Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Sa sintetickim govorom,stereoskopski taktilnim filmom u pratnji orgulja za miris:lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh: :smeh: :smeh:

Uz preporuku gej osobama da ponesu u bioskop vlazne maramice, za svaki slucaj... :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dzelajza Rouz

Čeka se 6D varijanta, da osetimo kako se Persej oznojio. Mmmmm...
Samo da vam kažem da ja to već pravim. Doduše ne feromoni i ostali telesni smradovi, već pomorandze u cvatu dok letite nad Kalifornijom...

Nego oko filma i zasto ga gledati...

Ja licno jer volim antiku, volim te mitove...a s druge strane krasi me prokletstvo nadanja, optimizma, nepoljuljanog ocekivanja...i eto. Sve u svemu mislim da mi izbor i nije tako tragican, tj. ne utrosim previse vremena na ovakva lutanja, kad se sve uzme u obzir.

Original cu da volim do kraja zivota. Meni su ono specijalni efekti a ne ovo danas.

Vec tradicionalnu potrpunu rasterecenost Holivuda cinjenicama i prekrajanje svega necu ni da komentarisem.

300 sam otkunjao, i pored one agresivne muzike...a Troju sam odgeldao silom prilika nekih 20 minuta jer smo se toliko bili zapricali da smo promasili salu...i kad smo seli samo cujem druga "Gle! Bas lepo - ko bi reko da je ovoliko ljudi doslo da vidi jedan izraelski film"...i onda mi svane, reko budalo nisu oni dosli za to nego za nesto drugo...i onda krene užas...Long time ago...Mislim da smo ostali do onog kad nam Brad Pitt treći put kaže, da dobro zapamtimo, kako ono što radimo danas, to odzvanja kroz istoriju zauvek...

Ali ovo odsustvo scenarija i režije u ovim Titanima...Za sud.
Korisnikov avatar
By Tungi
Troja,dok Brad drzi mac,a avion cakli u njemu:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Uh...toga ima svuda. Goofs sekcija u imdb.
I bez toga je film remek-delo žanra savremene holivudske tragike.

Ja sam svaki čas očekivao da kaže nešto poput "No fuck? No shit?"

U ovom čudu bar je cela postava British....pa uz daleka sećanja na genijalnog "I, Claudius" i nije bilo baš toliko smešno...

Jezivo loš film.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Odgledao sam juče prvih sat vremena dok sam vozio sobni bajs, a ostalih pola sata u pauzama između sklekova i zgibova.
Plitko poprilično, besmisleno, ali gledljivo, barem u trenucima kad veći deo krvi ide u mišiće :D i to samo zbog akcije i efekata.
Po meni film dobija tek prelaznu ocenu i ništa više.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Mars

Original cu da volim do kraja zivota. Meni su ono specijalni efekti a ne ovo danas.
Lepo kaže Ray Harryhausen:

"When they said they were going to make a new ‘Clash of the Titans,’ I read they were going to make it in a ‘realistic’ way," he says. "Well, how can you do that? Who in their right mind is going to believe a horse can fly? If you want realism, you should go look at reality. What we always gave the audience was fantasy."

Čini mi se da je on jedared izjavio da su pravi specijalni efekti oni kod kojih se primećuje da su specijalni efekti. Nisam sigurna, mada mislim da je on tako nešto rekao. Možda je malo reakcionarna izjava, ali ono gore citirano ipak ima smisla.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ja se slažem s tim. Meni od Matrix-a na ovamo NIŠTA više nije specijalni efekat. Ali ništa.

Valjda najveće oduševljenje i najveće "Kako?!" i dalje drži letenje Supermana...

A u vezi letećih konja...da ti ne pričam da me je u ovoj skaradiji posebno iritiralo što je Pegaz bio crn.
Korisnikov avatar
By Mars
Jok. Zift. Ko gavran. A konj!

Najsmešniji su mi bili oni delovi očigledno preuzeti iz originala sa punom svešću da su jako dobri...da ne treba ništa dodavati, oduzimati, menjati...a već sledeća scena, pa i rečenica - ko da NIŠTA od toga nije bilo, idemo dalje!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!