Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
@ ledena

Drugim recima, ti ne povezujes elitizam sa snobizmom. OK. Ni ja.

..

Ti ga povezujes sa takmicenjem. Zasto? Kakvim?

pS. Plava krv je mnogo dublja prica.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by jukie

A meni je ne samo pisala udžbenik za fakultet nego sam i polagao ispit kod iste.
:deda: :pionir:
I mojim nekima.

DB-ovac gore, DB-ovac dole...nema pauze, nema izlaženja, ulaženja nazad...nekoliko sati vezano horor filma - Mira Marković drži sociologiju...

Na predavanja mislim, ne ispit. To su polagali kod nekog drugog.

Možda onog...telo ko evnuh, faca ko napuljski mastif (ili Vjerica Radeta)...zaboravio sam mu ime. Veran i odan Miri do kraja...
By LeDeNa_
Ok.Povezujem ga s takmičenjem krajnje jednostavno.Kad zamisliš Elitu (društva), ako mi to i zamisliti možemo, onda se sve svodi na ono: Ko će biti "bolji", "lepši" ili ti "fancy".

Plava krv jeste dublja priča.

tnx
Korisnikov avatar
By svejedno
Ako mi to zamisliti i mozemo, licno mislim da se svodi na 'ko ima vise moci', u ovom trenutku u vremenu, sto se tice 'Elite' drustva. Celokupnog.

..

Mozda gresim. Poz. Moram palim napolje.
By LeDeNa_
Originally posted by svejedno

Ako mi to zamisliti i mozemo, licno mislim da se svodi na 'ko ima vise moci', u ovom trenutku u vremenu, sto se tice 'Elite' drustva. Celokupnog.

..

Mozda gresim. Poz. Moram palim napolje.

Lep provod...Mislim da si me razumeo... :)

:up:

Jos nesto...Balkanski dozivljaj elitilizma, khm......Na ovim prostorima nema elite...

Toliko za sada:)
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by LeDeNa_

Ajmo biti realni, bar malo.

(...)

Hoćemo, nadalje, o plavoj krvi? Mislim, svako od nas ima "svoja" tumačenja raznih reči i pojmova.I to je sjajno.Samo kad su, u osnovi, potkrepljena Činjenicama.
?

"Činjenicama", sa velikim "č"?
By LeDeNa_
Eh svasta...

Meni je bezveze izvuci neku rec iz posta.....

Ako ti ne znas zasto sam tu rec stavila sa velim Č...nemam nameru da ti objasnjavam, sorry....

A drugo...

Tema je elitilizam....Ako vec meni postavljas pitanje...napisi nesto i o toj temi...

ps.
Poenta bilo kakve rasprave (forumske pogotovo), nije da pokaze da je neko u pravu, nego da potakne ljude da, na osnovu procitanog, sami dodju do svojih zakljucaka, u zavisnosti od vlastitih afiniteta i sposobnosti razmisljanja, na osnovu iznetih argumenata i samog toka diskusije.
Korisnikov avatar
By bern

Eh svasta...

Ako ti ne znas zasto sam tu rec stavila sa velim Č...nemam nameru da ti objasnjavam, sorry....

A drugo...

Tema je elitilizam....Ako vec meni postavljas pitanje...napisi nesto i o toj temi...

ps.
Poenta bilo kakve rasprave (forumske pogotovo), nije da pokaze da je neko u pravu, nego da potakne ljude da, na osnovu procitanog, sami dodju do svojih zakljucaka, u zavisnosti od vlastitih afiniteta i sposobnosti razmisljanja, na osnovu iznetih argumenata i samog toka diskusije.
Ne znam zašto si stavila veliko č? Neka elitistička fora? Ah da, po tvojoj definiciji na Balkanu nema elite...

Da si čitala još neke postove osim sopstvenih, vidjela bi da jesam pisao na temu.

Ali, nebitno. Strašno me nervira tvoj stil pisanja pa odatle i ono izdvajanje slova č. I molim te ne uči me šta je poenta foruma i rasprave - ne na način kao u tom ps-u.

Jer, iz svake rečenice izbija tvoj elitizam (koji si već okarakterisala kao nešto pozitivno, pa je stoga poželjna osobina):

Poenta bilo kakve rasprave (forumske pogotovo) (="ono o čemu ti sada pričam"), nije da pokaze da je neko u pravu (="nisi upravu, ja sam u pravu"), nego da potakne ljude (="neprosvjetljene, tebe") da, na osnovu procitanog(="onog što sam napisala"), sami dodju do svojih zakljucaka, u zavisnosti od vlastitih afiniteta i sposobnosti razmisljanja (="ako imaju mentalnih kapaciteta kao ja"), na osnovu iznetih argumenata (="onog što sam rekla") i samog toka diskusije (="jezičko naglčašavanje radi milozvučnosti").
By LeDeNa_
Originally posted by bern

Eh svasta...

A drugo...

ps.
Ne znam zašto si stavila veliko č? Neka elitistička fora? Ah da, po tvojoj definiciji na Balkanu nema elite...

Da si čitala još neke postove osim sopstvenih, vidjela bi da jesam pisao na temu.

Ali, nebitno. Strašno me nervira tvoj stil pisanja pa odatle i ono izdvajanje slova č. I molim te ne uči me šta je poenta foruma i rasprave - ne na način kao u tom ps-u.

Jer, iz svake rečenice izbija tvoj elitizam (koji si već okarakterisala kao nešto pozitivno, pa je stoga poželjna osobina):

Poenta bilo kakve rasprave (forumske pogotovo) (="ono o čemu ti sada pričam"), nije da pokaze da je neko u pravu (="nisi upravu, ja sam u pravu"), nego da potakne ljude (="neprosvjetljene, tebe") da, na osnovu procitanog(="onog što sam napisala"), sami dodju do svojih zakljucaka, u zavisnosti od vlastitih afiniteta i sposobnosti razmisljanja (="ako imaju mentalnih kapaciteta kao ja"), na osnovu iznetih argumenata (="onog što sam rekla") i samog toka diskusije (="jezičko naglčašavanje radi milozvučnosti").
Mentalnom exibicionizmu ("trkanju") kraja nema....

I da...Sto se tice forumske rasprave....

Tako je u mom svetu. U tvom svetu, mozda, najbitnije je da si ti u pravu. U mom svetu, najvaznije je da ljudi nauce da misle svojom glavom i da ne dozvole da im neko nesto prenese sazvakano i svareno, samo zato sto ume da "zavrne" vodu na svoju vodenicu. I svako ima pravo na svoje misljenje, makar ono bilo dijametralno suprotno od mog, i to ne znaci da sam u pravu ja ili on/ona, nego da razlicito razmisljamo o odredjenim stvarima. I svako moze, sam za sebe, da mucne glavom i razmislja u kom god pravcu da ga vlastita razmisljanja i iskustva odvedu. I preuzme odgovornost za to gde su ga dovela. U tome je poenta.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by *deni*

Cenim osobe koje su uljudne, sa finim manirima, koje umeju da se ponašaju i na kojima se vidi da su od malih nogu lepo vaspitavane.
Po toj definiciji čitam elitu.
Da ti nikakav prostakluk ne padne ni na pamet, a kamoli da ga sprovodiš u praksi.
To je za mene elitizam.
:up: Razlika je ocigledna kada je u pitanju snobizam i elitizam...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!