Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by SprinterNarkoman drogom skodi svome zivotu i unistava ga, i vrlo negativno utice na zivote bliskih mu ljudi, dok fan Britni, Gage ili Karleuse (posto se ta tri imena spominjase najvise u ovoj temi, a po meni te tri pojave veze nemaju jedna s drugom, al dobro) ne skodi nikome, i ako ga ta muzika cini srecnim on moze da siri samo pozitivnu energiju koja potice iz njegovog sopstvenog zadovoljstva, nevazno odakle on crpi to zadovoljstvo ako njime ne ugrozava nikoga.
iz slicne varijante onog razloga iz kojeg bi narkoman trebalo da prestane da se bode u venu iako uziva sa svakom dozom heroina.
Originally posted by spliffi stand corrected
rock n'roll is dead
Originally posted by Sprinterto je opet problem gorenavedenih i njihove nestalnosti i neshvatanja i nekaraktera i to je ok. ima nas svakakvih. i to je isto ok.
Originally posted by ultraviolet
Originally posted by Sprintereee i to.
da, da "danas je IN pljuvati pink"
al' nije ni to.
ne, ne to je skroz to. to ti je hans, status, renoir, voditeljka trenutka istine. ima ljudi koji su samozvani takozvani kriticari u ovoj ili onoj oblasti. ima. ima i ljudi koji su sebe ubedili da im se svidja neka muzika ne bi li se identifikovali sa elitom, buntom, snobizmom. nije da nema. ima i ljudi koji idu da zevaju u operu, citaju a ne razumeju etc. ali to sto svega toga ima, ne da ne znaci da je u tome sustina nego ono kao znaci brate sestro shnostra lol.
Originally posted by hlaefdigegle, odista mudrost.
hahahahahhaha! al je ovo pametno!
inace, nije vise in pljuvati pink...to je bilo moderno pre nekih 10 godina...poslednjih oko 5 godina smo u fazi "jeste, ja slusam sranje/gledam/citam, ali se bar ne foliram da to ne slusam/gledam/citam"
pa je to onda kao ok....
Originally posted by Mars
Teče vino crveno mojim venama??
Originally posted by ultravioletne nije ok. nije ok da se to identifikuje kao sustina problema, sto se sa namerom tako i predstavlja, ne bi li se skrenula tema na potpuno drugi odgovor pitanja koje niko nije ni postavio.
i to je isto ok.
Originally posted by SprinterBravo, Sprinter...
@str00ja
...kad kic i sund kao sto rekoh postane etalon za kvalitet onda itekako treba da nas se dotice.
Originally posted by BellyButtonKoji ljudi?
Mene se tice kada vidim da ljudi do nebesa uzdizu pevacicu...
Originally posted by MarsZapravo, nadovezao sam se na ovo. Dakle - opste stanje drustva.
Tvoja briga za opšte stanje društva je dirljiva - srećno.
Originally posted by Sprinterpriznaću da sam se izgubila sad.
Originally posted by ultravioletne nije ok. nije ok da se to identifikuje kao sustina problema, sto se sa namerom tako i predstavlja, ne bi li se skrenula tema na potpuno drugi odgovor pitanja koje niko nije ni postavio.
i to je isto ok.
Originally posted by Marsni meni nije jasno.
Šta ti imaš sa njima?
Čuvaj zdravlje.
Originally posted by ultravioletOvako. Ljudi koji se muzikom (ili nekim javnim poslom) bave iz potrebe da budu celebrity-ji ce uvek davati ljudima ono sto vecina ljudi zeli. Kada ja vidim da ljudi dobro reaguju na nekoga ko ima stav "ja mogu da kazem sta hocu zato sto sam pun para, nema veze sto nemam nikakv talenat" ili kada ljudi dobro reaguju na nekoga ko peva pesme o tome kako ce da ubije pedera ili Hrvata, ili kada ljudi reaguju dobro na pesmu o tome kako "mene zene vole jer vozim japanski motor" ili "zeno, samo me prevari i jebacu ti mater" , ja sve to dozivljavam kao indikacije nekih losih pojava u drustvu sa kojima se ljudi identifikuju kroz te pesme. Te pesme potvrdjuju njihovo postojanje i ucvrscuju takve stavove kod ljudi jer veliki deo mase posmatra javne licnosti kao osobe od autoriteta. Najmanji problem u celoj ovoj prici su edukovani ljudi koji ce da jednostavno promene kanal kada cuju takvo nesto.
Originally posted by Marsni meni nije jasno.
Šta ti imaš sa njima?
Čuvaj zdravlje.
Originally posted by ultravioletUpravo se slažem sa ovim.
kragi, možda će i beli doneti novac, ali beli neće biti zadovoljan, jer neće raditi ono šta je hteo. i to nije samo kodnas.
Originally posted by BellyButtonJa doduše nisam gledao poslednje vesti, ali mislim da tih indikatora ima mnogo više od ovih koje ti pominješ. Korz muzički sunovrat i njihovu vezu može da se posmatra i stanje celog duštva u poslednjih 20 godina (Sav taj folk, B92) Sve se to preslikava i pretače, ali ma koliko to sve bilo uzročno-posledično povezano - mislim da nema svrhe udarati na problem sa te strane sa koje bi ti. Nego da se krene od podizanja životnog standarda, dečijeg i školskog programa na televiziji, putovanja po Evropi...Predraga Lakovića, Branka Kockice, dečijih pesmica...pa bi se i to dovelo u red. Sav taj šund bi se ponovo oterao u okvire jedne jedine emisije (Šoder lista, 3K) koju nismo propuštali jer si samo tamo mogao da vidiš neke stvari i da im se smeješ.
...ja sve to dozivljavam kao indikacije nekih losih pojava u drustvu
Originally posted by svejednoMa to Ulixandra citala forum uz mjuzu...
Pre nekoliko dana je umetnica iz hrvatske nekih 40 min povracala dok je u pozadini isla valjda pesma mise kovaca ili tako nesto.
Originally posted by Lunja
Originally posted by svejednoMa to Ulixandra citala forum uz mjuzu...
Pre nekoliko dana je umetnica iz hrvatske nekih 40 min povracala dok je u pozadini isla valjda pesma mise kovaca ili tako nesto.
Originally posted by ultravioletevo tu zamenu teza mozes lepo da vidis i u nbegijevom postu.
priznaću da sam se izgubila sad.
Originally posted by Nbegi
Ne mislim da ima "problema" sa muzikom danas.
Sve je liberalizovano: mogućnost produkcije, distribucije i načina "upotrebe"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!