Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by NjuskaloEye contact kad proradi gaydar je vrlo teško pobrkati sa bilo čim drugim. Kao da postoji povratna sprega. Pogledate se, jasno je i tebi i njemu zašto se gledate i na tome sve prećutno ostaje (ili ne ostaje...). Po pogledu je moguće ocijeniti i nivo "klozetiranosti".
- Eye-contact moze da znaci seksualnu zainteresovanost, ali i zainteresovanost za prijateljstvo. Ne treba pomesati.
Originally posted by bernKad proradi gaydar, to je tako.
Originally posted by NjuskaloEye contact kad proradi gaydar je vrlo teško pobrkati sa bilo čim drugim. Kao da postoji povratna sprega. Pogledate se, jasno je i tebi i njemu zašto se gledate i na tome sve prećutno ostaje (ili ne ostaje...). Po pogledu je moguće ocijeniti i nivo "klozetiranosti".
- Eye-contact moze da znaci seksualnu zainteresovanost, ali i zainteresovanost za prijateljstvo. Ne treba pomesati.
Nekad gledam/pričam sa nekim likovima koji nesvjesno "šalju signale nazad". (Znam da čudno zvuči, jer ja sam ne šaljem nikakve signale, više se radi o nekoj specifičnoj homo energiji.) Međutim, ponenad lako provaliti da ni sami ne zanju šta su - osim ako se nisu užasno duboko zakopali u svoju str8 maštu.
Kad mi se sretne pogled sa hetero muškarcem, to se odmah primijeti, jer nema povratne sprege. Prosto, gledamo se. Odmjeravamo zbog 100 stvari, ili nam pogledi lutaju od umora i dosade.
Originally posted by Njuskaloali u gaydar situaciji taj eye contact ne mora nuzno da ima seksualnu konotaciju, vise je kao znak raspoznavanja gejeva. E sad, ako se duze gledate onda verovatno dobije i tu seksualnu dimenziju
Kad proradi gaydar, to je tako.
Ali eye-contact postoji u raznim drugim socijalnim kontaktima osim sexa. Treba biti realan.
![]()
Originally posted by .L O S Te bas to....
ma prosto se to oseti, nemoguce je objasniti:hail2:
Originally posted by Mr. HunkyNesto kao kad te zensko pita, kako znas da ces svrsiti?
Originally posted by .L O S Te bas to....
ma prosto se to oseti, nemoguce je objasniti:hail2:
Originally posted by Vetur úlfur...izedju ostalog, poneke od njih...
Originally posted by HeartkillerI jos ponesto
Slusam:
- Beyonce
- Jennifer Lopez
- Lady Gaga
- Kylie Minogue
- Rihanna
- Britney Spears
- Christinu Aguilera
- Kelly Clarkson
- Toni Braxton
- Anastacia
- Shakira
- Celine Dion
- Cher
- Tina Tarner
- Alicia Keys
- Katy Perry
- Ricky Martin
- Enrique Iglesias
To bi continued...![]()
![]()
![]()
Originally posted by colonia_boykolonija je to lepo rekao. uglavnom je to pogled.
Nisam bash razvijao teoriju na datu temu ali definitivno mogu da provali tipa na osnovu pogleda. Dina je pomenula eye contact i skrouz se slazem sa njom. Meni je u sredjoj skoli prepoznavanje up-the-ass tipova bilo komplikovano jer sam se oslanjao na stereotipe u pogledu muzike, odevanja, feminiziranosti. Tad je sve bilo po sistemu hit & miss, kao sto Renoir reche, sto nam je milo to nam se i ... Enivei, posle sam se okurazio, bez problem checkirao tipove i pravio eye contact. Ubrzo mi je postalo nevidjeno lako jer bukvalno sve mozes da procitas iz necijeg pogleda. Kao i svaki peder, ja moram da overim sta neko nosiali kad ga pogledam u ochi odmah vidim na koji nachin gleda. To je kao neki nachin da vam taj drugi da do znanja da jeste. Najlakse bi to bilo opisati kao neka toplina u pogledu. Kod strejtera mozete dobiti ili nezainteresovani ili pogled pun prezira. Vazno, prezrivi pogled strejtera ne treba mesati sa kuckastim pogledom sujetnog pedera!!
Originally posted by colonia_boy
Originally posted by Njuskaloali u gaydar situaciji taj eye contact ne mora nuzno da ima seksualnu konotaciju, vise je kao znak raspoznavanja gejeva. E sad, ako se duze gledate onda verovatno dobije i tu seksualnu dimenziju
Kad proradi gaydar, to je tako.
Ali eye-contact postoji u raznim drugim socijalnim kontaktima osim sexa. Treba biti realan.
![]()
![]()
Originally posted by ManToyDa li mozes da objasnis?
Gaydar je klasican primer stereotipa.
Originally posted by BelanosOva teorija mi ima smisla... Mislim, zasto bi strejt osoba drzala pogled duze od 5 sekundi na tebi (osim ako ti slina ne ide iz nosa ili te ptica pokakila)
A kako se mogu prepoznati? Pa pogled oci u oci ti moze sve reci. Ako ne onda mozes da brojis, pogled koji traje:
2 sekunde - slucajan pogled
3 do 5 sekundi - mozda
preko 5 sekundi - sigurno
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!