Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By DarkStar
potraži SanDisk Sansa, bilo koji model u bilo kojoj kombinaciji. Zakon! Ja sam kupio Sansa Clip od 4GB pre više od godinu dana, radi besprekorno :)

EVE TI LINK!
Korisnikov avatar
By DarkStar
Kažem ti, ja ga imam, originalne sluške su do jaja, a ako update-uješ firmware i malo podesiš EQ, možeš i one kineske sluške da koristiš i opet dobiješ odličan zvuk :D
Podržava WAV, MP3, WMA, I najvažnije - OGG, dakle, 4GB mjuze u OGG formatu koji je bolji od MP3 i zauzima manje mesta i eto ti pravog užitka ^^
mislim da podržava i FLAC ako update-uješ firmware.

takođe podržava podcastove, audible format i audio book gluposti

a, da, i naravno imas radio ;)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Bas taj Sansa Clip, imam i ja taj :D Ovaj moj prima Micro SD tako da ti memorija nece biti problem, podrzava FLAC i ovo ostalo sto ljudi navode iznad :D Odlican player. Baterija traje 10ak sati. Puni se preko USB-a
Korisnikov avatar
By Rei
Clip+ ima slot za karticu, obichan Clip nema
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Aaa a ja se cudio sa drugom zasto njegov nema slot a moj ima :lol:
Ja imam onaj za koji je rei postavio link, nisu te sluske doduse, ali ove su odlicne, uskoro ce im 3 meseca i skroz su zive :awesome: To je za mene dosta, meni obicno crknu posle mesec-dva :sigh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ako ces dati 100 evra na mp3 plejer, dodaj jos i kupi iPod? :wundy:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Za te pare možeš i dobar mp4.
Što se tiče mp3, za solidne novce apsolutno je najbolji taj SanDisk Sansa na našem tržištu, jer mu baterija traje do 15h, a i zvuk je prilično jak ako voliš da slušaš muziku glasno :awesome:
Sony i Philips su van konkurencije, ali je izbor kod nas nikakav, a cene su makar duplo jače za slične karakteristike.

Ja sam inače pre mesec dana kupio APACER
Audio Steno AU851 2GB u ComTrade, koji imaju i SanDisk.

Slika

Malo me je prodavac zajebao, tvrdeći da baterija sigurno traje makar 2 dana, kako je kapacitet baterije duplo manji od Ipodovog, koji traje 4?!
Ali je takođe rekao da ne postoji slot za kartice, a podržava microSDHC, koje se kreću i do 32gb, samo što nisam siguran koliko on može da podrži :awesome:

Mada meni nije potrebno više od 2 gb, pošto vrtim svega nekoliko desetina pesama.
Inače, meni baterija traje 8h, što je takođe dobro za naše bedno tržište, za pristupačne novce, dok navodno 4h ukoliko je u video režimu.

Ja sam vrlo zadovoljan.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dirrty

Za te pare možeš i dobar mp4.
Što se tiče mp3, za solidne novce apsolutno je najbolji taj SanDisk Sansa na našem tržištu, jer mu baterija traje do 15h, a i zvuk je prilično jak ako voliš da slušaš muziku glasno :awesome:
Sony i Philips su van konkurencije, ali je izbor kod nas nikakav, a cene su makar duplo jače za slične karakteristike.

Ja sam inače pre mesec dana kupio APACER
Audio Steno AU851 2GB u ComTrade, koji imaju i SanDisk.

Slika

Malo me je prodavac zajebao, tvrdeći da baterija sigurno traje makar 2 dana, kako je kapacitet baterije duplo manji od Ipodovog, koji traje 4?!
Ali je takođe rekao da ne postoji slot za kartice, a podržava microSDHC, koje se kreću i do 32gb, samo što nisam siguran koliko on može da podrži :awesome:

Mada meni nije potrebno više od 2 gb, pošto vrtim svega nekoliko desetina pesama.
Inače, meni baterija traje 8h, što je takođe dobro za naše bedno tržište, za pristupačne novce, dok navodno 4h ukoliko je u video režimu.

Ja sam vrlo zadovoljan.
Nikako SanDisk Sansa !!!

Ja sam ga imao, fin zvuk, OK meni ... ali je bedno što mora da učita svaki put pri paljenju sve fajlove (što ako ih ima 20tak traje sekund, a kada ih ima 1000, traje duže od minuta) ... A potpuno postane neupotrebljiv ako na njega staviš nekoliko dosta subfoldera ... Skinuo sam jedan ceo sajt sa neta sa oko 30 slojeva subfoldera i bar 1000 fajlova (sve ukupno ispod 100 MB). Blokirao se potpuno i kada ga uključim on jedino što radi je učitava ... i tako satima i satima ... i danima ... i onda meni pukne film i bacim ga.

Na stranu to što mu je USB toliko specifičan da sam drugi adapter za USB platio više od polovine cene samog uređaja ... Kvalitet zvuka je stvarno fenomenalan, ali ne vredi jer i mnogi SONYjevi i Apple-ovi uređaji nude isti ili bolji kvalitet ...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by ns.happy

iPod koji hotju da uzmem je 22.000 dinara
nemam toliko trenutno na raspolaganju
a treba mi muzika za putovanje

mislim da cu da uzmem ovaj sansa clip
thanx
:D
Korisnikov avatar
By DarkStar
koji će ti qrac iPod kad pola stvari ne radi kod nas? Podcastovi i gluposti... za manje pare uzmeš jednako dobar ili bolji mp3/4
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma ako taj SanDisk Sansu koristiš samo za mp3, a druge opcije i nema, nema šta da učitava 100 godina!

I zaboga Kiwi, nisam ja jedini niti prvi preporučio to, a mene citiraš! :tuc:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dirrty

Ma ako taj SanDisk Sansu koristiš samo za mp3, a druge opcije i nema, nema šta da učitava 100 godina!

I zaboga Kiwi, nisam ja jedini niti prvi preporučio to, a mene citiraš! :tuc:
naravno, dok sa ga koristio kao mp3 player bilo je ok ... kada je postao i flash (tada je moj neprežaljeni flash sa cirkonima nestao) tad su počeli i problemi ...
Korisnikov avatar
By nsc
As your Dr., my advice is to smoke one of those and call me in the morning :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by KiWi

Nikako SanDisk Sansa !!!

Ja sam ga imao, fin zvuk, OK meni ... ali je bedno što mora da učita svaki put pri paljenju sve fajlove (što ako ih ima 20tak traje sekund, a kada ih ima 1000, traje duže od minuta) ... A potpuno postane neupotrebljiv ako na njega staviš nekoliko dosta subfoldera ... Skinuo sam jedan ceo sajt sa neta sa oko 30 slojeva subfoldera i bar 1000 fajlova (sve ukupno ispod 100 MB). Blokirao se potpuno i kada ga uključim on jedino što radi je učitava ... i tako satima i satima ... i danima ... i onda meni pukne film i bacim ga.
Ne :roll: Meni se refreshuje samo posle menjanja sadrzaja, ne i na paljenju. Refreshovanje 3GB muzike traje 10ak sekundi (doduse imam velike FLACove, tako da je to 300 pesama) ali nije strasno sacekati samo posle menjanja pesama.
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Verovatno može da se nađe za $1.

:B
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ Imao sam to govno, nije ni za potapanje kupusa

Evo, moze da se nadje i za dz, ja ga poklanjam. Ima naprsli ekran i ne moze da se slusa muzika, al moze da se gleda u njega :awesome: Puko je cim sam prvi put seo na njega :sigh: (nisam ja debeo, player je los :lol: )
Korisnikov avatar
By Mars
To govno ide svuda sa mnom, dok mu ostala fensi braća kući skupljaju prašinu.

Nikakvih zamerki nemam osim što pozadi umesto poklopca za bateriju stoji lepljiva traka, ali to je već mojom krivicom.

Svi zajedno doprinose mojoj egzotičnoj i jedinstvenoj pojavi.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by spliff

iPod koji hotju da uzmem je 22.000 dinara
nemam toliko trenutno na raspolaganju
a treba mi muzika za putovanje

mislim da cu da uzmem ovaj sansa clip
thanx
:D
ako sad uzmes nesto drugo, bices 10.000 dalje od iPoda. Sada si na pola puta. razmisli. mp3 uvek mozes pozajmiti za putovanje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Mars

To govno ide svuda sa mnom, dok mu ostala fensi braća kući skupljaju prašinu.

Nikakvih zamerki nemam osim što pozadi umesto poklopca za bateriju stoji lepljiva traka, ali to je već mojom krivicom.

Svi zajedno doprinose mojoj egzotičnoj i jedinstvenoj pojavi.
Aaa nije valjda :lol: Kvalitet zvuka mu i nije los, ali izdrzljivost je 0, kao i softver...
Ja na njemu trenutno ne mogu da slusam nista, jer se nesto desilo pa moram da pritiskam da tu gde stekam sluske (nije do slusalica), gubi tu negde kontakt.
Mozda i moze da traje ako se pazi, ali ja sam bahat sa tehnologijom.
U svakom slucaju Sansa clip+ je najbolji izbor
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Mars

Slika

Verovatno može da se nađe za $1.

:B
ja sam bio nasao jedan takav, ali se polomio kad smo se tukli sa taksistom. jbg. tehnika nije sto je nekad bila.:sise:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Vetur úlfur

Aaa nije valjda :lol: Kvalitet zvuka mu i nije los, ali izdrzljivost je 0, kao i softver...
Ja na njemu trenutno ne mogu da slusam nista, jer se nesto desilo pa moram da pritiskam da tu gde stekam sluske (nije do slusalica), gubi tu negde kontakt.
E, da - oće to nekad da zeza :lol:

Ali je inače zvuk izuzetan :blenta:

ja sam bio nasao jedan takav, ali se polomio kad smo se tukli sa taksistom. jbg. tehnika nije sto je nekad bila. :sise:
E pa za fajt ne znam. Ovaj moj padao, sam, sa mnom...nikad nikakva havarija...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!