.
![]()