Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Овде се не говори о лакој и тешкој роби,
него у бежању када Статус дође :)

:beba:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa jeste, u pravu si, pesma je ipak u prvom planu.
:lizalica:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja ne mogu nikako da odgledam taj fabulozni klip stalno pise "an error occurred" :mad:

@Status...naravno da bezimo kad cujemo da ti dolazis jer ne zelimo da ostanemo bez kita...drage su nam i trebaju nam i za ubuduce :D
Korisnikov avatar
By Mage
Jel ima večeras tamo šta?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Zena ti u gacama :cowboy:

Ja kad izadjem budem obicno u dobrom drustvu dragih mi ljudi (koje je sinoc ukljucivalo i Mage izmedju ostalih) pa mi uvek bude interesantno a i bilo je i par dobrih frajera sinoc :D

Malo su mi raspolozenje kvarile pojedine pijane lezbe koje se probijajuci kroz masu guraju kao da igraju ragbi ali jebes ge sve je to deo sharma izlazka u nas mali skandalozni gay klub :pionir:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hahahaha :) Ja (skoro) uvek propustim dobar provod :(
Well, možda banem za 2 nedelje... :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Ne trebas da cekad da se provod desi vec ga napravis sam sebi :deda: :D
Korisnikov avatar
By Mage
Bilo je super kao što Laki kaže, samo da nije bilo one pijane ludače što non stop histeriše i urla :wundy:

A poruka svima onima koji hoće da mi diraju dečka: Sledeći put neću iskulirati već ću jedan dvit-dolio u glavu iz skoka praćen levim pa desnim krošeom i aperkatom za kraj :boxer:

Jesam mali, al' sam zato zajeban :nunchake:
Korisnikov avatar
By *deni*
Za šiju, pa napolje i onda udri.
:boxer:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:lol:

@Mage

Nemas frke ja znam ko je taj garisha sto ti dirao dechka...mogu da sredim da ga nema....samo reci i bice profi odradjeno-ima mrak da ga pojede :cowboy:
Korisnikov avatar
By *deni*
Laki je poznati novosadski mafijaš.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Mage

Bilo je super kao što Laki kaže, samo da nije bilo one pijane ludače što non stop histeriše i urla :wundy:

A poruka svima onima koji hoće da mi diraju dečka: Sledeći put neću iskulirati već ću jedan dvit-dolio u glavu iz skoka praćen levim pa desnim krošeom i aperkatom za kraj :boxer:

Jesam mali, al' sam zato zajeban :nunchake:
I ju! Ko ti dirao dragog? Kako? Je l vredi šta taj tvoj dragi? :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne bi me čudilo da si to bio ti, just_me...
:spijun:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ne, moje ruke idu gde stignu :P
Nešto se mislim... neka tog tvog saleću ti tamo neki a ja ću tebe, dok tvoj dragi bude bežao od tih drugih :P
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja bih pre decka za siju, kako sme da dozvoli da mu se nabacuje neki sumnjivi lik u sumnjivom toaletu... taj drugi momak ima legitimno pravo da startuje koga zeli i gde zeli, ali svaki momak koji je u ozbiljnoj monogamnoj vezi, treba ljubazno da istakne da je u istoj i da se, posle iskazane zahvalnosti zbog pokusaja muvanja, dostojanstveno povuce i nastavi ugodno vece u drustvu svog partnera.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by just_me

Ne, moje ruke idu gde stignu :P
Nešto se mislim... neka tog tvog saleću ti tamo neki a ja ću tebe, dok tvoj dragi bude bežao od tih drugih :P

Da napravimo jednu špansku sapunicu lepo :wundy:

'Bem ti pederska posla :smeh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by ns.happy

ja bih pre decka za siju, kako sme da dozvoli da mu se nabacuje neki sumnjivi lik u sumnjivom toaletu... taj drugi momak ima legitimno pravo da startuje koga zeli i gde zeli, ali svaki momak koji je u ozbiljnoj monogamnoj vezi, treba ljubazno da istakne da je u istoj i da se, posle iskazane zahvalnosti zbog pokusaja muvanja, dostojanstveno povuce i nastavi ugodno vece u drustvu svog partnera.
:up:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

ali svaki momak koji je u ozbiljnoj monogamnoj vezi, treba ljubazno da istakne da je u istoj i da se, posle iskazane zahvalnosti zbog pokusaja muvanja, dostojanstveno povuce i nastavi ugodno vece u drustvu svog partnera.
Upravo tako se sinoc sve i zavrsilo i zato nemojte nista da se brinete andjeli mali :saint:
Korisnikov avatar
By *deni*
Hepi je uvek bio fantastičan teoretičar.
Bolje da je sociologiju studirao.
:love:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Lakiboy_ns

ali svaki momak koji je u ozbiljnoj monogamnoj vezi, treba ljubazno da istakne da je u istoj i da se, posle iskazane zahvalnosti zbog pokusaja muvanja, dostojanstveno povuce i nastavi ugodno vece u drustvu svog partnera.
Upravo tako se sinoc sve i zavrsilo i zato nemojte nista da se brinete andjeli mali :saint:
:up:

;)
Korisnikov avatar
By *deni*
A šta, Laki i Midž su u vezi ?
Korisnikov avatar
By Mage
Nit' znam pesmu, nit' izvođača :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Laki zna koja je to numera, pa će te edukovati.
:yes:
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!