Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by spliffzar ti nemaš Apple iPod shuffle?
a da nije totalni trash
any suggestions?
Originally posted by ns.happy
ako ces dati 100 evra na mp3 plejer, dodaj jos i kupi iPod?![]()
Originally posted by DirrtyNikako SanDisk Sansa !!!
Za te pare možeš i dobar mp4.
Što se tiče mp3, za solidne novce apsolutno je najbolji taj SanDisk Sansa na našem tržištu, jer mu baterija traje do 15h, a i zvuk je prilično jak ako voliš da slušaš muziku glasno![]()
Sony i Philips su van konkurencije, ali je izbor kod nas nikakav, a cene su makar duplo jače za slične karakteristike.
Ja sam inače pre mesec dana kupio APACER
Audio Steno AU851 2GB u ComTrade, koji imaju i SanDisk.
Malo me je prodavac zajebao, tvrdeći da baterija sigurno traje makar 2 dana, kako je kapacitet baterije duplo manji od Ipodovog, koji traje 4?!
Ali je takođe rekao da ne postoji slot za kartice, a podržava microSDHC, koje se kreću i do 32gb, samo što nisam siguran koliko on može da podrži![]()
Mada meni nije potrebno više od 2 gb, pošto vrtim svega nekoliko desetina pesama.
Inače, meni baterija traje 8h, što je takođe dobro za naše bedno tržište, za pristupačne novce, dok navodno 4h ukoliko je u video režimu.
Ja sam vrlo zadovoljan.
Originally posted by ns.happyiPod koji hotju da uzmem je 22.000 dinara
Originally posted by Dirrtynaravno, dok sa ga koristio kao mp3 player bilo je ok ... kada je postao i flash (tada je moj neprežaljeni flash sa cirkonima nestao) tad su počeli i problemi ...
Ma ako taj SanDisk Sansu koristiš samo za mp3, a druge opcije i nema, nema šta da učitava 100 godina!
I zaboga Kiwi, nisam ja jedini niti prvi preporučio to, a mene citiraš!![]()
Originally posted by KiWiNe
Nikako SanDisk Sansa !!!
Ja sam ga imao, fin zvuk, OK meni ... ali je bedno što mora da učita svaki put pri paljenju sve fajlove (što ako ih ima 20tak traje sekund, a kada ih ima 1000, traje duže od minuta) ... A potpuno postane neupotrebljiv ako na njega staviš nekoliko dosta subfoldera ... Skinuo sam jedan ceo sajt sa neta sa oko 30 slojeva subfoldera i bar 1000 fajlova (sve ukupno ispod 100 MB). Blokirao se potpuno i kada ga uključim on jedino što radi je učitava ... i tako satima i satima ... i danima ... i onda meni pukne film i bacim ga.
Originally posted by spliffako sad uzmes nesto drugo, bices 10.000 dalje od iPoda. Sada si na pola puta. razmisli. mp3 uvek mozes pozajmiti za putovanje.
Originally posted by ns.happyiPod koji hotju da uzmem je 22.000 dinara
nemam toliko trenutno na raspolaganju
a treba mi muzika za putovanje
mislim da cu da uzmem ovaj sansa clip
thanx
![]()
Originally posted by MarsAaa nije valjda
To govno ide svuda sa mnom, dok mu ostala fensi braća kući skupljaju prašinu.
Nikakvih zamerki nemam osim što pozadi umesto poklopca za bateriju stoji lepljiva traka, ali to je već mojom krivicom.
Svi zajedno doprinose mojoj egzotičnoj i jedinstvenoj pojavi.
Originally posted by KiWiimao sam iPod nano
zar ti nemaš Apple iPod shuffle?
Originally posted by Marsja sam bio nasao jedan takav, ali se polomio kad smo se tukli sa taksistom. jbg. tehnika nije sto je nekad bila.
Verovatno može da se nađe za $1.
![]()
Originally posted by Vetur úlfurE, da - oće to nekad da zeza
Aaa nije valjdaKvalitet zvuka mu i nije los, ali izdrzljivost je 0, kao i softver...
Ja na njemu trenutno ne mogu da slusam nista, jer se nesto desilo pa moram da pritiskam da tu gde stekam sluske (nije do slusalica), gubi tu negde kontakt.
Originally posted by ns.happyE pa za fajt ne znam. Ovaj moj padao, sam, sa mnom...nikad nikakva havarija...
ja sam bio nasao jedan takav, ali se polomio kad smo se tukli sa taksistom. jbg. tehnika nije sto je nekad bila.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!