Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by BellyButtonTebe treba ********* na forumu!
Sta mislite, od koga li je ovaj ucio?
Ok je jedna Karleusa koja ne zna da peva. 'Aj, dobro. Ima provokativan performans.
Ok je jedna Dunja Ilic koja ne zna da peva. 'Aj, dobro. Ima provokativan performans.
I dokle?
Zasto niko ne vidi da se otvara pandorina kutija?
Vi cete reci: "Pa, dobro, ko slusa ovakve budale? Nek se glupira." Ali, servirajte ljudima pomije 5 godina, posle im mozete i najlepsi obrok spremiti - oni ce traziti pomije...
Nije problem jedna Madonna koja malo slabije peva. Nije problem ni jedna Karleusa. Problem su oni koji se na njih ugledaju a ne kapiraju poentu...
Turbo folk se 90-ih brzo prosirio.
Ovih dana je sve manje pesama a sve vise kostimiranih budala. To postaje novi trend...
Daj boze da sam samo paranoican...
Enjoy...
Originally posted by Azdajanapravi mesta i meni..i ja ocu povraca...
:povraca:
Originally posted by J...
Ovu budalu ja ne bih nazvala pevacem vec dvorskom ludom a buku koju proizvodi nikad ne bih ni zvala muzikom. Ako narod voli da jede pomije - neka jede, bolje nije ni zasluzio verovatno.
Originally posted by BellyButton
''
Originally posted by Renoir1. Nisam nigde rekao da slusam iskljucivo "pravu" muziku niti mislim da takvo nesto postoji. Slusam ja svasta. Uglavnom umem da razlucim kada je ono sto slusam kvalitetno, a kada nije. Nisam uvek u pravu. Niceg se ne gadim, samo mislim da neke stvari izazivaju stostruko vise paznje nego sto zasluzuju dok druge na koje mnogo vise paznje zasluzuju ljudi ne obrate paznju. Ne postavljam se pritom kao neko ko zna najbolje, ali cekam argumente. Muzicke. Njih obicno nema pa se najcesce ne slozim. A nije kao da nisam menjao misljenje o nekim izvodjacima kada mi neko da valjani povod za to.
Neko ko se toliko busa da slusa 'pravu muziku' i kako je 'muzicki pismen'
mnogo nesto izvlaci neke klipove JK i ostalih zvezda koje mu se gade i koje mu sluze kao reper loseg ukusa!
(gde je onaj smajli - povraca???? )
p.s. Sto se tice kostimiranih budala
Vazno je da si ti seo na biciklu golodupast i izigravash svoj sopstveni performans koji je cista umetnost i na koji bi ti i Marina Abramovic pozavidela.
p.s. #2 ... Udruzi se sa Sladjanom MIlosevic pa zatvarajte 'kutije' koje Vam smetaju... A bilo bi dobro da se i Vi zatvorite tamo... Ne bi nedostajali 'muzickim frikovima', a ni ostalim neprosvecenim ljubiteljima pomija
et toq!
Originally posted by BellyButton1. Vidi se po uvodnom postu...
Originally posted by Renoir1. Slusam ja svasta.
Neko ko se toliko busa da slusa 'pravu muziku' i kako je 'muzicki pismen'
mnogo nesto izvlaci neke klipove JK i ostalih zvezda koje mu se gade i koje mu sluze kao reper loseg ukusa!
(gde je onaj smajli - povraca???? )
p.s. Sto se tice kostimiranih budala
Vazno je da si ti seo na biciklu golodupast i izigravash svoj sopstveni performans koji je cista umetnost i na koji bi ti i Marina Abramovic pozavidela.
p.s. #2 ... Udruzi se sa Sladjanom MIlosevic pa zatvarajte 'kutije' koje Vam smetaju... A bilo bi dobro da se i Vi zatvorite tamo... Ne bi nedostajali 'muzickim frikovima', a ni ostalim neprosvecenim ljubiteljima pomija
et toq!
2. i nisam iskljuciv.
3.Nisam ja jedini koji tvrdi da kvalitet muzickog izraza u pop muzici opada.
4. Sve najlepse...
Originally posted by Mahoney
ja cak ne smem ni da kliknem PLAY, posto je taj decko bolestan i glup i dosadan i mogu samo da zamislim kako on "peva"...
Originally posted by BellyButtonDisharmonično je malo...čudan izraz za osobu koja se bavi profesionalno muzikom.
Bjork je samo naizgled disharmonicna
Originally posted by Dante1. Nikada nisam kritikovao ljude koji slusaju ovu ili onu muziku vec sam kritikovao samu muziku, ali je sve sto je "gay friendly" apsolutno nedopustivo kritikovati na ovom forumu.
и изабрао си да они који слушају ово друго буду из врло претенциозног разлога гори од тебе, што дефинитивно нису. Слушаш исто што и они. И правиш, на ту тему, исту музику као они, минус квалитетан кемп моменат, који фолк музика има.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!