Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Marshe, he, he, ko sta voli nek uzme xD
Dobro jutro, drugari!
Castoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Dukki, skloni se sa tim vitaminima i mineralima, MASNOĆU I SKROB ovamo!
Samo ja ne mogu jogurt uz lepinju (ne treba mešati namirnice istog porekla - strogo vodim računa o tom aspektu zdrave ishrane!) ...pa ću ja jedno pivo.
Originally posted by *deni*Ako je mali suvi uleteo iznad, znaci da je prisutan i da nije pristojno o malom suvom pricati u trecem licu...
Dobro je ovaj mali suvi iznad uleteo, nemam više snage da se raspravljam sa ovom Tungoslavom.
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by *deni*Ako je mali suvi uleteo iznad, znaci da je prisutan i da nije pristojno o malom suvom pricati u trecem licu...
Dobro je ovaj mali suvi iznad uleteo, nemam više snage da se raspravljam sa ovom Tungoslavom.
Ako je mali suvi citirao Marsov post, to znaci da Predgrupu estradne umetnice Statusa ne primecuje (ili se bar trudi da je ne primecuje).
Ako je mali suvi najverovatnije u stanju da doticnu predgrupu u zubima nosi, ne znam koliko je pametno i adekvatno zvati ga malim suvim i s njim se prepucavati.
U krajnjoj liniji, mali suvi i nema neku zelju da se zamara apoftegmama estradne umetnice i njene predgrupe, posto su, je li, na kraju krajeva, nepismene. Od nebrojeno mnogo gluposti sto smisleno, sto formalno (vizuelno da vidim, itd.), pa do ovog nespretnog ispada.
Eh, da, kad smo kod toga, fali ti zarez, u stvari vise njih, velika, praznoglava.
I samo da dodam da te mali suvi moli da ne koristis njega kao izgovor u nedostatku mozdanih celija i argumenata, ok?
Originally posted by *deni*Nema na cemu... drago mi je sto cenis moju milostinju i cinjenicu da se, eto, neko nasao da se pobrine da i ti svrsis.
Originally posted by dukkehjem
Ako je mali suvi citirao Marsov post, to znaci da Predgrupu estradne umetnice Statusa ne primecuje (ili se bar trudi da je ne primecuje).
Ako je mali suvi najverovatnije u stanju da doticnu predgrupu u zubima nosi, ne znam koliko je pametno i adekvatno zvati ga malim suvim i s njim se prepucavati.
U krajnjoj liniji, mali suvi i nema neku zelju da se zamara apoftegmama estradne umetnice i njene predgrupe, posto su, je li, na kraju krajeva, nepismene. Od nebrojeno mnogo gluposti sto smisleno, sto formalno (vizuelno da vidim, itd.), pa do ovog nespretnog ispada.
Eh, da, kad smo kod toga, fali ti zarez, u stvari vise njih, velika, praznoglava.
I samo da dodam da te mali suvi moli da ne koristis njega kao izgovor u nedostatku mozdanih celija i argumenata, ok?
E ovo sam čekao, da svršim. Hvala ti.
Originally posted by *deni*
Originally posted by dukkehjemZanimljvo
he, he, he, ko sta voli nek uzme xD
Ali cek, pa jogurt i lepinja su razliciti - belancevine i ugljeni hidrati, s tim sto su jaja takodje belancevine i kajamk isto... a u stvari dodje mu da ovako treba (po Nazarovu):
1. Ne mesati ugljene hidrate i belancevine (najcuvenija greska kacamak i jogurt/mleko)
2.Ugljeni hidrati se slazu sa povrcem
3.Belancevine se lakse vare u kombinaciji sa salatom
4.Ugljeni hidrati se mogu kombinovati medjusobno, a i sa zdravim masoncama
5.Belancevine niposto sa zasicenim masnocama
6.Belancevine sa nezasicenim masnocama moze po volji i ukusu
7. Voce, tecnost i med zasebno koristiti
odnosno pre obroka najmanje 20 min.,
posle sveze salate najmanje 120 min.,
posle ugljenih hidrata najmanje 240 min.,
posle koncentrovanih belancevina 240-360min.
8. Posle ugljenih hidrata nista slatko.
Originally posted by Vetur úlfurProteine mozes "nabaviti" iz alternativnih izvora, al to nisam pominjao... mnogo toga ima da se pomene ovo je samo osnovno za kombinovanje... dvadesetak badema dnevno, ili kasicica tunjevine, je dovoljna kolicina belancevina. Svakom osnovnom obroku se dodaju ili kasika hladno cedjenih ulja (bundevino, laneno, itd.), ili dve kasike mlevenog semenja bundeve, lana i tako dalje, s tim sto osnovnim obrocima inace treba dodavati lan, bez obzira na ulje, posto poboljsava varenje, a treba da bude izmleven da bi se u organizmu iskoristio dobro. Puno tecnosti takodje treba unositi (a da to nije alkohol, niti gazirano, niti fabricki sokovi - ili voda (najbolje mineralna ili pripremljena na poseban nacin, koji je cimanje i koji cu objasniti otom-potom ako tebe ili negog zanima), ili sokovi koje sam napravis, ili cajevi blagi (s tim sto ne treba konzumirati crni koji je prejak, ni zeleni u prevelikim kolicinama, ali ga treba uzimati u manjim kolicinama jer je diuretik ... Posle obroka se preporucuje kratka setnja (od oko 15 minuta, zbog ubrzavanja metabolizma). Aktivnija setnja se predlaze i ujutro, a britanski naucnici su zapazili da aktivna setnja/dzoging od pola sata svakog dana, smanjuje rizik od srcanog udara za 10%. Posle 7 u principu ne treba nista jesti, ali ako bas ne mozes da izdrzis, onda je krajnja granica dva sata pre spavanja (s tim sto niposto ne treba pojesti pola praseta ). Prvi obrok je najbolje da bude vocni, jer se izjutra vrsi detoksikacija organizma, a opteretivsi zeludac, usmeravas krv ka zelucu, sto za posledicu ima sporije ciscenje i zamaranje organizma, gubitak energije. Hmmm, da, izbegavati so, rafinisani secer, belo brasno i masno. I rafinisana ulja i mlecne proizvode tipa kajmak i sir (od koga jedino valja svapski), i tako dalje...
Originally posted by dukkehjemZanimljvo
he, he, he, ko sta voli nek uzme xD
Ali cek, pa jogurt i lepinja su razliciti - belancevine i ugljeni hidrati, s tim sto su jaja takodje belancevine i kajamk isto... a u stvari dodje mu da ovako treba (po Nazarovu):
1. Ne mesati ugljene hidrate i belancevine (najcuvenija greska kacamak i jogurt/mleko)
2.Ugljeni hidrati se slazu sa povrcem
3.Belancevine se lakse vare u kombinaciji sa salatom
4.Ugljeni hidrati se mogu kombinovati medjusobno, a i sa zdravim masoncama
5.Belancevine niposto sa zasicenim masnocama
6.Belancevine sa nezasicenim masnocama moze po volji i ukusu
7. Voce, tecnost i med zasebno koristiti
odnosno pre obroka najmanje 20 min.,
posle sveze salate najmanje 120 min.,
posle ugljenih hidrata najmanje 240 min.,
posle koncentrovanih belancevina 240-360min.
8. Posle ugljenih hidrata nista slatko.
A sta bi sa proteinima?
A ja se kao brinem za zdravu hranu juce sam se pre rodjendana ODVALIO od rostilja (8-9 parceta ) a onda na rodjendanu sam se odvalio od alkohola
Elem, muzikica za bedacenje (i mamurluk)
''
Originally posted by *deni*
Dobro, malo smo tetkarili i glumili zlopičke, sad predlažem da se vratimo na kurs lepog raspoloženja, jer samo takva atmosfera na duže staze dolikuje ovom klubu.
Originally posted by simarrgL*Nije lezba?
jel ste culi da je Billie Joel iz Green day-a rekao da je bi?
Originally posted by simarrgL*
Dukke....
udaj se za mene
random spam:
Originally posted by simarrgL*pa zar ti nisi zensko?
Dukke....
udaj se za mene
random spam:
Originally posted by Vetur úlfurjoj, ja tek sad videh, nema na cemu
Fala na infosima dukke Srce si
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!