Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By loreenche
Da je trash, trash je, ali ponekad i izgleda fensi :)

Sta vi mislite o ovom modnom aksesoaru? Posedujete li koji? Mislim na prstencic, narukvicu, neku cheap, 3-4€... Ponekad stvarno mogu da ostave lep utisak... A i nesto mi se nose... :D

:transprst:
By Hans
Da, H&M lancic od nekoliko evra. Inace ne nosim nakit osim nekih koznih narukvica i srebrnog lanca koji imam. Pre sam za nenosenje nakita nego za bižu.
Korisnikov avatar
By constantine
nosim samo jedan prsten koji mi je mnogo drag... dobio ga od jedne osobe sa foruma
Korisnikov avatar
By constantine
''

hahahah ona je bizuterijaaaaaaaaaaaaaaa hahahhahaha
Korisnikov avatar
By simarrgL*
uglavnom bizuteriju i nosim.. ali cenim da je ovo pitanje bilo upuceno muskima :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
nekad nosio dosta srebra i cesto menjao postavku - imao cak neke izuzetne primerke - sada samo zlato - lanac, narukvica, 4 pirsinga i 10 prstenova
By loreenche
definisem bizuteriju kao cheap trash od nakita, koje se plati naksimum 5€ po komadu (za neki lancic, 1€ do 3 za prstenje i narukvice)

:D

Ono sto se u bazarima kupuje i tkt...

Nisam neki poklonik nakita, ali mi ova bizuterijica privlaci paznju :) :bubbles:
By loreenche
OMFG.. znaci ne verujem :)

Znaci, bizuterija je isto sto i pravi nakit, samo u imitaciji... To smo vec znali... Ali da li je vredi nositi, da li odaje neki utisak? :)
Korisnikov avatar
By inga
Bižuteriju ne volim uopšte.

Nosim samo zlatni nakit i to:

-minđuše nosim stalno

-lančić i narukvicu stavim kad je pomračenje sunca

-prsten stavim kad proleće Halejeva kometa :)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
nikada nisam nosio nakit jer se jednostavno ne vidim u tom fazonu. Nemam nista protiv ljudi koji ga nose ali vecina zlatnog nakita je nevidjeni kicheraj :)
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by SmallTownBoy_91

definisem bizuteriju kao cheap trash od nakita, koje se plati naksimum 5€ po komadu (za neki lancic, 1€ do 3 za prstenje i narukvice)

:D

Ono sto se u bazarima kupuje i tkt...

Nisam neki poklonik nakita, ali mi ova bizuterijica privlaci paznju :) :bubbles:

Postoje komadi bižuterije koji su znatno skuplji od zlata pa i srebra.Takvih komada imam,nosim ponekad,kada mi je ćeif :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
stejnles stil je apsolutni car, ako se to podvodi pod bižuteriju.
a i sve rupčage na telu (oke, sem dve na ušesima) su popunjene nečim što nije plemeniti metal pa sad kud koji.
ne vidim tu ništa dramatično.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!