Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by mrgudLepo rečeno.
u zavisnosti od toga da li sam raspolozena da se nerviram oko idiotluka, nepoznavanja mitologije, istorije, kulture o kojoj je rec, hronologije ili ne, pogledacu ili ne...
Originally posted by mrgud
u zavisnosti od toga da li sam raspolozena da se nerviram oko idiotluka, nepoznavanja mitologije, istorije, kulture o kojoj je rec, hronologije ili ne, pogledacu ili ne...
a mnogo buke, dreke, specijalnih efekata i slicno slabo da me fascinira.
Originally posted by unic0rn
Losh. Mnogo losh. Jako losh.
Neopisivo mnogo losh.
Ne vredi gledati chak ni na DiVXu.
Originally posted by AngraMainaE vidis, jedino sto valja u ovom filmu su butkice Sema Vortingtona.
Reklamiraju ga kao svesno-kič rimejk slavnog kič prethodnika, ali meni to i dalje ne zvuči privlačno. Gledao sam Troju ni kriv ni dužan, i jedino što je valjalo bili su guzovi Breda Pita.
Originally posted by olga_diktatorUh, pa još 3D...
Originally posted by AngraMainaE vidis, jedino sto valja u ovom filmu su butkice Sema Vortingtona.
Reklamiraju ga kao svesno-kič rimejk slavnog kič prethodnika, ali meni to i dalje ne zvuči privlačno. Gledao sam Troju ni kriv ni dužan, i jedino što je valjalo bili su guzovi Breda Pita.
![]()
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by olga_diktatorUh, pa još 3D...
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!