Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Andjelina, ovo je za tebe!!!
Sunce u Škorpiji
Dve životinje predstavljaju znak Škorpije, orao i škorpion. Orao koji je sposoban da postigne velike visine zato što je ovladao sa svojom nižom prirodom i da prevaziðe svoje strasti i iskušenja iz ose?ajne sfere. Orao se izdigao iznad fizi?kog sveta jer je uspeo da popuni svoju energiju. Škorpion, pak, predstavlja one koji nisu poboljšali svoje misli i svoja dela i još uvek žive degenerisanim životom. Oni koriste svoje lukavstvo i udaraju kada se od njih to najmanje o?ekuje. Ovo su oni koji zadovoljavaju svoje strasti bez obzira na posledice.
Škorpije su generalno ambiciozne, efikasne, hrabre, snalažljive i opažajne. Ali, one takoðe mogu biti ljubomorne, sarkasti?ne, ogor?ene, tvrdoglave, posesivne i osvetoljubive. Škorpije vole nemogu?e zadatke. One vole poslove koji zahtevaju stalan, odreðen trud i intenzivnu koncentraciju. Oni su roðeni detektivi.
Škorpije imaju jaku volju i odlu?nost i ulažu je da postignu sve što preduzmu. Škorpije poseduju analiti?an um, jaku intuiciju, sposobnost rezonovanja, opažanja, sposobnost planiranja na duge staze, magnetizam i energiju. Škorpije imaju veoma definitivna mišljenja. Ova mišljenja mogu biti toliko nepokolebljiva da ne postoji koli?ina ubeðivanja koja ?e Škorpiju ubediti da promeni mišljenje.
Škorpije lako sklapaju prijateljstva i bezuslovno dele sve sa prijateljima. U ovim vezama, one vole da znaju tuðe planove, ali, zbog njihove tajnovitosti, one baš i ne žele da otkrivaju svoje planove. One su sposobne za ogromne žrtve za one koje vole. Ukoliko je neko od njihovih voljenih ugrožen na bilo koji na?in, oni ose?aju da su i oni, takoðe, ugroženi. Ovo i natera da reaguju instinktivno i da napadnu, bilo verbalno bilo fizi?ki.
Zato što je Škorpijin nesvesni um pod ve?om kontrolom nego njihov svesni um, oni gube svaki ose?aj za rasuðivanje kada ih neko kritikuje. Kada ih neko napada, one efektivno koriste i ?utanje i sarkazam. Nažalost, njihov sarkazam može biti veoma osvetoljubiv. One mogu, i ho?e, da ?ekaju koliko god da je potrebno pa ?ak i godinama, samo da bi se osvetile nekome. Škorpije moraju da nau?e da opraštaju.
Obi?no je teško prevariti Škorpiju jer im njihova intuicija omogu?ava da razumeju motive drugih ljudi. One doživljavaju veoma jak prvi utisak kada upoznaju nekoga - i tu ili im se svidi ili ne svidi osoba koju upoznaju.
Škorpije moraju da se nau?e fleksibilnosti, i u mislima i u delima. Kada one jednom pokrenu neku akciju, teško je da ?e se tu ikada nešto menjati. Trivijalne stvari dosaðuju Škorpijama i one bi raðe pronicale u dubinu stvari nego u širinu. Što intenzivnije, to bolje. U bilo ?emu što radi, škorpija unosi sebe u potpunosti. Nepotpuna predanost nije za njih.
Škorpije imaju tendenciju da rade stvari do ekstrema, ili sve ili ništa. One moraju dopreti do srži onoga što ih interesuje. One moraju da znaju sve, a opet ostaju tajanstvene i misteriozne. Iako možda ne izgleda tako, duboko u Škorpijama rade mo?ne emocije i želje skrivene pod površinom. Ova mo? je jedan od uzroka njene velike izdržljivosti. Ponekad u toku bitke one mogu gaziti preko drugih samo da bi postigle svoj cilj. Zbog ovoga ih nekada klasifikuju kao svece a nekada kao velike grešnike.
Škorpije sebe posmatraju kao sopstvenog sudiju, porotu, i egzekutora i ponekada sebe nepotrebno kažnjavaju. Oni su dovoljni sami sebi, ali nisu obavezno sigurni u sebe. One veoma retko traže aplauze ili da budu u centru pažnje. Žkorpije su generalno zdrave, ali može im se desiti da podvlaðuju sebi u hrani, drogi, alkoholu ili seksu.
Po pitanju ljubavi, Škorpije su lojalne, odane, i možda posesivne i žele da kontrolišu. One su najsre?nije i najviše ispunjene sa jednim partnerom sa kojim mogu da kombinuju emotivnu i seksualnu ljubav.
Podznak Rak
Ljudi ?iji ascendent prolazi kroz znak Raka teže da budu manje vitalni nego što je uobi?ajeno, saose?ajni su, puni razumevanja, pasivni, brižni, zaštitni?ki, dobri, promenljivi, sa razvijenom psihom, sentimentalni, žilavi, plašljivi, tihi, ose?ajni, vole da sakupljaju sitnice, i podložni su promenama raspoloženja. Kao kraba koju znak Raka predstavlja, možete imati naviku da istovremeno gledate ispred i iza sebe, ne žele?i da se potpuno suo?ite sa budu?noš?u glavom napred i uvek brinete o prošlosti i onome što vam se može prišunjati od pozadi i izazvati vam velike brige. Kroz život idete više u usporenom snimku, nikada jednostavno ne?ete krenuti direktno. Osetljivi ste i povla?ite se u svoju školjku kada osetite da ste ugroženi. Vaša ose?anja mogu biti lako povreðena, ?ak i ako niko nije imao nameru da vas povredi i stvari možete shvatati previše li?no. Uživate u putovanjima, ali vam je apsolutno potrebno da znate da imate svoj dom koji vas ?eka da mu se vratite. Bezbednost vam je sve u životu. Fizi?ka sigurnost dolazi od udobnosti vaše baze a emotivnu sigurnost nalazite u svemu onome sto posedujete i za šta ste vezani, za sve što ima sentimentalnu vrednost za vas. Zapravo, to je i razlog zašto ništa ne bacate - zbog emotivne vrednosti i zna?aja. Kada se jednom uhvatite za nekog ili nešto, ne puštate lako. Vi na život reagujete ose?anjima, ne razmišljanjem. Vaša raspoloženja se menjaju ?esto kao plima i oseka. Duhovna lekcija koju morate nau?iti: Oštroumnost (prepoznajte granice). Mesec vlada znakom Raka tako da je položaj Meseca jako važan u vašem horoskopu.
Korisnikov avatar
By Marvin
Rak - Vaga
Sto rece Val :angel: ------- :djavo:
Pecat: Ovan - rekose mi da je i ovo bitno...
By Çâðê_DUP
jarac/skorpion
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Angelina777
Skorpion-Rak
Takodje,isto,sem kad je prestupna godina onda sam strelac a ne znam sta sam onda u podznaku
Korisnikov avatar
By bogglefreak20
Originally posted by ManOnTheMoon
ja biti LAV u znaku
i VAGA u podznaku
:)
Ja isto tako!
By Mortrisha
A pozicije planeta u vašim natalnim kartama?

Prvenstveno mislim na Marsa i Veneru kao i poziciju i aspekte Urana ka ovim planetama, Suncu i Asc.

Možda zvu?i zbunjuju?e ali sam primetila da se prili?no dobro snalazite sa tuma?enjima i rešila da pitam...
Korisnikov avatar
By djo
devica blizanac, nisam vi?an tuma?enju....:snob:
Korisnikov avatar
By Deksi
znak:Ovan
podznak:Vaga
Korisnikov avatar
By SouthSide
Lav.
podznak Strelac.

a ove planete nemam pojma. :dj:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dušica
Originally posted by Angelina777
Skorpion-Rak
Takodje,isto,sem kad je prestupna godina onda sam strelac a ne znam sta sam onda u podznaku
Dusice,

Ako si rodjena u znaku Skorpije to se onda ne menja, bez obzira sto tvoj dan rodjenja mozda prestupnih godina padne u znak Strelca. A i podznak se isto ne menja...
Korisnikov avatar
By Abyss
Znak: Rak
Podznak: Have no idea.
By Mortrisha
Ostavite podatke o datumu roðenja i ja ?u vam rado izdiktirati sve pozicije koje vas interesuju. Može? :tenis:
By Paris
Originally posted by STATUS
Ja sam strelac u horoskopu, ali ne znam jos uvek sta sam u podznaku, posto sam rodjen na granici izmedju dva znaka.... :trep:
ti si zlato u podznaku Blizanac..dakle Strelac/Blizanac. :cool2:
:kiss:
Korisnikov avatar
By mali_plavi
Rak-Ribe...E,moram da uradim natalni horoskop...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Abyss
Znak: Rak
Podznak: Have no idea.
Hoces da ti izracunam? :)

I svim ostalim zainteresovanm. :gatara:
Korisnikov avatar
By switchon1234
vodolija/jarac s mesecom u vagi
(mars, saturn, pluton u skorpiji
venera u strelcu
neptun,jupiter, merkur u jarcu)

Originally posted by Inner-Smile davnoo davnooo
Vodolija-shkorpija.
Pitanje za one koji se razumeju.......osma kuca u blizancima, predispozicija ili ne ?
Zna se za shta :smilegrin:

....
Sunce, mesec, merkur u vodoliji. Uran na ascedentu. Dosta pa da vam bude jasno sve.
Inner-Smile ~ u vezi osme kuce i blizanaca meni pada na pamet eventualno neka vrsta neodlucnosti(nejasnoca, igra) vezanu za smrt..Da li imas neku planetu ovde? u kom polju ti je merkur, mesec,sunce?(3-4-5?)

Uran u skorpiji je dobro polozen..Ne znam zbog cega, al mi pade na pamet kameleon...Mozda si fleksibilna osoba, spremna da ucis na svojim greskama...Ili posto je rec o skorpiji-> mozda umes ljudima da otvoris oci, onako skorpijskim izjavama, ali ipak ne surovim i cinicnim :skorpija: , nego tako da se ljudi ne uvrede, ali ipak shvate gde su gresili?
Onda skorpije su uglavnom zatvorene osobe, tesko im biva da pricaju o svojim emocijama, ako je to mozda slucaj zbog tvog ascendenta, mozda UR tamo pomaze...Ali to bi bio onda bilo verovatno uvek neocekivano..(ili bi se tako cinilo...Tipa da Ti dugo rasmisljas o necemu sto zelis reci, ali nikako da se otvoris, i onda jednom onako 1,2,3 i kazes :D )
Trebalo bi i saturn da se gleda, jer vodoliji je i saturn vladar a ne samo uran...

Ev' to su samo moje 'asocijacije', pocetnica sam, mozda sam i sve omasila, no ko zna, mozda mi intuicija i pomogne.. Inace bez cele karte ne bi trebalo izvoditi zakljucke, narocito sto bi jos trebao mars da se gleda itd...

:duh:
Korisnikov avatar
By Sedma
[/quote]

Inner-Smile ~ u vezi osme kuce i blizanaca meni pada na pamet eventualno neka vrsta neodlucnosti(nejasnoca, igra) vezanu za smrt..Da li imas neku planetu ovde? u kom polju ti je merkur, mesec,sunce?(3-4-5?)

Ev' to su samo moje 'asocijacije', pocetnica sam, mozda sam i sve omasila, no ko zna, mozda mi intuicija i pomogne.. Inace bez cele karte ne bi trebalo izvoditi zakljucke, narocito sto bi jos trebao mars da se gleda itd...

:duh:
[/quote]

Da li mozes da mi preporucis knjigu-udzbenik za astrologiju na srpskom?

hvala unapred :friends: :kiss:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Naravno da mogu! :namig2:
Mada ja sam mnogo stvari zapravo na netu naucila. (savetujem Ti da posetis http://www.astro-art.net/forum -> ovde mozes naci mnogo knjiga, koje su clanovi ukucali i mozes da pratis diskusije kako ko dozivljava odredjene pozicije/aspekte itd...Mislim da se ovako cak brze uci.. ;)
A sam sajt je http://www.astro-art.net )

Knjige koje su pocetnicima uglavnom preporucuju :
Mile Dupor- Ne verujte, provjerite i Zvijezde, ljubav, sex
Goran Milekic- Astropsihologija
Onda knjige Liz Grin itd...
(imas kod ezoterije razne knjige- Saturn-od Liz Grin, Pluton-Dzef Grin, onda Uran itd...)

Onda ako te interesuje Tradicionalna astrologija (gde se Uran, Neptun i Pluton NE analiziraju) onda knjige od William Lilly, Dzon Froli...
Evo link-a za TA-u(gde takodje mozes videti sta autorica sajta preporucuje za citanje...) : http://www.branka.net.yu/srpski.html
Korisnikov avatar
By bigirl
Mile Dupor NIKAKO za po?etnika!
Za po?etnika je cool "Astrologija za neupu?ene" iz poznate nam svima edicije.
A naj naj najbolje knjige o astrologiji su (ima ih gomila, "Astrologija I", "Astrologija II"...) od Marion Mar? i Džoan Mekevers. Ima ih u Platou. Stvarno su detaljne, ali sa mnoooogo primera što stvarno puno zna?i.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!