Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Od proshlog chetvrtka na kioscima je i: Slika
By cumpig
Naslovnica odlicna, skoro u BD/SM domenu :klap:
Steta sto je ono unutra lose.
Korisnikov avatar
By gorilica
Zashto loshe? Pricha je odlichna.
Ovog puta Dilana angazuje jedan od najjachih politichara u zemlji, kako bi istrazio shta se deshava sa njegovim sinom, koji se chudno ponasha, a slushkinja, koju je politichar potplatio da mu shpijunira sina na imanju, tvrdi da mu sina pohode duhovi...
By cumpig
Bah, nije moj tip prica za Dilana :/
A i onaj crtac Biljardo mi je bas odbojan.
Tako da jedva cekam Nekropolis, koji je na strip forumima ishvaljen do besvesti, pa da vidimo.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by cumpig
Tako da jedva cekam Nekropolis, koji je na strip forumima ishvaljen do besvesti, pa da vidimo.
I, kakvi su utiusci? :D
Ne znam, meni su ove nove priche bash odlichne.
Stoji da animacija nije ista, ali je podnoshljiva.
Korisnikov avatar
By Rei
Kad sam video temu 'ladno sam pomislio da cu unutra da vidim slike gorilice in the nude :D
Korisnikov avatar
By gorilica
LOL
Sho je babi milo... :lol:
Ako ti je do toga, shibni u2u, pa da ti udovoljim znatizelji. :dm: :P
Korisnikov avatar
By sleepingsun
obozavam i kupujem ih sve!!!
Kao klinka sam bozavala Mikijev almanah,zabavnik..Blek stenu..sve njih..i kupujem!!!:tushe:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jel' moze ovde o bilo kojem stripu? autoru? a?
Korisnikov avatar
By anche
a sto ova tema nije u 'kultura i umetnost'? :trep:

ont: volela sam zagora i mr. no-a, i marti misteriju. al' sam mrzela sto mi prsti crni posle citanja. el' sad bolji kvalitet stampe?

@hlaef
pisi si bre, vidis da su moderatori na odmoru :)
By cumpig
Originally posted by gorilica
I, kakvi su utiusci? :D
Ne znam, meni su ove nove priche bash odlichne.
Stoji da animacija nije ista, ali je podnoshljiva.
Cini se da sam jedan od retkih kome se ni Nekropolis nije dopao :?
Mogao bih sad na dugacko i nasiroko, ali bicu kratak (i jasan): Barbatova mi kao scenarist nikako ne odgovara kod Dilana, njeno pripovedanje se uvek svede na razum i nicim me ne uzdrma ili lupi u stomak.
Ne volim kad zvucim konzervativno, ali Sclavi je jedini i pravi za Dilana, recimo jedva cekam njegovo distopijsko vidjenje u epizodi Ukronija (za par godina kod nas :/ )

Nego, jel moze i na moj u2u to sto je otislo kod REI-ja? :D
REI, daj nabaci i ti neki u2u (kad su vec krenule zelje, neka ide...) ;)
Korisnikov avatar
By gorilica
Od zadnjeg chetvrtka, na kioscima mozete naci i:

Slika :yay: :yay: :yay:

Stari Marty, uvek radoznali antropolog, arheolog, istorichar umetnosti i kibernetichar, ali pre svega Detektiv nemoguceg, sa svojim nerazdvojnim prijateljem, neandertalcem Javom i vernom mu, sada vec zenom Dianom, ponovo je tu, da nam razbukta mashtu ali i edukuje o po nechem, buduci da je svaka njegova epizoda, bez obzira na fantazijski karakter ipak zasnovana dobrim svojim delom i na nekim nauchnim istinama. Upravo ono shto sam i voleo kod njega, i zbog chega mi je dobrim delom i obelezio detinjstvo, opchinivshi me nekim mitskim bicima poput sirena, minotaura ali i misterijama poput onih o kristalnoj lobanji, Atlantidi, putovanju kroz vreme i josh mnogo chime.

Nakon chitanja "Sudbine Atlantide", slobodno mogu da kazem da nam se Marty vratio na velika vrata.

Odlichna grafika Roberto Cardinale-a i Alfredo Orlani-a, kao i genijalni scenario Alfredo Castelli-a, autora lika, vode nas u samo srce Atlantide, u jeku njenog vrhunca, dok se stari, dobri Marty ponovo srece sa svojim starim poznanikom Serzom Orlijem, sa kojim je svojevremeno bio uchenik mistika Kuta Humija [takodje se pojavljuje u epizodi] u tibetanskom manastiru, gde je i dobio mistichno trece oko i murchadnu, neobjashnjivo oruzje sa zracima iz davnih vremena.

Da vam dalje ne bih kvario zadovoljstvo, ostavljam vam da sami otkrijete zbog chega sam se odushevio ovom epizodom i zbog chega sam reshio da ga kupim i dozvolim sebi da mu se iznova vracam, a ne samo prochitam, kao i ostale junake.
Korisnikov avatar
By gorilica
Cini se da sam jedan od retkih kome se ni Nekropolis nije dopao :?
Mogao bih sad na dugacko i nasiroko, ali bicu kratak (i jasan): Barbatova mi kao scenarist nikako ne odgovara kod Dilana, njeno pripovedanje se uvek svede na razum i nicim me ne uzdrma ili lupi u stomak.
Ne volim kad zvucim konzervativno, ali Sclavi je jedini i pravi za Dilana, recimo jedva cekam njegovo distopijsko vidjenje u epizodi Ukronija (za par godina kod nas :/ )
Baci pogled na:
Slika :D
Nego, jel moze i na moj u2u to sto je otislo kod REI-ja? :D
REI, daj nabaci i ti neki u2u (kad su vec krenule zelje, neka ide...) ;)
:lol:
Ja ovo tek sada primetio.
Korisnikov avatar
By castor
Respect za Gorilicu zbog Martija

Marti Misterija mi je bio omiljeni + Dilan Dog, Mister No, Zagor...

Voleo sam i Komadanta Marka, Kapetana Mikija, Kit Telera...
Korisnikov avatar
By gorilica
Hvala. :D

Slobodno ga mozesh kupiti, necesh se prevariti. Chitanje stripova je kao voznja bicikla. :P
Brzo ponovo udjesh u shtos, a skoro instant se ponovo navuchesh. :D

Nemash se chega stideti, ja imam 32 god, pa ih chitam, a ne vidim tu nishta chudno jer ih je i moj pokojni otac uvek rado listao, shto mi je kao klincu kod njega bilo izuzetno simpatichno. :D

edit:
Nekada je postojala kultura chitanja stripova, a na moje ogromno zadovoljstvo, ponovo se vraca. Laganim ali sigurnim koracima.
By cumpig
VC uspeva da brzinom svetlosti vrati strip na stare (i utabane staze) u Srbiji, nadam se i u Makedoniji :)
Krenuli su tiho, a za samo pola godine se razetili opasno.

Da se vrnem na Dilana ja. Kolika je bila radost i sreca sto ja Angelo konacno resio da iscrta jednu epizodu, tolkio je brzo splasnula nakon citanja. Iako, to nije tolkio ocajno, vodjenje price u noir maniru je lepo, likovi su sasvim na mestu za taj milje, ali obavezni dekor monstruma ja blagi uzas (onakav kakav mi ne treba kod Dilana :) )
:hvala:

Nego, inbox mi je jos prazan, i od tebe i od REI-ja, you pussies! :D
By polarlicht4.1
A zna li neko gde se može skinuti Dilan Dog a da nije na italijanskom?

EDIT: Ju! Nađoh pa još i na srpskom. Mojoj radosti sad nikad neće biti kraja. :hyper:
By polarlicht4.1
A deder rekni šta s'nameravala, možda je u pitanju nešto drugo. Ovamo ima dosta mrtvih linkova...
By polarlicht4.1
A pa to je nešto drugo. Tu skinuh gomilu još ranije ali je na italijanskom. Probaj swtim.org, upravo se odatle snabdevam.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam bila ubeđena da je bilo i na engleskom.
A sve što sam tad poskidala mi je na blaženopočivšem kompu, tako da ne bih mogla da utvrdim, al' ti verujem na reč. :)

Hvala za novi izvor! :colorado:
By polarlicht4.1
Mož' biti, davno to beše kad sam manično trpao u jDownloader. Ali ako su sad zamrli linkaći ništa od provere...Anyhow, nema na čemu.

:back_to_the_childhood:
Korisnikov avatar
By Srklet
veceras sam na tripu. oh, shiva! :leviathan:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Neko je pomenuo linkove za Dilana Doga. Bilo bi lepo da ih dobijem :)
By polarlicht4.1
Pogledaj na swtim.org u sub-folderu Stripovi. Ili si mislio da ti npr. ja pošaljem direktne linkove preko u2u? To bi bilo malko neizvodljivo jerbo ih ima dosta za najraznoraznije edicije a nem' pojma šta te zanima.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
veveve tacka stripzona tacka kom sles port

majka za stripove!
By polarlicht4.1
Jeste da deluje kao odličan sajt ovako na prvi pogled al' se zakopaše tupavim pravilom da ne dozvoljavaju nijedan mejl do ISP ili ličnog sajta. Glupost.

EDIT: No, uspeo sam da se snađem i o-ho-ho! Imaju kompletnog Dilana Doga! :rock:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!