- 25 Apr 2010, 14:46
Pare sinko, pare... jebeš pažnju... Ne znam da li bih mogao Obami... ali nekom mlađem savetniku
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by just_me
Pare sinko, pare... jebeš pažnju...
Originally posted by Renoir
Hahaha
just_me
presao
u
models mode
pare,pare,pare...volim samo kare...
mojoj dusi napacenoj,samo kare fale
Originally posted by nsc
Originally posted by Nulljel to sad moderno bi ste i bi smo pisati odvojeno ili je to neka nova gramatika?
mi bi smo naučili srpski:jerry:
Originally posted by RenoirTo sam zaboravio, naravno - da.
KARE KARE KARE
VOLIM SAMO KARE
MOJOJ DUSI NAPACENOJ SAMO KARE FALE
KARE ...
sta bese?
zveckaju?
''
Originally posted by ChristianTroyGay klubovi rade samo subotom.
Zasto bi se neko uopste nalazio po coskovima, trgovima, nekim zavucenim mracnim mestima, stanovima.. kad ima toliko gay klubova, kafica, pozorista u ns...? Mislim da gay populacija u NS generalno gledano treba malo vise da se kultivizuje da prestane da razmislja iskljucivo o sexu i da malo smanji slusanje turbo folk opanaka!
Originally posted by just_me"Najbolja riba" dolazi poslednja kako bi je svi primetili ..gledaj da u pomenute dođeš početkom smene...tada si lagodan buljiti u one koji kasne
a i čim uđeš u neki od pomenutih, svi zure u tebe....
Originally posted by Morgan Le FayeE to mi se posebno svidja kod tebe.
Lično sam veoma konzervativan
Originally posted by just_mePobogu, ako mi se gleda neka predstava iću sa ljudima koje poznajem, a ne sa likom sa kojim ću se najverovatnije samo pojebati (i to ako se skontamo..) i ništa više... A i u pozorištu ne mož' da se priča...
Originally posted by *deni*I sada će ljudi svašta pomisliti...
Originally posted by Morgan Le FayeA baš me briga.
Originally posted by *deni*I sada će ljudi svašta pomisliti...
Originally posted by ArmandPrava si majka
E just_me oko čega ti peglaš moždane gyrus-e?!
Tih ti je prepun svet.... i ako već u naslovnom postu teme pitaš, iskulirao bih svakoga ko sebe ne poznaje i ne prihvata.
Originally posted by just_me"Najbolja riba" dolazi poslednja kako bi je svi primetili ..gledaj da u pomenute dođeš početkom smene...tada si lagodan buljiti u one koji kasne
a i čim uđeš u neki od pomenutih, svi zure u tebe....
Originally posted by nscTo se alijenacija u savremenom društvu odražava na pravopisne norme. Zbogom, bratstvo! Zbogom, jedinstvo!
jel to sad moderno bi ste i bi smo pisati odvojeno ili je to neka nova gramatika?
Originally posted by Morgan Le FayePrijatno sam iznenadjena ovim postom:)
Čitajući ovu temu shvato sam da pederi imaju samo dve opcije, da budu kurve kao što ste vi, ili svetice poput nas ostalih.
Odmah da se ogradim, da reč "kurva" nisam upotrebio da bi uvredio nekoga, već da označim osobe koje su željne za snošajem s mladićima čije ime retko kada znaju.
Nema u tome ništa loše, naravno pod uslovom da vas nije sramota takvog stila života...
Lično sam veoma konzervativan i volim da upoznam mladića, njegovu ličnost, fizičku pojavu, roditelje i rodbinu (tim redosledom) pre nego što se obostrano usrećimo.
U ovoj reci života, neki su somovi a neki od nas su štuke koje retko daju da se upecaju.
Originally posted by u_prolazuPa istina
just_me, mozda sam ja najmanje merodavna da komentarisem sta i kako, ali mislim da si dobro postupio. Pusti ti to, nikad ne znas kakvih budala ima. Zasto da dozivis nepriajtnost? Drugo je to da se vidite negde na kafici, malo price, pa onda i da odes kod njega u stan. Oseti se neka privlacnost i hemija.
Ja ovo sa strejt gledista posmatram, ali verujem da je to isto u svim "oblicima"
Originally posted by Dzelajza Rouzhail:
Originally posted by nscTo se alijenacija u savremenom društvu odražava na pravopisne norme. Zbogom, bratstvo! Zbogom, jedinstvo!
jel to sad moderno bi ste i bi smo pisati odvojeno ili je to neka nova gramatika?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!