Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Hans_87a ti stari Beogradjani sa Ceraka imaju bas neki poseban vonj, a?
Kod 'Beograđanke' tiskanje, oseća se vonj starih Beograđana sa Ceraka i tome slično.
Originally posted by buTo mi se desilo svega par puta, nikad nisam dobila kaznu.
sta radite kad udje kontrola u autobus,a vi nemate kartu?koji izgovor tada smisljate da im kazete?
ja sam se izvlacila pre da sam maloletna..da nemam pare itd..pa kao spavam..medjutim me probude..jednom sam i bezala..al neki manijak bio pa krenuo i on za mnom..i tako..
Originally posted by Mr. HunkyHahaha, ne, nemoj da me shvatis pogresno. To su oni sto su dosli u Beograd 1989. i misle da su predratna gospoda i da smeju da dele pamet po prevozu a mirisu na zaprsku. Nemam nista protiv Ceraka samo je malo fuj tvrditi da je neko Beogradjanin a dosao je pre tri godine iz...Kostolca ili Boljevca.
Originally posted by Hans_87a ti stari Beogradjani sa Ceraka imaju bas neki poseban vonj, a?
Kod 'Beograđanke' tiskanje, oseća se vonj starih Beograđana sa Ceraka i tome slično.
Originally posted by horus.aaahahhhahahahhahahahahaha
na liniji 28 ih ima... interesantno da mi je se x x (x puta ) desilo da me kontrola prodje, a ja sav vazan se spremim da izvadim markicu...
Originally posted by Allkey
U ns-u se za vreme exita kondukter uplašio verovatno misleći da sam stranac ili narkoman jer sam imao mnogo zajebanu frizuru, a u beogradu studentska markica bogami.
Jednom mi se desilo da me je uhvatio u tramu 1. maja, a ja imao aprilsku. Nisam ni registrovao. Reko "nisam bio kući" on frknu i ode. Bio sam polućelav sa bodljama na glavi. <3
Originally posted by ZibroPa to je potajna zelja za buntom i vecita potreba prosecnog srbina da zajebe sistem na bilo koji nacin. Najcesce je ta voznja bez karte u GSP (jer svi znaju da nikada nikome nije stigla tuzba od GSP-a zbog neplacene kazne)
Originally posted by horus.aaahahhhahahahhahahahahaha
na liniji 28 ih ima... interesantno da mi je se x x (x puta ) desilo da me kontrola prodje, a ja sav vazan se spremim da izvadim markicu...
takodje
nikako mi nije jasan taj bezobrazan stav nemam kartu pa sta
Originally posted by Zibroni meni... posle im je kriv djavo kad su autobusi krs...
nikako mi nije jasan taj bezobrazan stav nemam kartu pa sta
Originally posted by WhereIsTheLovepa bilo je iznad primera kada se ljudi voze a da ne plate...
Podrazumeva se da svi placamo karte u nocnom...
Valjda niko ovde ne misli da nece da placa tu kartu...
Originally posted by simarrgL*lenjivce, pa kakvo ti je to cimanje? c, c, c
ja se svercujem posto sam izgubila markicu, a mrzi me da vrsljam po skoli i trazim onu potvrdu da sam redovan djak
Originally posted by dukkehjemne pitaj. salju me iz jedne sluzbe u drugu, sa prvog na treci sprat itd
Originally posted by simarrgL*lenjivce, pa kakvo ti je to cimanje? c, c, c
ja se svercujem posto sam izgubila markicu, a mrzi me da vrsljam po skoli i trazim onu potvrdu da sam redovan djak
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!