Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Slike,video kasete,audio kasete,ploce(nesto se u medjuvremenu pogubilo)...Kao i brdo stvari,svesaka u kom sam belezio svoj zivot.
Zanimljivo da od prvog osnovne pa sve dosad,nijednu knjigu,ni svesku nisam bacio,sve je to fino popakovano u kutije na tavanu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
katane :lol: i dalje ih skupljam - imam lepu kolekciju :D

'ladna oruzJa bilo koje vrste....

iii to je to :D
Korisnikov avatar
By horus.
stare decije knijge... mikijeve zabavnike i almanahe... silne crtace na video kasetama... sta jos... :nerd:
By Swanheart
zikinu dinastiju
policajca sa petlovog brda
i nindza kornjace i koferche

:shunkica:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ostale su negde neke značke (čini mi se da znam i gde su).
Možda i salvete... ču'š, salvete... :shrug:

Ranije mi je bilo teško da se odvojim od starih stvari i svega što sam iz nekog razloga skupljala i čuvala na gomilici, a sada često radi metla. Ili poklanjam, ili bacam... u zavisnosti od vrednosti i upotrebljivosti.
Korisnikov avatar
By Sunce
Cuvam: postanske marke, mini numizmaticku zbirku, hemijske olovke i razglednice.

I danas mi je fetis poslata razglednica sa postanskom markom i pecatom.
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Jao postanske marke:love:
Ogroman broj:D
Korisnikov avatar
By Madonna
ništa, radim na tome da sve konvertujem u digitalnu formu :astral2:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Cuvam. Cesto me podsete na divno detinjstvo.... :)

Sakupljao sam razglednice, slicice, klikere, automobile, plisanje igracke, razne stripove, razne decije casopise i knjige. To bi bilo to... :nerd: Ako se setim jos necega, dodacu... :awesome:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Skupljao sam pare (petohiljadarke) :) ali sam ih u međuvremenu potrošio :D

Skupljao sam masterse i još neke slične akrepe, to smo razdelili deci po familiji.
Korisnikov avatar
By Dina
Bu,
ti bas resila da nas istestiras po raznim pitanjima :lol:

Imam salvete, znacke i razglednice iz detinjstva. Sem toga sacuvane su mi i razne decije knjige a nekada su bile lutke, vec kao dete sam bila cuvarna i nisam unistavala stvari. Na zalost lutke su dospele kod sestre te nisu vise u zivotu... smrc... Ali one u narodnoj nosnji koje mi je otac donosio iz raznih zemalja joj nisam davala te njih imam jos... bas si me podsetila da stoje u jednoj kesi otkako sam dosla u ovaj stan pa cu sad da ih rasporedim po kuci... verujem da ce se Loni oduseviti kad dodje a lutke na sve strane :D

Mada cuvam i razne stvari iz kasnijeg doba - dnevnike koje sam dugo pisala, pa razne neke sitnice koje mi je neko nekad poklonio, pa razne sitnice za koje se i ne secam sto sam ih sacuvala. No volim da cuvam stvari i povremeno deo toga pobacam, ali uvek ostane kojecega...
Korisnikov avatar
By Vespertine
Zlato :)

Imam nezgodnu naviku da ga kradem ;)

Zezam se... Stalno su mi poklanjali neko zlato, a ja sam malo alergichan na noshenje nakita, pa sam se od malih nogu posvetio sakupljanju istog :)

Par puta kad sam bio u izuzetno teskoj finansijskoj situaciji prosto nisam imao srca da ga prodam, jer mi i najbeznachajniji privezak puno znachi...
Korisnikov avatar
By mmiki
Ono sto i dalje cuvam su slicice mocnih rendzera :D

Druge stvari se ne secam da sam skupljao.
Korisnikov avatar
By inga
Omote Orbit, Dirol i Stimorol žvaka,
razne papire,
stare novčanice
i napismenu izjavu ljubavi dve najbolje drugarice :love:
Korisnikov avatar
By maka
kao klinka imala sam jedno 200,300 slikovnica.. to sam skupljala. Nemam ih jerbo su ostale u mom stanu u kom sad zive neki Hrvati i tako.

:jbg:
By ~ Le Saint X ~
I dalje cuvam tj, skupljam marke...
Mada samo umetnost Srbija/Jugoslavija
i
francuske marke...
mada ne bunim se i kada naidjem na druge

i dalje cuvam ogromnu i predivnu zbirku malih kola (kolca - popularno zvatih)
i dan danas,kada se zateknem u nekoj prodavnici igracaka pogledam koja kolca imaju

:)

imam pune kutije svih mogucih Mikujevih Zabavnika i... sta je bese izlazilo jednom mesecno?Mikijev almanah? i to...

na zalost, veliku zbirku postera i svih mogucih isecaka koje sam skupljao od 10te godine pa do 17/18
iz Bravoa,Hupera,CAo i slicnih
Janet JAckson
Michael Jackson
Mariah Carey
Whitney Houston
PAula Abdul
&
Beywatch (PAmela Anderson)
su moji bacili prosle godine - bas mi je bilo zao jer sam hteo posle Majklove smrti da pogledam sta sam skupljao o KING OF POP
:sigh:

razglednice - posebno iz muzeja - sa reprodukcijama - i dalje skupljam
i ponekad po 20/30 evra u muzejima ostavim na razglednice/reprodukcije + knjige o muzeju koji posetio

eto...
Korisnikov avatar
By antibiotic
E da slikovnice :lol: Ilustrovane bajke i sl. koje su se kupovale po knjizarama...
Davno bese...

Posle sam poceo da sakupljam "masterse" i imao sam ih sve, cak i onaj dvorac sa lobanjom kako se bese zvao...

Kasnije sam poceo sa dylan dog stripovima koje i dan danas sakupljam ;)
By mythe
da, skupljam i to mi dosta znaci. Pored fotografija, video-snimki, filmova i DVDa, posebno mesto zauzimaju albumi sa slicicama fudbalera, novine i rekviziti kluba za koji navijam od malih nogu - NK DINAMO, a posebno mesto zauzimaju dve fotografije - jedna sa Cirom Blazevicem, druga sa pok. Predsjednikom Tudjmanom :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ajd' sto imas sliku sa Tudjmanom,al' sto zauzima posebno mesto..:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
zamalo pa sve od pocetka teme pa do mog posta da manje vise imam "sacuvano" :lol:

svasta ja cuvam. najvrednije blago su mi klikeri, nindza kornjace-album za slicice, barbika (dobila je, mnogo je lepa-bila sam zaljubljena u nju :lol: i jos uvek je u kutiji, nikad je nisam odpakovala) lutka koju sam dobila od mame i tate, gomila plisanih igracaka, salvete su negde zaturene, posteri u odredjenoj fascikli, svi leksikoni ispomenari na polici, decije knjige takodje na polici, skolske knjige i lektire lepo slozeni u kutiju i odlozeni (i sveske neke), moji crtezi, fotografije, razglednice, dnevnici. a jao...i 2 kutije od patike pune kamencicanj, kamenja, kamencuga :smeh: i dan danas tacno znam odakle je koji :tornado: bolest :lol:

necu vise da redjam :lol:
By J...
Cuvam sve. Limenke, olovke, znacke, kutije sibica i razno drugo smece. Mislim da sam u nekoj od onih zutih kutijica iz kinder jajeta cuvala i mlecne zube koje sam vadila. :kesa:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by antibiotic

E da slikovnice :lol: Ilustrovane bajke i sl. koje su se kupovale po knjizarama...
Davno bese...

Posle sam poceo da sakupljam "masterse" i imao sam ih sve, cak i onaj dvorac sa lobanjom kako se bese zvao...

Jao,da...Mastersi...
ja se secam da sam bio 'faca' u skoli jer sam imao originalnog Skeletona
koji je svetleo u mraku i taj dvorac

tad su bili mnogi fakeod neke vrlo lose plastike ... kao i Carobnicu? sa savitljivim krilima
:)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bu

Da li ste sacuvali nesto sto ste sakupljali kada ste bili mali?
Igračke su navodno u podrumu. Nadam se da nisu istrulile do sada, priča se da plastici treba dosta decenija da istruli :deda:

Isečene slike životinja iz časopisa stoje u kesi na gornjoj polici, pored insektarijuma
By str00ja
I ja sam sacuvao (skoro) sve mlecne zube u jednoj kutijici od tik-taka :lol: I imam sve audio kasete koje sam dobijao i kupovao kao mali. Knjige (vanskolske) takodje cuvam... I sve to mi ne treba i ne znam sta cu s tim, al mi zao da bacim :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sad sam iščeprkala svoju skromnu kolekciju poštanskih maraka.

Mnogo SSSR-a i Lenjina, Nemačke, Alžira, Italije, Francuske, Zambije, Kenije i naravno SFRJ (Broz do Broza i one olimpijske). :)

I među njima jedna značka sa Brozom (sa VIII mediteranskih igara, '79).
Gde li su mi ostale značke... :nesiguran:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!