Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Morate priznati da je svako od vas gledao ovaj film u vise navrata. Primetio sam da su i rekacije strejt tolerantnih ljudi jednako dobre, cak je jedna moja drugarica plakala.
Opet, postoji masa takvih filmova i svi imaju istu tematiku all-in-all.
Da li mislite da je B.M. postavio standard i da je do sad nenadmasen ili ipak postoje neki drugi, bolji. Ako da, navedite
:)
Korisnikov avatar
By Tungi
Navedi ti nama u koje svrhe to ide?:hyper:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja taj film nisam gledao, verovao ili ne. zaista ne znam sta da kazem na ovu temu. zato necu nista reci. :-)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Just_Someone

Ovo je cisto informativno :)
Znaš šta, Just_someone, čast tvojoj žeđi za informacijama, kao i tvojim informativnim temama, ali me zanima zbog čega si u prethodnoj koju si otvorio izbrisao pitanja iz početnog posta ?
To ne doprinosi mnogo stvaranju atmosfere poverenja u tvoje informativno-istraživačke ankete.
By Just_Someone
Draga mi Zorice, pokusah da uradim nesto sa prethodnom temom ali izbrisah pitanja slucajno. Nadam se da ces mi oprostiti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pritisni EDIT u prvom postu te teme, stavi ponovo pitanja, pa onda pritisni SAČUVAJ IZMENE.
Korisnikov avatar
By Mage
Gledao sam film. Dobar je... tužan :(

Ne znam da li je najbolji gay film, ali jedan od boljih sigurno.
Korisnikov avatar
By Galadriel
od onih koje sam odgledala sa gay tematikom meni se taj najvise dopao :rumtea:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
BBM je strašno težak i čemeran film, i totalno mi je bljak.

Ako neki "naš" film volim i poštujem to je Touch of Pink.
Sve mi se sviđa u tom filmu, muzika, gluma, kostimi, osvetljenje, montaža...pa i glumac Kristen Holden-Ried.
:plavuso:
Korisnikov avatar
By antibiotic
kako su vec neki rekli na temi o ovom filmu - BBM i nije gay film...
Korisnikov avatar
By gorilica
Gledao ga samo jednom, i nisam neshto previshe bio odushevljen. Imao je Ang Li kud i kamo boljih filmova.
Shto se tematike tiche, ukoliko me je neki film dotakao, onda je to: Bent.
Korisnikov avatar
By nsc
meni se nije dopao
TorchSongTrilogy je za mene najbolji GAY film,
Love!Valour!Compassion! je izvrstan,
Jeffrey mi je dugo bio omiljeni,
The Sum Of Us je odlican, kao i
Priest
La Cage Ou Follies (originalni francuski) i The Bird Cage (americki rimejk) i nastavci si urnebesne komedije
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kad sam ga gledao bio sam pijan i u emotivnom haosu, i tad mi se poprilicno svideo. Al ne mogu da kazem da je najbolji jer nisam gledao puno filmova sa gay tematikom.
By ~ Le Saint X ~
Gledao film i na mene nije ostavio neki utisak
te bih ja rekao da je jedan od loshijih gay filmova
po meni

elem,imam i DVD i sa filmom, ali od 2007 kada ga gledao i dobio DVD nisam imao zelju da ga ponovo gledam
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja sam ga pogledao jednom i to mi je bilo dosta. Težak mi je i podsetio me je na neke momente iz života, što znači da je to ipak film sa logikom.
Ne znam da li je najbolji, ali meni se svideo, naterao suzu u oko, držao mi je pažnju, nisam zaspao dok sam ga gledao, kao što imam običaj kad gledam filmove.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by nsc

Some of us je odlican, kao i
The Sum of Us.

Ne da sam ekspert za dati žanr nego je to slučajno jedan od 3-4 filma koje sam ukupno gledao pa znam...da vidimo: BBM (dopao mi se), taj (dopao mi se, prilično), pomenuti Jeffrey (jako mi se dopao), i My Beautiful Laundrette (sećam se samo da je DDL bio hot), koji se ovde verovatno ne vodi pod gay film (kao ni Edward II ali koji su svejedno uticali na mene, u izvesnom smislu)

''
By ~ Le Saint X ~
Elem,ja se secam da sam istog dana pogledao
BB Mountain
&
Crush

sto je cudno jer ne gledam filmove uopste nesto... no,tada je u Kanadi bilo nekih -21
te nismo izasli iz stana

i da je ovaj drugi ostavio jak utisak na mene
dok o BBM nisam vise ni razmisljao
Korisnikov avatar
By Dina
Meni se nista posebno nije dopao... moze da se gleda ali nista toliko upecatljivo...

Meni je najbolji Lost and delirious (mislim da se tako zove), to je lezbejski film iz teen perioda. Ali mislim da jako dobro pogadja dileme u tom periodu, ja sam svaki put plakala kad sam ga gledala.

Onda Henri i Dzun, to je vise biseksualni film, na temu slobode, ljubavi i tako...

Od trans filmova "Boys don't cry", to je film po istinitoj prici, strasan i sigurno ga necu vise gledati...

Inace sad u sredu na rts2 u 21 55 ima film "Okrutna ljubav" snimljen po istinitoj prici, glavna licnost je zena koju ubiju a njen sin je gay koga otac nije hteo da prihvata zbog toga... Ne znam kakav je, ali pogledacu...
Korisnikov avatar
By jukie
Nisam gledao

a najsmešniji su mi bili Mauro i njegov dečko iz "Moje drage komšije" kada uzmu taj film da pogledaju nadajući se nežnom ljubavnom filmu (sve veselo skakućući) i onda zaspu na kauču (ili bar Mauro) i uopšte ne vide film ali se stide da priznaju, pa pričaju kako je bilo mnogo lepo i veselo
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by jukie

Nisam gledao

a najsmešniji su mi bili Mauro i njegov dečko iz "Moje drage komšije" kada uzmu taj film da pogledaju nadajući se nežnom ljubavnom filmu (sve veselo skakućući) i onda zaspu na kauču (ili bar Mauro) i uopšte ne vide film ali se stide da priznaju, pa pričaju kako je bilo mnogo lepo i veselo
Upravo!
I meni je film bio neizmerno dosadan
ako sam ga i pogledao do kraja,to je zbog 'gay story'

inace bih verovatno i ja zaspao ili prestao sa gledanjem posle 20ak minuta ili pre
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ok.
Nisam gledao previse gay filmova, ali one koje sam video su uglavnom puni kojekakvih klishea o gay ljudima, obicno imaju elemente komedije jer su gay ljudi - smesni, i naravno puno je zgodnih momaka ...sve poput nekog ljubica sa Kameron Dijaz u glavnoj ulozi gde prosecni mladic nalazi man of his dreams itd.

Jedini filmovi koji su ostavili utisak na mene su Almodovarovo "lose vaspitanje"(?) - ako ga mozemo nazvati gay filmom...
i brokeback mountain... koji je ipak razbio neke stereotipe kako o gay tako i o strejt muskarcu... pomerio granice... a od strane reditelja odradjen za oskara!
Korisnikov avatar
By simarrgL*
meni je najbolji Another gay movie :D

totalni trash, al me uvek oraspolozi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!