Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by gresnicavredno je rizika..i ja bila u slicnoj situaciji..ne mozes ici protiv same sebe..kad volis nesto ti to volis i kraj..
i moj problem je slican..Lm,imam 19.godina i ocajna sam,jer ne znam sta da radim..u prvoj srednje sam imala drugaricu koja je moja susta suprotnost,cak sta vise bila mi je odbojna..uprkos toj suprotnosti zblizile smo se.taj nas odnos je bio cudan tipa nece da me pusti da odem kuci dok se ne zagrlimo..bilo je ceskanja,mazenja pa i LJUBLJENJA U VRAT..onda se javio taj osecaj,razmisljala sam samo o njoj u njenom prisustvu sijala..kada bi mi pricala o svojim momcima poludela bih od ljubomore.to sve me uplasilo jer sam shvatila da je besmisleno..prekinula druzenje sa njom,nasla decka i bilo je ok do polaska na fax..mada ja ne zelim da priznam devojke me izludjuju:sniff:, ali zivim u takvoj sredini da bi me se,kada bih to priznala,odrekli!pitanje je sledece: da li da uskratim sebi (mogucu) srecu ili da nastavim dalje?da li je vredno rizika?
Originally posted by makaja sam htela skeletora
Originally posted by m..ahhhaahhaah
ima onaj neki test na netu, u kome ako napises da imas macku i znas cemu sluzi burgija, ispadas lezbejka.
dakle ako ne znas da li si ili nisi, vidi da li tu imas neku macku i raspitaj se za burgiju.
inace, ako fantaziras o zenama, onda u ima necega.
a ima i onaj test,kao,kad si bila mala,dal si vise zelela ponija ili majmuna. ako si zelela majmuna onda si gej.
![]()
Originally posted by gresnicapretpostavljam da sad kad si na faxu vishe nisi u toj sredini gde si bila. (ili jesi?)
i moj problem je slican..Lm,imam 19.godina i ocajna sam,jer ne znam sta da radim..u prvoj srednje sam imala drugaricu koja je moja susta suprotnost,cak sta vise bila mi je odbojna..uprkos toj suprotnosti zblizile smo se.taj nas odnos je bio cudan tipa nece da me pusti da odem kuci dok se ne zagrlimo..bilo je ceskanja,mazenja pa i LJUBLJENJA U VRAT..onda se javio taj osecaj,razmisljala sam samo o njoj u njenom prisustvu sijala..kada bi mi pricala o svojim momcima poludela bih od ljubomore.to sve me uplasilo jer sam shvatila da je besmisleno..prekinula druzenje sa njom,nasla decka i bilo je ok do polaska na fax..mada ja ne zelim da priznam devojke me izludjuju:sniff:, ali zivim u takvoj sredini da bi me se,kada bih to priznala,odrekli!pitanje je sledece: da li da uskratim sebi (mogucu) srecu ili da nastavim dalje?da li je vredno rizika?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!