Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by TungiTi misliš da su moji roditelji držali enciklopedije o životinjama u glavi kad sam ja imao 12 godina? Nisu ČULI da postoje tri vrste mravojeda ili čega već niti ih je to ikad zanimalo.
Ja priznajem to Kosovo.Ali...Sta zna dete sta je 300 kila.Mislim,12 godina(?!).Odakle prikuplja informacije,odakle mu znanje sa tricavih 12 godina??To dete niko nije nazvao groznim,tu jedino roditelji mogu da budu grozni.
Originally posted by AngraMainaPogrešno. Po zakonu o dečjim pravima dete ima pravo da se mentalno i akademski razvija u skladu sa svojim sposobnostima, sklonostima i željama.
To je dete od dvanaest godina. Nema građanska prava jer nije građanin. To će postati sa 18. Sada je pod pravnim starateljstvom svoje majke i ona treba da mu pomogne da se orijentiše i bavi onim što je shodno njegovom uzrastu. Sa 12 godina u redu je da politički organizuje čišćenje lišća ili farbanje tarabe a ne da se bavi državnim pitanjima.
Originally posted by mytheNaravno da mali uživa u provociranju kada je šestak
Mali ocito uziva u provociranju, no za njegovo dobro je da pripazi sta pise. Licno sam protiv svake vrste fizickog nasilja, najbolje je da ga ekipa iz razreda bojkotuje!
Originally posted by SheytanNisam ni sumnjao da će odgovor na dlaku izgledati ovako.
Klinac od 12 godina se petlja u politiku....
Vrlo čudno!
Ne verujem da on u tim godinama može imati sopstveni izgradjen stav o tako važnim nacionalno-državnim pitanjima, pa mi se sve čini da su tu umešani još nečiji prsti ...
A to što mu virtuelno prete, meni nije ništa čudno...
Takve pretnje ne treba ozbiljno shvatati, to su samo reči upućene preko neta nekome koga i ne poznaješ, samo se ne slažeš sa njegovim stavovima...
Ja bar tako mislim.
I, još nešto - mali očigledno želi da skrene pažnju na sebe... što, taskofje, nije čudno u tim godinama. Jedino mi je čudna tematika u koju se upustio...
Da, i još nešto - kako neko one koji prete svrstava u desničare. Kao da su svi levičari za nezavisno Kosovo, protiv EU i NATO. Eto, ja sam levičar ali ni po koju cenu ne priznajem nezavisno Kosovo, čvrsto sam za Srbiju u EU, ali sam protiv da idemo u NATO.
Originally posted by ChristianTroyTvoje je pravo da imaš svoj stav.
Moze li me neko ubediti u to da ovaj mali ugrozava neciji zivot? Moze li me neko ubediti da svi ti retardi koji mu prete nisu sledbenici neke ranije propale ideologije i placenici nekih propalih politicara i onih koji sada cine sve kako bi dosli na vlast u Srbiji?
Originally posted by ChristianTroy
Moze li me neko ubediti da svi ti retardi koji mu prete nisu sledbenici neke ranije propale ideologije i placenici nekih propalih politicara i onih koji sada cine sve kako bi dosli na vlast u Srbiji?
Originally posted by SheytanZa to treba da ga se ukeba ko kera kod tarabe! Živeo Vođa!
Tvoje je pravo da imaš svoj stav.
Medjutim, tvrdnja da se nikome ne ugrožava život time što se neko zalaže za nezavisno Kosovo, Srbiju u NATO i slično je - laž!
Notorna neistina.
Originally posted by StripiTo je tvoj rezon, koji su ustaše u Hrvatskoj devedesetih primenjivali prema Srbima zato što su tražili svoja prava.
Originally posted by SheytanZa to treba da ga se ukeba ko kera kod tarabe! Živeo Vođa!
Tvoje je pravo da imaš svoj stav.
Medjutim, tvrdnja da se nikome ne ugrožava život time što se neko zalaže za nezavisno Kosovo, Srbiju u NATO i slično je - laž!
Notorna neistina.
Originally posted by ChristianTroyBraniš ga pisanjem po forumu? Nešto sam skeptičan u vezi sa efektima tvoje odbrane, no dobro... Mislimd a se većina ovde slaže da su napadi na njegov život nedopustivi, ali nije to jedino o čemu se razgovara.
Ljubav je ono sto pokrece sve na ovom svetu. Postoje razlicite vrste ljubavi i sve dok neko nesto voli ako to ne ide na stetu nekog drugog onda je to po meni ok. Bitno je da ne mrzi.
Ja licno ne gajim nikakve emocije prema toj medj. organizaciji, niti zelim da se upustam u debatu da li je NATO dobra ili losa medj. organizacija. Samo branim jedan mali neduzan zivot.
Originally posted by SheytanNe, to je rezon Milana Paroškog. Naime, na skupu u Jagodnjaku (Baranja, Republika Hrvatska) 1991. godine. je izjavio da je ovo (tu đe on stoji, Jagodnjak, Baranja, Republika Hrvatska) srpska zemlja i svakog ko kaže da nije tako treba da se ukeba ko kera pored tarabe. A ti i Milan Paroško ste tu neđe.
To je tvoj rezon, koji su ustaše u Hrvatskoj devedesetih primenjivali prema Srbima zato što su tražili svoja prava.
Ja sam, medjutim, rekao nešto sasvim drugo. Što ti nisi u stasnju da razumeš osnovne stvari, nisam ja kriv, već neko drugi.Da je Kosovo Srbija, da NATO treba preorganizirati pa da ti budeš za njega, da si za EU a da taj mali ne misli sam svojom glavom, nego ga neko drugi fila (pa i da piše knjige, sram ga bilo, sa dvanaest godina, mesto da ganja pičone), da to nisu čista posla i da je Kosovo Srbija.
Originally posted by mytheNormalno ne znači "dobro", normalno znači "najčešći način ponašanja"
u njegovim godinama je normalno da juri za loptom, skuplja slicice fudbalera, igra tenis/kosarku/odbojku ili vec neki drugi sport, da razmislja o predstojecem SP u fudbalu ili mozda preskace lastish ako ga vec sport ne zanima, da se igra corave bake a ne da pise te gluposti. A jos kako izgleda - pravi primer shtrebera
Originally posted by SheytanDragi Whatsone, sve je to povezano jedno sa drugim.
@ Stripi
Sve je očiglednije da imaš skučene poglede na probleme, da tako razmišljaš, razumeš i diskutuješ, te da nema potrebe da i u ovoj temi obnavljamo neku raspravu koju već vodimo na konkretnim, posebnim, temama ovog foruma.
Originally posted by Tungi
Originally posted by AngraMaina
To je dete od dvanaest godina. Nema građanska prava jer nije građanin. To će postati sa 18. Sada je pod pravnim starateljstvom svoje majke i ona treba da mu pomogne da se orijentiše i bavi onim što je shodno njegovom uzrastu. Sa 12 godina u redu je da politički organizuje čišćenje lišća ili farbanje tarabe a ne da se bavi državnim pitanjima.
Mnogo je grozomornije to što se to dete instrumentalizuje od političkih faktora u Srbiji koji ga koriste za svoje ciljeve, i naslađuju se opasnošću u kojoj se to dete objektivno nalazi, najviše od druge takve, jednako instrumentalizovane dece.
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by ChristianTroyBraniš ga pisanjem po forumu? Nešto sam skeptičan u vezi sa efektima tvoje odbrane, no dobro... Mislimd a se većina ovde slaže da su napadi na njegov život nedopustivi, ali nije to jedino o čemu se razgovara.
Ljubav je ono sto pokrece sve na ovom svetu. Postoje razlicite vrste ljubavi i sve dok neko nesto voli ako to ne ide na stetu nekog drugog onda je to po meni ok. Bitno je da ne mrzi.
Ja licno ne gajim nikakve emocije prema toj medj. organizaciji, niti zelim da se upustam u debatu da li je NATO dobra ili losa medj. organizacija. Samo branim jedan mali neduzan zivot.
Ovaj new age nastavak o ljubavi -- pa, suprotstavimo to Žižekovoj čuvenoj rečenici: manje ljubavi, više mržnje. Alias: potrebno je nešto i mrzeti, kao što su konkretni ljudi, recimo ratni zločinci.
A što se NATO tiče tj. imperijalnog intervencionizma u službi kapitalističke eksploatacije (a pod rasističkom ideologijom razlike između "civilizovanog" i "necivilizovanog" sveta) meni je teško da razumem bilo kakav drugi do kritički odnos, a ponajmanje ovaj ljubavni.
Originally posted by TungiMa da ga vidis na tv-u, danas je bio na Foxu, cini mi se. Ja sam zgranuta, jbt. To je bre BALAVAC, a izgleda kao Tito Junior..
@Zwezdica
Pre nego sam usao u temu,znao sam da cu ovako nesto procitati:roflmao:
Slazem se.Slike sa fejsa su mu:awesome:(boles')
Originally posted by mythe
... A jos kako izgleda - pravi primer shtrebera
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!