Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by SmallTownBoy_91
Originally posted by blenta

nemam gajdar
kad mi se neko previse svidi prilazim
posle se il jubimo il bijemo
win/win
:ugriz:
I koji win je imao vise uspeha? xD
jako mi se retko deckic svidi
a jos redje da bih mu odmah prisao da ne propustim sansu
bilans:
dvaput se tuk'o
jednom mi lik samo spustio glavu na rame
ucutao sam i nisam znao sta da kazem
za zivota se nisam osetio tako razoruzano

:lija:
By Just_Someone
Ja imam druga koji je strejt a koji se vec skroz usavrsio u prepoznavanju gej tipa.
Inace, cim vidim da je tip fem, bar najmanje, znam da je gej. U pocetku sam mislio da to ne mora da znaci, ali onda mi iskustvo pokaza da, ipak, mora.
A sto se provaljivanja tice oslanjam se na stereotipe - tipa: sta slusa, stavovi i tako dalje.
Korisnikov avatar
By bu
hahahah..ja to tesko prepoznajem..obicno ljudi oko mene kazu e taj/ta je u fazonu...ja uvek sumnjam u nekog ali nikad nisam sigurna..za devojke bi skontala tek kad bi mi neka prisla i rekla e tako i tako..heh..jedino ako ih nisam vec videla negde na gey mestima :)
Korisnikov avatar
By novi tip
Originally posted by Just_Someone

Ja imam druga koji je strejt a koji se vec skroz usavrsio u prepoznavanju gej tipa.
Inace, cim vidim da je tip fem, bar najmanje, znam da je gej. U pocetku sam mislio da to ne mora da znaci, ali onda mi iskustvo pokaza da, ipak, mora.
A sto se provaljivanja tice oslanjam se na stereotipe - tipa: sta slusa, stavovi i tako dalje.

kako sta slusa? sta slusaju gej likovi?
Korisnikov avatar
By horus.
kad sam postao gay zlotvori mi dodelise pokvareni gaydar, pa su mi svi gay, ili u najgorem slucaju bi-curious... :drama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Heartkiller

Slusam:

- Beyonce
- Jennifer Lopez
- Lady Gaga
- Kylie Minogue
- Rihanna
- Britney Spears
- Christinu Aguilera
- Kelly Clarkson
- Toni Braxton
- Anastacia
- Shakira
- Celine Dion
- Cher
- Tina Tarner
- Alicia Keys
- Katy Perry
- Ricky Martin
- Enrique Iglesias

To bi continued... :alexis: :awesome:
I jos ponesto ;)
Korisnikov avatar
By Dexter White
Originally posted by novi tip

kako sta slusa? sta slusaju gej likovi?
To oko muzike je najobičnija glupost... Ja npr. najviše slušam hard rock i metal pa sam gay... neko preferira narodnjake, neko dance, techno šta god... Muzika nema veze sa orijentacijom
Korisnikov avatar
By bern
Odmah naslutim toplu braću :) Još ako imamo eye contact... Makar mislim :D

Mislim da mogu dobro da prepoznam i dame ljubiteljice scissoringa... :alexis:
By ljubavbg

Verovatno da nije tako str8 cim se bavi prepoznavanjem gej likova. :B

Muzika ne mora biti dobar pokazatelj, ali pogled je vec nesto. :okret:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Prepoznajem.
Mada, retko kad radim nesto po tom pitanju.
Ne volim da se ispaljujem, posebno sto nikad nisam 100% sigurna.
By dukkehjem
ja mislim da ipak to ne moze po nekim pravilima da se odredi... jedino ako neka osoba ima intuiciju razvijeniju, ili sta god, pa da oseti... ali nema tu pravila. Posebno ne vezano za muziku i takve gluposti.
Korisnikov avatar
By Azdaja
GAYDAR?!

naravno, kupila sam kod čajniza...:awesome:
By loreenche
Joj, koliko mu traju baterije?

Kolko dindzhi? :D
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Nisam bash razvijao teoriju na datu temu ali definitivno mogu da provali tipa na osnovu pogleda. Dina je pomenula eye contact i skrouz se slazem sa njom. Meni je u sredjoj skoli prepoznavanje up-the-ass tipova bilo komplikovano jer sam se oslanjao na stereotipe u pogledu muzike, odevanja, feminiziranosti. Tad je sve bilo po sistemu hit & miss, kao sto Renoir reche, sto nam je milo to nam se i ... Enivei, posle sam se okurazio, bez problem checkirao tipove i pravio eye contact. Ubrzo mi je postalo nevidjeno lako jer bukvalno sve mozes da procitas iz necijeg pogleda. Kao i svaki peder, ja moram da overim sta neko nosi :D ali kad ga pogledam u ochi odmah vidim na koji nachin gleda. To je kao neki nachin da vam taj drugi da do znanja da jeste. Najlakse bi to bilo opisati kao neka toplina u pogledu. Kod strejtera mozete dobiti ili nezainteresovani ili pogled pun prezira. Vazno, prezrivi pogled strejtera ne treba mesati sa kuckastim pogledom sujetnog pedera!!
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ju Smoki, jes' to ti na avataru?

ot: meni i dalje ne sljaka..
cak i ako mi se ucini za nekoga, recicu sebi da se tripujem
By loreenche
Originally posted by simarrgL*

ju Smoki, jes' to ti na avataru?

ot: meni i dalje ne sljaka..
cak i ako mi se ucini za nekoga, recicu sebi da se tripujem
simargl... Me and no one else :) (cause I'm a free bitch, baby xD)

ont: meni nikad nije ni shljakalo.. mada ovaj dechkonja iz razreda... al ima curu?

:lood: :lood: :lood:
:puzzle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!