Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Kako su uspeli kolaci?

Ja gledam Zone reality... obozavam to da gledam a vi?
Korisnikov avatar
By Seaman
Super su ispali, nisam ocekivao. Nije tesko napraviti ali s obzirom na to da prvi put pravim kolace, prezadovoljan. :)

Ja ne gledam Zone, a i kad cujem sta sve gledas, onda mi se ne gleda.:lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Odlicno je, doktor ubio dete u stomaku zene, silovatelj osudjen zalaganjem majke i ubice pronadjene zbog zalaganja druge majke ciji je sin ubijen... to su sve istinite price, sjajne!

Drago mi je za kolace... koji su?
Korisnikov avatar
By Seaman
Bas zanimljive i vedre teme :lol: Mislim da nisam za to, ovih dana.. :D

Cokoladne kuglice. :) Bila si pozvana da probas, ali mozda neki drugi put..

Evo posluzujem kaficanke i kaficane.:)
Korisnikov avatar
By Dina
Odlicne su cokoladne kuglice :njami:

Sad me je Ns Beckie obradovala vescu da Uran i Saturn ulaze u opoziciju 26. 04. Bas mi treba mala pomoc planeta... i velika ako moze :lol:

Supeer :klap:

Jutarnja kafica

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Meni je danas mjesec dana od kako sam upoznao jednog simpa momka, ali kako stvari stoje danas ce se i zavrsiti. :sigh:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Hello narode, evo i mene da malo zadjem u ove krajeve.... imam mnostvo obaveza, ali jos se drzim :lol: videcemo sta ce biti za mesec-dva....

da, saturn-uran opozicija pocela danas, a i merkur na 90 stepeni sa marsom....

inace, meni je Uran trenutno u 1. kuci (House of Self), a Saturn u 7. (House of Partnership)... znaci verovatno nesto na licnom planu treba da ocekujem.... pitam se samo sta kad nemam uopste vremena za sebe... hm, osim sto osecam neke promene u razmisljanju, evo bas mi sad palo na pamet kako sam jutros pocela da se bavim necim sto jeste vezano za mene licno.... ali da sam onda rekla sebi - jao nemam vremena sad jos i to, prvo moram da ispostujem obaveze, rokove, itd... sad kad to povezem sa ovom opozicijom, mozda ima to neke veze :eureka:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman

Meni je danas mjesec dana od kako sam upoznao jednog simpa momka, ali kako stvari stoje danas ce se i zavrsiti. :sigh:
Hm... drzim palceve da bude najbolje za tebe Mazo :fige:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by nsBeckie

Hello narode, evo i mene da malo zadjem u ove krajeve.... imam mnostvo obaveza, ali jos se drzim :lol: videcemo sta ce biti za mesec-dva....

da, saturn-uran opozicija pocela danas, a i merkur na 90 stepeni sa marsom....

inace, meni je Uran trenutno u 1. kuci (House of Self), a Saturn u 7. (House of Partnership)... znaci verovatno nesto na licnom planu treba da ocekujem.... pitam se samo sta kad nemam uopste vremena za sebe... hm, osim sto osecam neke promene u razmisljanju, evo bas mi sad palo na pamet kako sam jutros pocela da se bavim necim sto jeste vezano za mene licno.... ali da sam onda rekla sebi - jao nemam vremena sad jos i to, prvo moram da ispostujem obaveze, rokove, itd... sad kad to povezem sa ovom opozicijom, mozda ima to neke veze :eureka:
Ns Beckie,
ja prvo mislila da je ta opozicija krajem maja, tek posle videla da krece danas :lol:

Kod mene su isto obaveze, pregledi, lekovi, obaveze... deluje malo deprimirajuce... nocas sam sanjala san vezan za ljubavni zivot i sokirala sam se, zaboravila da i takve stvari mogu da se desavaju u zivotu :lol: Ja sam to ostavila za neko drugo vreme, kad zavrsim sa ovim planovima sada, ne mogu biti na vise strana nego sto sam... ali nikad se ne zna sta nosi ta promena... ;) Za sada je samo u snovima :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
:lol: Evo da javim da je ovaj aspekt vec uticao... nesto se desilo... mislim nista konkrevetno i tako ali u mom periodu mira i nedesavanja i sitnice su dogadjaj!
Korisnikov avatar
By Seaman
Hello :lizalica:

Cim Dina nije obisla kafic, sve vam je jasno. :cita:

Ja ne znam sta da ocekujem od tih planeta i da li kod mene pozitivno uticu :lol:

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Dina
Eh meni stvarno te planete samo sad falile!

Imam toliko obaveza samo su mi emotivna dogadjanja sad nedostajala da me remete... :lol:

Ali sta cu kad je tako ispalo sad, valjda to ne moze da se naruci kad ce... sem kad je ta opozicija, mene obavezno prodrma!
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro!

Bzv sam, bice valjda bolje.

Beckie, pokusavao sam sa jednim deckom ali nije zazivjelo pa sam lose volje. :(

Dina drzim fige za zubara. :fige:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Bice bolje Mazo!

Jos je moja baba govorila - jedan se otego drugi se protego :lol: Mudre su bile te zene iz proslosti...

DakleM napred i napred...

Stigla sam od zubarke jos se oporavljam od bolova... umnjak pa bolelo a ne smem zbog hormona anesteziju inace bih je vala bar za taj zub rado uzela... ali nema morala da trpim :sigh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:sesir:

Sta se radi na kafitjanskoj estradi? :D

Meni se Forum KONACNO smucio:hyper: (hocu reci, interesovanje se svelo na minimum), dodjem samo da proverim u2u i konstatujem kako nemam sta vise ovde da radim... :shrug:

Guzva je u toku... Standardo za ovaj zivotni period. :vruce:

:)

Kod vas? :)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Seaman - bas bzvz... ali bice bolje sigurno. naici ce onaj pravi kad se najmanje budes nadao..... :)

Singi - evo, nista posebno, i ovde je strka, frka, i sve ostalo, a najvise svega ostalog :D al prezivecemo vaLda

Pozdrav svim kaficanima i kaficankama... Lepo se provedite ako idete negde za prvomajske praznike.... ja ne idem nigde posto sam prezauzeta ali ipak mi dobro dosla ova 3 dana, nadam se da cu ih dobro iskoristiti da pozavrsavam neke stvari

kisses
:grouphug:
Korisnikov avatar
By Dina
Singi,
vidim ja da te nema...

Kod mene - neke alergije, a od jutros se probudila sa bolovima u grlu pa pijem vitamin i caj... Jos mi danas povecavaju hormone pa ima da bude zurka u telu a mogu samo da zamislim u raspolozenju... Ali dolazi mi Loni, ima hrabrosti da boravi pored zene sa tolikim hormonima, drzite mu palceve :lol: Uz ucenje i vreme sa njim i ja cu sigurno nesto manje svracati ovih dana...

Ns Beckie,
eto ja ne putujem ali cemo Loni i ja sigurno puno setati po prirodi... I tebi ja zelim lep provod i da pozavrsavas te stvari :)

Maza i ne dolazi iz prirode pa ja kuvam kafu, cajeve vec po zelji i takodje vam svima zelim lep provod za praznike...

:rumtea: :jutro: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
:sesir:

Ja sam u petak bio na Savi juce na Dunavu, ali ipak sam tuzan. :placko:

Nadam se da ste vi dobro. :kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nisam :(

Bolesna sam i jedva ziva... Jedina mi je svetla tacka je sto je Loni tu pa se brine o meni... uzas!
Korisnikov avatar
By Seaman
:mazi:

:gatara: Javlja mi se da ce nam biti bolje u drugom zivotu.

:lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Kuuukuuu bas me obradova :domino:

Uh idem da legnem, preterala sa netom ovako bolesna. Loni kupio kokice :kokice: i tako mi se jedu ali bas sam sad za kokice...
Korisnikov avatar
By Dina
Iju kakvo je to pucanje u kaficu.. predajem se :predaja:
Korisnikov avatar
By Dina
Donosim Mazi pivce :pivce: Pa kad se uspava :zeva:

Oklagija radi :oklagija:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!