Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AngraMaina
Deco batalite taj absinth, spržiće vam mozak :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ranije nisam imala problema sa alkoholom, i do sad nikad nisam imala problema sa samokontrolom, osim kad treba da se trazi jos aklokola...tu nemam samokontrolu. doduse, ranije nisam ni toliko mesala picenca...a saaaaad...sa piva (par komada), na tekilu (ili jeger-takodje par gomada, ili izmedju onih "duzinskih pica), pa koktel (2-3) pa onda nesto dobijem od nekog, pa tako u krug.. :lol: i tek sad imam nekad rupe u secanju, ili nova varijanta: sutradan imam ceo "film" u gravi od predhodne veceri, (sa pauzama :lol: ), ali nema tona, sve mi je mute :smeh:

i ne znam kako sam prezivela svadbu sinoc, jer jos nisam bas na TI sa vinom, a sinoc sam sama stukla 3 flase sangrije, i meni nista. i danas mi nije nista. samo malom gutam reci i slova, izgovaram 3 recenice istovremeno. :D

a kad sam pripita, ok sam. pricam ko pomahnitala i smejem se i zajebavam druge, a kad se onako fino dopingujem...eeeeee...volim sve redom, i jos vise zajebavam, zavlacim se pod sankove, virim pod suknje :lol: ili pevam i nadglasavam muziku. e da...i mnooooogo filozofiram, i smisljam izume koje kakve :lol: teram ljude da rade ono sto mozda pre nisu hteli, ili nisu imali hrabrosti, napijam momke ili devojke od nekog druga/drugarice :lol: i tako... nista strasno... :lizalica:
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by Crazy_Bee

ranije nisam imala problema sa alkoholom, i do sad nikad nisam imala problema sa samokontrolom, osim kad treba da se trazi jos aklokola...tu nemam samokontrolu. doduse, ranije nisam ni toliko mesala picenca...a saaaaad...sa piva (par komada), na tekilu (ili jeger-takodje par gomada, ili izmedju onih "duzinskih pica), pa koktel (2-3) pa onda nesto dobijem od nekog, pa tako u krug.. :lol: i tek sad imam nekad rupe u secanju, ili nova varijanta: sutradan imam ceo "film" u gravi od predhodne veceri, (sa pauzama :lol: ), ali nema tona, sve mi je mute :smeh:

i ne znam kako sam prezivela svadbu sinoc, jer jos nisam bas na TI sa vinom, a sinoc sam sama stukla 3 flase sangrije, i meni nista. i danas mi nije nista. samo malom gutam reci i slova, izgovaram 3 recenice istovremeno. :D

a kad sam pripita, ok sam. pricam ko pomahnitala i smejem se i zajebavam druge, a kad se onako fino dopingujem...eeeeee...volim sve redom, i jos vise zajebavam, zavlacim se pod sankove, virim pod suknje :lol: ili pevam i nadglasavam muziku. e da...i mnooooogo filozofiram, i smisljam izume koje kakve :lol: teram ljude da rade ono sto mozda pre nisu hteli, ili nisu imali hrabrosti, napijam momke ili devojke od nekog druga/drugarice :lol: i tako... nista strasno... :lizalica:
hahahah kao da citam sebe..samo ja mesam pivoo..i tekilu..jeger ne pijem..i sinoc sam presla svoju granicu..ne secam se ni kolko sam popila..ljubav me unisti..i opet je trebalo mi oduzeti telefon..nema vise pica za mene u tim kolicinama..a i obecala sam jednoj osobi da vise necu da dovodim sebe u danasnju situaciju..otrovah se sa alkoholom :( ...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Poslednji put kad sam se naroljala derala sam se, psovala i govorila drugaricama kako su kurve i kako se jebu ko stuke, na sred Laze Teleckog. :uplasen:
Nisu htele da pricaju sa mnom par dana, dok ih nisam lepo pitala u cemu je problem... Rekle su mi sta sam im sve rekla, opsovala, strasno. :sigh: Sto je najgore, drugarica me je i snimila mobilnim, kad sam videla i cula kakve sam sve gluposti govorila... aman .... :kesa:

:lol:
Korisnikov avatar
By maka
Trebalo mi je 19 godina da shvatim da ne moram svaki put da se uroljam kad pijem. Pijem sve ređe and proud.

:rambo:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
I da, to vece sam pila vodku, rum, bambus ... bravo, bravo. :kesa:
I da, cmoknula sam devojku tad u Lazinom teletu... Jebo me otac. :lol:

P.S.- :lezba:

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
E, da, da... :eureka:
Za Novu sam nestala samo, nije me bilo dva sata, sedela na kisi ispred kafica i pricala sa nekom devojkom, nemam pojma sta, ko zna sta sam nalupetala. :lol: Samo se secam da smo pircale o nekim zivotinjama, to kroz maglu... :drama:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by hlaefdige

mobilni je zlo!

poprilicno trezan al par praznih casa preda mnom
izvadio telefon i odgovaram na neku poruku
ne glupiram se i ne davim sve drage mi osobe(svesne toga ili ne)
prilazi devojka... ubivena

excuse me.
ja: yes?
ona(sa sve christian school counselor facom): blenta, are you making bad texting decisions as we speak?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja nešto slabo pijem u poslednje vreme.
Jesam malo sinoć, ali nema efekta. Ćutim k'o zalivena.
A toliko, jadna, trezna mislim... samo što ne eksplodiram... :nope:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne znam kakav sam.Nisam bio p'jan nikad.Nesto se mora desiti pa da overim:awesome:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by blenta
Originally posted by hlaefdige

mobilni je zlo!

poprilicno trezan al par praznih casa preda mnom
izvadio telefon i odgovaram na neku poruku
ne glupiram se i ne davim sve drage mi osobe(svesne toga ili ne)
prilazi devojka... ubivena

excuse me.
ja: yes?
ona(sa sve christian school counselor facom): blenta, are you making bad texting decisions as we speak?
hahahaha tako kjut :lol:
nadam se da si je chastio picem sto brine :zastava:
Korisnikov avatar
By blenta
imala je ona jos par

neko je pitao gde se zagubila a ona odgovara

: i was having a phone conversation in that room, and then someone needed to use the room
so then i was hiding in the other room... but not in the same time

onda je nesto pricala o gacama i rekla kako ona nekad nosi boxerice na sta je neko zensko reklo
da ona treba da nosi panties, jer su boxer shorts za decake

odgovor (sa rukom u vazduhu i folozofskim izrazom lica): i like to consider boxers as a bisexual underwear.

to su samo neke kojih se secam
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Danas sam saznao da sam isao okolo i pricao ljudima da sam peder :awesome: Mnogo bi mi lakse bilo da su me shvatili ozbiljno, svi misle da sam se napio i prolupao :sigh: :drama:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Napio sam se ukupno 3 puta u zivotu.

Prvi put sa 4 godine. Bila slava i ja se setao pored praznih gajbi piva, a u svakoj flasi ostane po malko... i tako... :D

Drugog puta se ne secam.

Teci put sam izvodio striptiz za koleginice. Slavili smo sto smo svi upisali fax. Kazu da sam isao do kraja, no, i toga se secam samo kroz maglu...

Inace, moj psiholog kaze da ja nisam osoba za alkohol i narkotike a ja vrlo postujem njegovo misljenje... :pionir:
Korisnikov avatar
By zozefin st
sinoc smo ja moj drug i njegovo drustvo [bilo nas je desetoro otp.] napisali svoje brojeve telefona na podmetacu za pivo u kaficu i ostavili tamo...
a na podmetacu je vec neko ranije napisao pera jebach
:roflmao:
ahahaha
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!