Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pare sinko, pare... jebeš pažnju... Ne znam da li bih mogao Obami... ali nekom mlađem savetniku :D
By ~ Le Saint X ~
Hahaha
just_me
presao
u
models mode
:)

:dude:

pare,pare,pare...volim samo kare...
mojoj dusi napacenoj,samo kare fale
:)

:lol:
By ~ Le Saint X ~
KARE KARE KARE
VOLIM SAMO KARE
MOJOJ DUSI NAPACENOJ SAMO KARE FALE

KARE ...

sta bese?
zveckaju?

''
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Zasto bi se neko uopste nalazio po coskovima, trgovima, nekim zavucenim mracnim mestima, stanovima.. kad ima toliko gay klubova, kafica, pozorista u ns...? Mislim da gay populacija u NS generalno gledano treba malo vise da se kultivizuje da prestane da razmislja iskljucivo o sexu i da malo smanji slusanje turbo folk opanaka! :slika:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by ChristianTroy

Zasto bi se neko uopste nalazio po coskovima, trgovima, nekim zavucenim mracnim mestima, stanovima.. kad ima toliko gay klubova, kafica, pozorista u ns...? Mislim da gay populacija u NS generalno gledano treba malo vise da se kultivizuje da prestane da razmislja iskljucivo o sexu i da malo smanji slusanje turbo folk opanaka! :slika:
Gay klubovi rade samo subotom.
Kafići koji važe za gay friendly su skučeni i nekako njaaaaaa. Ne mož' se u njima zglavno pričati, a i čim uđeš u neki od pomenutih, svi zure u tebe....
Pozorišta? Pobogu, ako mi se gleda neka predstava iću sa ljudima koje poznajem, a ne sa likom sa kojim ću se najverovatnije samo pojebati (i to ako se skontamo..) i ništa više... A i u pozorištu ne mož' da se priča...
Korisnikov avatar
By Insorcer
E just_me oko čega ti peglaš moždane gyrus-e?!

Tih ti je prepun svet.... i ako već u naslovnom postu teme pitaš, iskulirao bih svakoga ko sebe ne poznaje i ne prihvata.

:sarana:
Originally posted by just_me

a i čim uđeš u neki od pomenutih, svi zure u tebe....
"Najbolja riba" dolazi poslednja kako bi je svi primetili ;) ..gledaj da u pomenute dođeš početkom smene...tada si lagodan buljiti u one koji kasne :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Slušaj Armanda i daleko ćeš dogurati.
:hiphip:
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo pre nego što se Morgi ubaci, na pitanje» Šta bi ste vi učinili?
jedan od mogućih odgovora ...
Učiniću sve... :love:
''
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Čitajući ovu temu shvato sam da pederi imaju samo dve opcije, da budu kurve kao što ste vi, ili svetice poput nas ostalih. :geisha:

Odmah da se ogradim, da reč "kurva" nisam upotrebio da bi uvredio nekoga, već da označim osobe koje su željne za snošajem s mladićima čije ime retko kada znaju.
Nema u tome ništa loše, naravno pod uslovom da vas nije sramota takvog stila života... :kesa:

Lično sam veoma konzervativan i volim da upoznam mladića, njegovu ličnost, fizičku pojavu, roditelje i rodbinu (tim redosledom) pre nego što se obostrano usrećimo. :kissing:

U ovoj reci života, neki su somovi a neki od nas su štuke koje retko daju da se upecaju.:peca:
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Pobogu, ako mi se gleda neka predstava iću sa ljudima koje poznajem, a ne sa likom sa kojim ću se najverovatnije samo pojebati (i to ako se skontamo..) i ništa više... A i u pozorištu ne mož' da se priča...

[/quote]

Pa vi nemojte pricati u pozoristu, vi se mazite! :) Zar ti ne znas da je na snazi zakon o diskriminaciji?
Ti trazis tipa za sex na vece. To je nesto drugo. Onda lepo plati osobu koja je za to predodredjena pa neka ti zadovolji tu sferu zivota.

Zar ne mislis da je bolje da nadjes stalnog partnera i onda mozete imati sex kad i gde hocete? I ne moras da se nalazis po coskovima i upoznajes kojekakve budale i lepo ustedis vreme i sebi i drugima, ako ti to vec toliko smeta.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Armand

E just_me oko čega ti peglaš moždane gyrus-e?!

Tih ti je prepun svet.... i ako već u naslovnom postu teme pitaš, iskulirao bih svakoga ko sebe ne poznaje i ne prihvata.

:sarana:

a i čim uđeš u neki od pomenutih, svi zure u tebe....
"Najbolja riba" dolazi poslednja kako bi je svi primetili ;) ..gledaj da u pomenute dođeš početkom smene...tada si lagodan buljiti u one koji kasne :D
Prava si majka :kiss:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by nsc

jel to sad moderno bi ste i bi smo pisati odvojeno ili je to neka nova gramatika?
To se alijenacija u savremenom društvu odražava na pravopisne norme. Zbogom, bratstvo! Zbogom, jedinstvo! :usamljen:
By High Maintenance
Da i ja prokomentarisem situaciju...
Bilo je to pre vise od 2.5 godine kada sam poslednji put isao na blind date...A sebe bih, u tom periodu, definitivno svrstao u kategoriju "paranoican/oprezan" (kako god)... Ali kada bi doslo do upoznavanja uvek bih bio za varijantu public place, iz mnogo razloga... Tako da kada bi se neko ponasao kao ovaj tip definitivno bih postupio kao i ti, jer iako je mozda potpuno bezopasno, ne bih rizikovao da dodjem u nezgodnu situaciju, posebno sto meni malo treba da postanem sumnjicav :D
Korisnikov avatar
By Mars
Alijenijacija....novi reč koji se vidim jako lepo primio u savremeni jezik.
Korisnikov avatar
By u_prolazu
just_me, mozda sam ja najmanje merodavna da komentarisem sta i kako, ali mislim da si dobro postupio. Pusti ti to, nikad ne znas kakvih budala ima. Zasto da dozivis nepriajtnost? Drugo je to da se vidite negde na kafici, malo price, pa onda i da odes kod njega u stan. Oseti se neka privlacnost i hemija.

Ja ovo sa strejt gledista posmatram, ali verujem da je to isto u svim "oblicima":)
Korisnikov avatar
By u_prolazu
Originally posted by Morgan Le Faye

Čitajući ovu temu shvato sam da pederi imaju samo dve opcije, da budu kurve kao što ste vi, ili svetice poput nas ostalih. :geisha:

Odmah da se ogradim, da reč "kurva" nisam upotrebio da bi uvredio nekoga, već da označim osobe koje su željne za snošajem s mladićima čije ime retko kada znaju.
Nema u tome ništa loše, naravno pod uslovom da vas nije sramota takvog stila života... :kesa:

Lično sam veoma konzervativan i volim da upoznam mladića, njegovu ličnost, fizičku pojavu, roditelje i rodbinu (tim redosledom) pre nego što se obostrano usrećimo. :kissing:

U ovoj reci života, neki su somovi a neki od nas su štuke koje retko daju da se upecaju. :peca:
Prijatno sam iznenadjena ovim postom:)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by u_prolazu

just_me, mozda sam ja najmanje merodavna da komentarisem sta i kako, ali mislim da si dobro postupio. Pusti ti to, nikad ne znas kakvih budala ima. Zasto da dozivis nepriajtnost? Drugo je to da se vidite negde na kafici, malo price, pa onda i da odes kod njega u stan. Oseti se neka privlacnost i hemija.

Ja ovo sa strejt gledista posmatram, ali verujem da je to isto u svim "oblicima" :)
Pa istina :)

Hvala svima na feedback-u :)

Što se tiče komentara @Morgan Le Faye-a

Ja na to tvoje mogu da dodam samo da tu nema razlike među gej i str8 populacijom...
Ja ne bežim od veze, ali ne odbijam i neobavezni seks.. a vi konzerVIRANI samo napred ;) držite se svojih ustaljenih principa.. dok me ne ugrožavate I don't really care...
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne razumem sta je mutno u tome sto te pozvao kod sebe?I mene su nervirala javna mesta,negde na ulici,taj vid "prvog susreta-upoznavanja."Nista u tome lose ne vidim.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Čoveče čitaj malo bolje... NIje problem skontati se sa nekim na gajbi (i sam to praktikujem) nego je sumnjiva njegova užurbanost i cela situacija...
Korisnikov avatar
By Tungi
Ok.Ne znam kako to funkcionise.nemam pojma.Skapiraci-skontaci... :neznam: :glupan:
By dukkehjem
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by nsc

jel to sad moderno bi ste i bi smo pisati odvojeno ili je to neka nova gramatika?
To se alijenacija u savremenom društvu odražava na pravopisne norme. Zbogom, bratstvo! Zbogom, jedinstvo! :usamljen:
:hail: :hail: hail:
:smeh:

ot: ne verujem ni da bih se tako brzo sastajao, pa ni na javnom mestu... volim da upoznam tu osobu, pa sad bilo putem neta, poruka itd., ali sa druge strane nisam ni nesto konzervativan u smislu upoznavanja familije (ukoliko ono nije bila ironija) i to mi je boze, sacuvaj... U situaciji koja je slicna navedenoj, iskulirao bih svakako.

A i da se stavim u kozu nekoga ko bi samo da se pojebe, odnosno, da razmisljam na takav nacin - sumnjam da je nesto zanimljiv i vredan truda lik koji ti posalje neku slicicu nejasnu.
By Hans
Zbog cega "biste" pishete odvojeno? Pod jedan...
Pod dva, Just, probaj da se raspitas o osobi nekako ako je moguce...i izbegavaj blind date. Ipak nisi toliki sharmer kao Renoir... :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!