Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Dakle, zakljucili smo (i dokazali) da su homoseksualci (gejevi, pederi) posvuduse, i da ih ima na svakom cosku.

E sad, ne moze bas svako od nas da upre prstom u pojedinca/pojedinkinju ( :smeh: ) i kaze... Ovaj/ova ti je gej (peder, lezba itd...)

Maj kueshchn iz: Na koji nacin "pogadjate" da li je doticna persona gay? Culi smo legende o univerzalnim znakovima (thumb ring, left is right, right is wrong...) ali svi znamo da nisu delotvorni. Potpomognu, ali nisu 100%tni pokazatelj. U (ne)urbanoj sredini u kojoj zivim, outting bi bio ravan drustvenoj elektricnoj stolici :nemozedanadjeonajzakonsmajli: Gej klubovi ne postoje, i onda ti reci, KAKO PREPOZNATI GEJA?

Kiss&Love from here... lol
Korisnikov avatar
By _miki_
Ovo i mene interesuje.Da li je gaydar samo mit ili ga neke osobe imaju?
Meni se ponekad cini da neke osobe koje tvrde da ga imaju,da one u stvari imaju samo malo veci nivo paranoje u krvi.
Ja licno misilim da je na prvi pogled veoma tesko prepoznati geja,osim u slucaju da on ne nosi neku metaforicki svetlecu tablu velicine pet sa pet metara na kojoj pise "gay".
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by SmallTownBoy_91

Dakle, zakljucili smo (i dokazali) da su homoseksualci (gejevi, pederi) posvuduse, i da ih ima na svakom cosku.

E sad, ne moze bas svako od nas da upre prstom u pojedinca/pojedinkinju ( :smeh: ) i kaze... Ovaj/ova ti je gej (peder, lezba itd...)

Maj kueshchn iz: Na koji nacin "pogadjate" da li je doticna persona gay? Culi smo legende o univerzalnim znakovima (thumb ring, left is right, right is wrong...) ali svi znamo da nisu delotvorni. Potpomognu, ali nisu 100%tni pokazatelj. U (ne)urbanoj sredini u kojoj zivim, outting bi bio ravan drustvenoj elektricnoj stolici :nemozedanadjeonajzakonsmajli: Gej klubovi ne postoje, i onda ti reci, KAKO PREPOZNATI GEJA?

Pa lepo ti piše na avataru! Eto, meni je domali prst kraći od kažiprsta - znači gej sam! :lol:
By loreenche
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopako

Pa lepo ti piše na avataru! Eto, meni je domali prst kraći od kažiprsta - znači gej sam! :lol:
E, i to spada u univerzalne znakove... A GayDar je nesto drugo :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Izgleda i hoda ko bata.

Tak' ih prepoznajem :veverica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da ne kapiras na sta mislim :)

Volim zene koje izgledaju i hodaju kao bate.

Butch'ce :rambo:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa ne zanimaju me bata bate zanimaju me teta bate te eto tako :D
By loreenche
Jao... Zajebashte me...

A sad skontam da je Hys female :)

Pa dobro, idemo dalje... Incest, ovaj... eksces, zaboravljen xD :D
Korisnikov avatar
By blenta
nemam gajdar
kad mi se neko previse svidi prilazim
posle se il jubimo il bijemo
win/win
:ugriz:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
jedino butchice mogu da provalim, ostatak - nema sanse.

e, Smoki (ne mogu da pisem STB, previse me asocira na STD :lol: ), a jel si ti iz grada, manjeg grada ili sela?
By loreenche
Originally posted by simarrgL*

jedino butchice mogu da provalim, ostatak - nema sanse.

e, Smoki (ne mogu da pisem STB, previse me asocira na STD :lol: ), a jel si ti iz grada, manjeg grada ili sela?
Smoki is perfectly fine... As long as you don't aludirati on moj ponos :D

Pa, Small Town... District :D

Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopako

Domali prst treba da je duzi od kaziprsta.U tom slucaju si gay:)
By ~ Le Saint X ~
Mislim da ponekad imam gay dar

a tad ponekad kada ga nemam
to je
ustvari

Sto je Renoiru milo, to mu se...
Korisnikov avatar
By Dina
Sto se upoznavanja tice, mislim da su najsigurnija gay mesta, ako je tamo velika je verovatnoca da je gay ili lez ;) A ako je malo mesto pa nema gay klubova onda oglasi... Kad se eliminisu sigurni nacini mislim da imam gaydar. Ili je to u sklopu inace dobrog zapazanja i sl... Mada mi je mnogo razvijeniji gaydar za muskarce sto ne znam cemu mi sluzi sem ako nije biseksualan. Za zene skoro nikad ne mogu da procenim na prvi pogled, mozda za buchice. Ali za ostale nema sanse, cak mi se vise puta desilo kad se vidim sa nekim zenama da pomislim da li bih znala da su gay/bi da ih nisam srela u toj prici - ma ni po cemu, uopste se ne razlikuju od drugih zena. E drugo je kad nekog malo vise znam onda znam da procenim i za zene, kako god da izgledaju. A inace nema nikakvog posebnog znaka, ponasanja i sl, samo osecaj.
By loreenche
Sanjas da imas gaydar? XD

Bas si se napalio na taj marquee xD
Korisnikov avatar
By maka
Ako mene pitas,sve su lezbejke.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja uperim prstom i kazem, eno ga Yellowac ili lezbacetina koja dolazi u Yellow
:lol:
By loreenche
Originally posted by Dina

Sto se upoznavanja tice, mislim da su najsigurnija gay mesta, ako je tamo velika je verovatnoca da je gay ili lez ;) A ako je malo mesto pa nema gay klubova onda oglasi... Kad se eliminisu sigurni nacini mislim da imam gaydar. Ili je to u sklopu inace dobrog zapazanja i sl... Mada mi je mnogo razvijeniji gaydar za muskarce sto ne znam cemu mi sluzi sem ako nije biseksualan. Za zene skoro nikad ne mogu da procenim na prvi pogled, mozda za buchice. Ali za ostale nema sanse, cak mi se vise puta desilo kad se vidim sa nekim zenama da pomislim da li bih znala da su gay/bi da ih nisam srela u toj prici - ma ni po cemu, uopste se ne razlikuju od drugih zena. E drugo je kad nekog malo vise znam onda znam da procenim i za zene, kako god da izgledaju. A inace nema nikakvog posebnog znaka, ponasanja i sl, samo osecaj.
Oglasi... Hmm... Nije mi bas do takvog nacina pronalaska.. Mislim, jeste jedini dobar, ali nije sejf uopste...
By loreenche
Originally posted by Black Lady

Ja uperim prstom i kazem, eno ga Yellowac ili lezbacetina koja dolazi u Yellow
:lol:
Da, pa to ti kazem... Tebi je lako, vidjash i u Yellowu, Pleasureu, Smileyu.. kako vec....

A mi? :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By mmiki
Duzi mi je domali prst od kaziprsta :P

Inace, nemam gaydar. Naravno, mogu da budem za nekog 70-90 posto siguran da jeste, al to mi ne znaci nista. Upoznavao sam i momke u koje bi poslednje uperili prstom, tako da gaydar nema mnogo smisla.

Fem-dar ima smisla, ali gay-dar nema mnogo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Čuo sam da su ranije, kad su društvene stege bile jače, postojali znaci raspoznavanja, kao što je crvena maramica koja viri iz zadnjeg desnog, ili levog džepa farmerica, tako nešto....
Ne znam da li je to tačno.
By loreenche
Originally posted by mmiki

Duzi mi je domali prst od kaziprsta :P

Inace, nemam gaydar. Naravno, mogu da budem za nekog 70-90 posto siguran da jeste, al to mi ne znaci nista. Upoznavao sam i momke u koje bi poslednje uperili prstom, tako da gaydar nema mnogo smisla.

Fem-dar ima smisla, ali gay-dar nema mnogo.
Pa femdar imamo svi... Mislim... decko se ponasa malo "zenstvenije" i sta tu ima da se procenjuje? :)
By loreenche
Originally posted by *deni*

Čuo sam da su ranije, kad su društvene stege bile jače, postojali znaci raspoznavanja, kao što je crvena maramica koja viri iz zadnjeg desnog, ili levog džepa farmerica, tako nešto....
Ne znam da li je to tačno.
I sve to spada u univerzalne znakove kao thumb ring, left earring...

Al ajd overi ti moj prvi post jos jedaRed :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!