Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Ja jedino 99% mogu da pogodim gaya u teretani
:D

ovako... not so sure
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by SmallTownBoy_91

Ekshli, treba da je equal kazhiprstu :)
Netacno.Proveri jos negde na netu.Zasto je Elton John svojevremno nosio rukavice..

I sta sad,meni je kaziprst znatno manji od domalog prsta,to znaci da sam str8,a ja pedercina na kub:gitara:
By loreenche
Jasno ti je da je taj "pokazatelj" jos jedan u nizu od praznih?

Nije moguce da se neko rodio sa "deformacijom" ? :D

Sta sa onima koji su se rodili bez ruku a gay su? XD
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa uopste ne pridajem znacaj tome.Znam za obratnu "teoriju",al' posto vidim da ti stoji na avataru...;)
By loreenche
To je samo, reda radi... Evo, sad cu da zamenim avatar, jednom provokativnom xD
Korisnikov avatar
By mmiki
Pa gaydar, da bi bio dar, ne moze da ima veze sa odecom, da li je neko fem, crveno maramce, prsten, prst koji treba da bude kraci a kod mene je duzi i sl.... sve to znaci uopste nema smisla. Samo mozes imati veca "muda" ili malo ludu samouverenost ili te i nije toliko briga ako omanes pa da pridjes nekom na osnovu neke 90oprocentne pretpostavke.
Korisnikov avatar
By *deni*
I meni su kažiprsti manji od domalih prstiju, a najduži su mi srednjaci.
Šta to znači ?
Korisnikov avatar
By mmiki
Znaci da ces se ozeniti za koju godinu :smeh:
By loreenche
Znaci da si deformisan... :smeh: :smeh: :smeh:

@mmiki mislim da je gaydar izvedenica iz "Gay Radar" tako da ne bi trebalo da ima veze sa darom :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by mmiki

Znaci da ces se ozeniti za koju godinu :smeh:
To svakako planiram, samo nikako da nađem lezbu dovoljno ludu kao ja, pa da zajedno izvedemo tu prevaru.
:venchanje:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ako neko ima Gay Radar znaci da ima neku vrstu dara za lociranje gayeva.
By loreenche
Popeye, koliko mu traju baterije? :)

OT:

Slika

Gledao sam 55 ;)

Ovo je valjda za one aseksualne :/
Korisnikov avatar
By Anhedonie
To je prelako, samo treba malo truda

Svaki str8 muskarac se okrene za dobrom zenskom buljom, ili makar baci pogled na sise ili slicno nesto.

Tako da, sa dovoljno truda moze da se provali ko je gay a ko nije :awesome:

Za lezbe ne znam :neznam: Nisam im posvetio dovoljno vremena
Korisnikov avatar
By mmiki
^
I ja ponekad u drustvu pogledam za dobrom ribom da ne bi bio sumnjiv, a nekad prosto volim da vidim lepu devojku, neku koja zraci necim. To sto volim da vidim ne znaci da bi mi se digo. :)
Tako da ni ovo nije sigurno.

Next! :nokti:
By loreenche
Znaci svi mi (makar nesvesno) bacamo poglede na atribute? :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Vetur úlfur

Svaki str8 muskarac se okrene za dobrom zenskom buljom, ili makar baci pogled na sise ili slicno nesto.

To je mislim razlika zbog koje je lakse uociti gayeve.... Muskarci su slobodniji u ispoljavanju svoje seksualnosti, gledaju direktnije u oci ili druge delove tela kako vec kazes...

Bas sam u medjuvremenu razmisljala kako se razlikuju zene ovde i u Egiptu... Pisala sam vec o njima, meni je to bilo jako neobicno a privlacno... I na ulici zene te gledaju onako slobodno, drugu zenu gledaju u oci pa jedno ne znam... 20 sekundi... Tamo kao da su sve lezbejke ili biseksualke, ili je prosto takva kultura... A ovde retko koja zena gleda direktno tako u oci bilo zenu bilo muskarca, redje pokazuju otvoreno dopadanje, i onda je teze razlikovati orijentaciju kod zena...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by mmiki

^
I ja ponekad u drustvu pogledam za dobrom ribom da ne bi bio sumnjiv, a nekad prosto volim da vidim lepu devojku, neku koja zraci necim. To sto volim da vidim ne znaci da bi mi se digo. :)
Tako da ni ovo nije sigurno.

Next! :nokti:
I ja, ali str8 muskarac se okrene za mnogo vise nego recimo ti, ili ja.

Ali ako se neko ne okrece ni malo?

:cool:
By loreenche
Ja primetim dobre patike na devojci ;)

Ortaci se cude :) :) :)

:comingout:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Moje najcudnije primecivanje je bilo

Devoja je u minicu i sa nekom iz fazona pocepanom majcom, savrseno zgodna i lepa i nosila je torbu. Ja sam primetio note u torbi :lol: I ortak takodje :lol: Al on je str8 100%, samo smo obojica frikovi za muziku ^^
By str00ja
^ ^ :lol:

Ja mislim da imam kao neki gaydar, ali kad bi mu stopostotno verovao... pa jedno 30-40% svih muskih bi bili gej ili bar bi, a to mi nesto velika brojka, pa se ne bih bas oslanjao na isti... Ovo sto Vetur rece jos gore, gde ko gleda, ima smisla... Sem ako nije u pitanju biseksulac :pervert: A za zene ne bih znao, mozda bih imao neki osecaj koja je lez, ali ne toliko cesto i jos manje bih mu verovao.
Korisnikov avatar
By lazarus
E pa i kod mene je slucaj slican kao kod strOOje.
Mozda se malo moj gaydar pokvario - pozeo je da se pali na jednog mog drugara. Ovih dana pokazuje veoma znacajne rezultate.:awesome:
Korisnikov avatar
By Madonna
ja imam gejdar ispod desnog pazuha :shmi:
Korisnikov avatar
By novi tip
ja jos uvek sebi nisam priznao da sam gej, pa trazim zenske al ne ide ...

nema sanse da primetim nekoga da je gej, a mene niko i ne pogleda kad sam ruzan...
Korisnikov avatar
By CrniMedved
re> Renior> Ja jedino 99% mogu da pogodim gaya u teretani

pa u teretani su 99% gayevi :cigareta:

moze da se prepozna po vise parametara....kako lik drzi cigaretu...da li cvili dok prica...da li ima tako uske farmerke koje mu stoje mnogo dobro i toliko pozeljno da moram da ga startujem....ili kao nema stalnu devlojku vec neke seme...a prica se da je frajer...a ustvari je gay

:cigareta:
Korisnikov avatar
By CrniMedved
e da ili ovako seta psa :pas:

naravno svi frizeri su gajevi... :eifranloo:

kao i vecina medicinskih tehnicara....a oni koji to nisu su zavisnici od alkohola jer ne mogu to sebi da priznaju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!