Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by *deni*hahahah slike su cool aali pesmica je pobedila hahahahahhah
''
Originally posted by MageMi smo tamo naravno da ima
Jel ima večeras tamo šta?
Originally posted by Lakiboy_nswell, ponekad je lakše reći no učiniti
^
Ne trebas da cekad da se provod desi vec ga napravis sam sebi
Originally posted by Lakiboy_nsE, pa da.
^
Ne trebas da cekad da se provod desi vec ga napravis sam sebi
Originally posted by MageI ju! Ko ti dirao dragog? Kako? Je l vredi šta taj tvoj dragi?
Bilo je super kao što Laki kaže, samo da nije bilo one pijane ludače što non stop histeriše i urla
A poruka svima onima koji hoće da mi diraju dečka: Sledeći put neću iskulirati već ću jedan dvit-dolio u glavu iz skoka praćen levim pa desnim krošeom i aperkatom za kraj
Jesam mali, al' sam zato zajeban
Originally posted by just_me
Ne, moje ruke idu gde stignu
Nešto se mislim... neka tog tvog saleću ti tamo neki a ja ću tebe, dok tvoj dragi bude bežao od tih drugih
Originally posted by ns.happy
ja bih pre decka za siju, kako sme da dozvoli da mu se nabacuje neki sumnjivi lik u sumnjivom toaletu... taj drugi momak ima legitimno pravo da startuje koga zeli i gde zeli, ali svaki momak koji je u ozbiljnoj monogamnoj vezi, treba ljubazno da istakne da je u istoj i da se, posle iskazane zahvalnosti zbog pokusaja muvanja, dostojanstveno povuce i nastavi ugodno vece u drustvu svog partnera.
Originally posted by ns.happyUpravo tako se sinoc sve i zavrsilo i zato nemojte nista da se brinete andjeli mali
ali svaki momak koji je u ozbiljnoj monogamnoj vezi, treba ljubazno da istakne da je u istoj i da se, posle iskazane zahvalnosti zbog pokusaja muvanja, dostojanstveno povuce i nastavi ugodno vece u drustvu svog partnera.
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happyUpravo tako se sinoc sve i zavrsilo i zato nemojte nista da se brinete andjeli mali
ali svaki momak koji je u ozbiljnoj monogamnoj vezi, treba ljubazno da istakne da je u istoj i da se, posle iskazane zahvalnosti zbog pokusaja muvanja, dostojanstveno povuce i nastavi ugodno vece u drustvu svog partnera.
Originally posted by *deni*Jao Deni...
A šta, Laki i Midž su u vezi ?
Originally posted by MageAhaaaaa......
Originally posted by *deni*Jao Deni...
A šta, Laki i Midž su u vezi ?
Hahaha Laki i ja samo dobri drugovi
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!