Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By gresnica
:nazalost: i moj problem je slican..Lm,imam 19.godina i ocajna sam,jer ne znam sta da radim..u prvoj srednje sam imala drugaricu koja je moja susta suprotnost,cak sta vise bila mi je odbojna..uprkos toj suprotnosti zblizile smo se.taj nas odnos je bio cudan tipa nece da me pusti da odem kuci dok se ne zagrlimo..bilo je ceskanja,mazenja pa i LJUBLJENJA U VRAT..onda se javio taj osecaj,razmisljala sam samo o njoj u njenom prisustvu sijala..kada bi mi pricala o svojim momcima poludela bih od ljubomore.to sve me uplasilo jer sam shvatila da je besmisleno..prekinula druzenje sa njom,nasla decka i bilo je ok do polaska na fax..mada ja ne zelim da priznam devojke me izludjuju:sniff:, ali zivim u takvoj sredini da bi me se,kada bih to priznala,odrekli!pitanje je sledece: da li da uskratim sebi (mogucu) srecu ili da nastavim dalje?da li je vredno rizika?
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by gresnica

:nazalost: i moj problem je slican..Lm,imam 19.godina i ocajna sam,jer ne znam sta da radim..u prvoj srednje sam imala drugaricu koja je moja susta suprotnost,cak sta vise bila mi je odbojna..uprkos toj suprotnosti zblizile smo se.taj nas odnos je bio cudan tipa nece da me pusti da odem kuci dok se ne zagrlimo..bilo je ceskanja,mazenja pa i LJUBLJENJA U VRAT..onda se javio taj osecaj,razmisljala sam samo o njoj u njenom prisustvu sijala..kada bi mi pricala o svojim momcima poludela bih od ljubomore.to sve me uplasilo jer sam shvatila da je besmisleno..prekinula druzenje sa njom,nasla decka i bilo je ok do polaska na fax..mada ja ne zelim da priznam devojke me izludjuju:sniff:, ali zivim u takvoj sredini da bi me se,kada bih to priznala,odrekli!pitanje je sledece: da li da uskratim sebi (mogucu) srecu ili da nastavim dalje?da li je vredno rizika?
vredno je rizika..i ja bila u slicnoj situaciji..ne mozes ici protiv same sebe..kad volis nesto ti to volis i kraj..
By gresnica
:alikako: znaci da pokusam sa curom pa sta bude? plasim se da ce mi posle biti jos teze, jer osim ovog sa drugaricom nisam imala iskustva sa curom.
Korisnikov avatar
By bu
pa pokusaj nista ti nece biti..i ja pokusala i idalje pokusavam..heh..nemam ni ja bog zna kakvo iskustvo..al bar znam sta hocu i sta volim..od necega se mora krenuti :)
Korisnikov avatar
By bu
pa to da.. :) slazem se sa iskusnijima :) ..nadji neku normalnu
Korisnikov avatar
By mrgud
za pocetak pocni da prestajes da mislis o sebi kao o gresnici :) to sto ti se desava nije ni ruzno niti gresno, osim ako ne smatras grehom osecanje ljubavi i bliskosti sa nekim :)
to cemu nas nauci tradicija sredine u kojoj odrastamo ne mora biti ni ispravno niti istinito.
da se ne raspisujem sad, prosetaj ovde po temama, naci ces neke od odgovora na svoje nedoumice.
jedno je momce pre oko mesec dana postavilo slicno pitanje.
i, ne zaleci se, ako naidje prava, osetices, znaces to iznutra negde :)
Korisnikov avatar
By tintily
Dobro nam dosla mala :)
jooojj al cu sad da kucam :) Nisi rekla koliko imas godina pa cu s obzirom na tu jednu vezu dati sebi za pravo da mislim kako si mlada. To sto nisi kako kazes osetila fluid ne znaci da te ne privlace muskarci , kao sto neko rece nema uvek fluida. Mozda si naletela na pogresnu osobu. To sto ti se dopadaju devojke ne mora znaciti da si lezbejka ili biseksualka, poznajem mnoge strejterke koje na odredjeni nacin mastaju o zenama. S druge strane to sto si dosla na forum moze biti glas onog tvog unutarnjeg JA u koje jos uvek nisi krenula zadirati. Kako god bilo... testovi ne postoje , niko ti na svetu ne moze reci ko si.
(Ja sam recimo bila gotovo sigurna da sam bi , jednako su me i emotivno i sexualno privlacili i muskarci i zene , dok nisam upoznala svoju sadasnju devojku. Prvi susret , ovlas poljubac u obraz i pogled u njene oci...od tog trenutka znam da sam lezbejka, da sam oduvek i bila. )
Sustina je - ne opterecuj se , ne razmisljaj, ne pokusavaj sebe definisati i gurati u kalupe. Bice flertova , zaljubljivanja , neobaveznog sexa ... s kim god , ali ce jednog dana naici osoba zbog koje ces se osecati posebnom , koja ce u tebi izazvati pravu malu erupciju.. tada ces znati ;)

gospo'ice grsnice :) mozes sebi uskratiti slatke cipelice jer stedis za letovanje , ali uskratiti sebi uzivanje ? Mislis li da je sredina , da je komsinica kad je birala sebi muza razmnisljala o tome sta ce susedi reci? Ako neko zeli da osudjuje osudjivace na osnovu bilo cega , ako zeli da ogovara ogovarace...ti to ne mozes spreciti. Dozvoli sebi da ti neciji zagrljaj izmami osmeh , a sta ce ko misliti i pricati ... to pusti , imaju oni svoje zivote i nek ih zive kako im volja.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by maka
Originally posted by m..

ima onaj neki test na netu, u kome ako napises da imas macku i znas cemu sluzi burgija, ispadas lezbejka.

dakle ako ne znas da li si ili nisi, vidi da li tu imas neku macku i raspitaj se za burgiju.

inace, ako fantaziras o zenama, onda u ima necega.
ahhhaahhaah

a ima i onaj test,kao,kad si bila mala,dal si vise zelela ponija ili majmuna. ako si zelela majmuna onda si gej.

:smeh:
ja sam htela skeletora :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by gresnica

pretpostavljam da sad kad si na faxu vishe nisi u toj sredini gde si bila. (ili jesi?)

anyways, i ako jesi tamo gde si bila... nemoj sebi uskratiti mogucu srecu, to je ravno suicidu, nego gledaj da se sto pre finansijski osamostalis za slucaj da do najgoreg dodje, a verovatno nece i radi onako kako ti je na dusi. mislim druga opcija je da se probudis za 20 godina i shvatis da si vodila promasen zivot.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!