Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Crazy_Beehahahah kao da citam sebe..samo ja mesam pivoo..i tekilu..jeger ne pijem..i sinoc sam presla svoju granicu..ne secam se ni kolko sam popila..ljubav me unisti..i opet je trebalo mi oduzeti telefon..nema vise pica za mene u tim kolicinama..a i obecala sam jednoj osobi da vise necu da dovodim sebe u danasnju situaciju..otrovah se sa alkoholom ...
ranije nisam imala problema sa alkoholom, i do sad nikad nisam imala problema sa samokontrolom, osim kad treba da se trazi jos aklokola...tu nemam samokontrolu. doduse, ranije nisam ni toliko mesala picenca...a saaaaad...sa piva (par komada), na tekilu (ili jeger-takodje par gomada, ili izmedju onih "duzinskih pica), pa koktel (2-3) pa onda nesto dobijem od nekog, pa tako u krug.. i tek sad imam nekad rupe u secanju, ili nova varijanta: sutradan imam ceo "film" u gravi od predhodne veceri, (sa pauzama ), ali nema tona, sve mi je mute
i ne znam kako sam prezivela svadbu sinoc, jer jos nisam bas na TI sa vinom, a sinoc sam sama stukla 3 flase sangrije, i meni nista. i danas mi nije nista. samo malom gutam reci i slova, izgovaram 3 recenice istovremeno.
a kad sam pripita, ok sam. pricam ko pomahnitala i smejem se i zajebavam druge, a kad se onako fino dopingujem...eeeeee...volim sve redom, i jos vise zajebavam, zavlacim se pod sankove, virim pod suknje ili pevam i nadglasavam muziku. e da...i mnooooogo filozofiram, i smisljam izume koje kakve teram ljude da rade ono sto mozda pre nisu hteli, ili nisu imali hrabrosti, napijam momke ili devojke od nekog druga/drugarice i tako... nista strasno...
Originally posted by hlaefdige
mobilni je zlo!
Originally posted by blentahahahaha tako kjut
Originally posted by hlaefdige
mobilni je zlo!
poprilicno trezan al par praznih casa preda mnom
izvadio telefon i odgovaram na neku poruku
ne glupiram se i ne davim sve drage mi osobe(svesne toga ili ne)
prilazi devojka... ubivena
excuse me.
ja: yes?
ona(sa sve christian school counselor facom): blenta, are you making bad texting decisions as we speak?
Originally posted by Sunce
Nikada se nisam napio.
Originally posted by Suncebaska...
ne volim miris alkohola, posebno miris piva.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!