Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by m..
Jao boze, moram da idem da gasim racun.

Prosle godine sam u uzletu ludila otisla u banku i otvorila racun, pokupila 2 kreditne (debitne?, da debitne) visa kartice, i uplatila 'odrzavanje' za 6 meseci, maj je bio.

Jebiga, ne znam sta me snashlo, al ocekivala sam neki honorar pa za svaki slucaj da imam ja racun, pa da legne lepo tu. Na kraju su mi dali kesh na ruke i nista. Imala sam jos jedan argument za: cesto odem u inostranstvo opskrbljena dolarima koje jos cesce nemam gde da zamenim (onomad sam pretabanala pola Genove dok nisam nasla banku u kojoj su hteli da mi promene 100$, po grozomornom kursu, lihvari), a i kad imam - cisto zelenasenje, kamate i taxe te gadno odrape po dzepu, pa reko lakse mi da dizem s kartice, u Srbiji su bar donekle prisatojni kursevi, bila sam u inostranstvu od tada 2x, karticu ni pogledala nisam.

Uglavnom, stizu mi ona njihova pisma sa stanjem na racunu, ja ih ne otvaram jer nisam na toj adresi i tako vec 6 meseci jedem govna, a kartice mi sluze vise kao ukras, eto sam jednom digla 500 dinara s racuna, ostalo su uglavnom koristili kojekavi narkomani da redjaju lajne.

Prekjuce dodjem kuci, kad koverta na stolu (to i Mladinska Knjiga koju mi je tetka navrzla na vrat, al o tome negde drugde), ja otvorim, kad imam sta da vidim, ono 'odrzavanje' (220 din mesecno) se nakupilo, pa jos dosla kamata na to, op cup 3700 dinara u minusu. Jebote da se uhvatis za glavu pa pocupas lepo svu kosu. Mogla sam da kupim 5 pari japanki za te pare, ili da nadogradim kosu ili ma jebote, dobro bi mi dosao taj kesh, sve i da ga po0cirkam za vece. U ponedeljak idem da im uvalim te pare i pogasim ta cuda, ionako ni za sta ne sluze a samo jedu pare.

Eto ga moje iskustvo s bankama. Od sada samo slamarica ima da radi. Bar dok ne budem imala neke vece prihode na redovnoj bazi.
Prosto i jednostavno - stvar nije za mene, ili ja nisam za nju, kako god okrenes, nece.
a na koju foru si otvorila kreditnu karticu, obzirom da nemas redovne prihode kao nezaposleno lice? pitam, jer bih i ja hteo takvu da otvorim?
Korisnikov avatar
By KiWi

Možeš kod Hipo Alpe Adria Banke da otvoriš tekući račun za neredovna primanja ... Nemaš dozvoljeni minus i mogućnost korišćenja čekova, ali dobijaš Visa karticu ... otvaranje i održavanje kartice je besplatno, a održavanje računa je 90,00 din mesečno/b]
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by SashaVsSasha
a na koju foru si otvorila kreditnu karticu, obzirom da nemas redovne prihode kao nezaposleno lice? pitam, jer bih i ja hteo takvu da otvorim?
Originally posted by m..
pokupila 2 kreditne (debitne?, da debitne) visa kartice
Evo ga Saša. Daj ga malo detaljnije čitati.
Debitne, ne kreditne.

Ja sam bio u Erste. Službenici nikakvi, go kreten do kretena, ne znaju ni šta je efektivna a šta nominalna kamatna stopa. Naplaćuju skidanja sa bankomata kao blesavi- čak i sa svog!!!! I kad se agonija završila imao sam tonu komplikacija da račun zatvorim. Slali neke silne opomene (+ troškovi dostavljanja svake pojedinačno 150 dinara- ma nije nego). Tu smo se malo i svađali... pa nisu naplatili ništa :hvala:

Imam devizne račune u Komercijalnoj i Inesi (ono kada vadiš vizu pa ti treba uverenje da imaš 500 evara).

A stvarno koristim samo Meridijan sada.
I OK su. Za sada ništa nisu zajebali.
+ šalterska službenica mnogo nešto trepće i guguče... pa svaki put kada odem pored računa sredim i ego :tetka: :giggle:
Korisnikov avatar
By KiWi

A šta to znači "debitne"? Trošiš koliko imaš na računu??
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Kiwi

Možeš kod Hipo Alpe Adria Banke da otvoriš tekući račun za neredovna primanja ... Nemaš dozvoljeni minus i mogućnost korišćenja čekova, ali dobijaš Visa karticu ... otvaranje i održavanje kartice je besplatno, a održavanje računa je 90,00 din mesečno/b]

Ja ću te poslušati, jer mal' mal prodam neku skulpturu za par hiljada evra.

Zato pitam za tu opciju, jer se to ipak ne dešava svakog meseca, već jednom u 6 meseci.

A koliki depozit traze?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Slinteza....
I recimo da usluga varira od ekspoziture, tamo u centrali je bila strasno losa, ali sad su otvorili jednu blizu i tu je mnogo bolje..

Vrh je bio kada je koleginica otisla na odmor, a curka koja je zamenjuje nije njen posao radila u zivotu.. tako da mi je dala da sednem za njihovu neku formu u excelu i prepravim da bude onako kako meni treba, jer ne kapira sta to ja hocu... Da ju je neko uhvatio verovatno bi dobila otkaz...
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Marvin
Originally posted by m..
pokupila 2 kreditne (debitne?, da debitne) visa kartice
Evo ga Saša. Daj ga malo detaljnije čitati.
Debitne, ne kreditne.
Ah, vidiš, nisam :(
Mislio sam da piše "debilne", a ne debitne.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Kiwi

A šta to znači "debitne"? Trošiš koliko imaš na računu??
Jeste da. I to onda (logično) ko god uđe na vrata može da ima.
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Iznos naknade za mesečno održavanje tekućeg računa kreće se u rasponu od 20 do 780 dinara, što zavisi od nivoa usluge koje obuhvata mesečno održavanje. Naravno, postoje banke koje uopšte ne naplaćuju mesečno održavanje, kao na primer VOLKSBANK, FINDOMESTIC i PIREUS. Podatak koji većina građana sazna tek kada ode do banke da zatvori tekući račun je da postoje naknade za gašenje tekućeg računa. Ove naknade se kreću od 100 do čak 1.500 dinara.

Na osnovu ovih činjenica, ponude kreditnih/debitnih kartica kao i kamata za kredite koje nude deponentima ljudi se odlučuju preko koje banke će primati zaradu.

Kojoj banci ste vi poklonili poverenje?
Korisnikov avatar
By bu
efg banka..intesa i raiffaisen(valjda se tako pise) :)
Korisnikov avatar
By bothways
Imam racun/nalog kod UBB, jer preko njih primam stipendiju.
Korisnikov avatar
By Stripi
Zagrebačka.
nakon niza godina vratio sam se zajebanoj bandi :sigh:
i to zato što me je suprug, njihov vatreni obožavatelj i radnik toliko pilao da im se vratim dok napokon to nisam i napravio. Ne volim ih niti malo ali tja...imaju najviše bankomata a svi mi papiri dolaze doma :blush:
Bio sam klijent još i Raiffeissen banke i OTP s tim što sam sa prvima bio vrlo zadovoljan a potonjima nikako.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Banca Intesa. Od prvog dana, vec skoro tri godine. I prezadovoljan sam.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Nisam poklonio poverenje nijednoj, ja se slažem sa onom Brehtovom: nije lopov onaj koji opljačka banku, nego onaj ko je otvori.

Elem, imam račun i dve platne kartice kod Intese i uglavnom sam zadovoljan. Kreditne ne koristim jer ne želim da sebi priuštim uslugu samopljačke posredstvom banke i njenih nenormalnih kamata.:zen:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Imam devizni i tekući u Intesa-i i zadovoljan sam... :)
Korisnikov avatar
By nsc
dinarski - Postanska
devizni - EFG
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja se uvek obradujem kada vidim da je kiwi otvorio novi topic jer znam da me ceka i prigodna ilustracija i zato mu posvecujem sledecu slikicu ;)

Slika
Korisnikov avatar
By deran
naslov je komotno mogao da glasi Kojoj banDi ste poklonili poverenje...ista govna svugde...

"jednostranom odlukom banke GEŠTAPO SS HITLER GROUP,kamate su povećane za toliko i toliko"

"ali lepo vam je objašnjeno...a,ta sitna slova-to nije važno,ne morate se zamarati i čitati-samo potpišite..."

...FAŠISTI...:indijanac:
By Swanheart
hypo
i ja kao pojedinac i firma i zadovoljna poslovanjem sa njima
Korisnikov avatar
By horus.
nijednoj... nemam karticu i drzim se kesa... :kosa:

inace, u hypo banci su jako neprijatni, te skoro svaki put mi zapadne da prevaspitavam nadrndane salteruse... :smug:
Korisnikov avatar
By inga
Teško da će bilo koja banka zaslužiti moje poverenje.
Imam otvoren račun u UBB, ali je uvek prazan - ja se držim keša i slamarice :pare:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!