Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Mako, da pucam u glavu bih mogao mnogima, ovome ne. Drugačiji program je za njega.
Korisnikov avatar
By maka
u pravu si.

metak u glavu je preblaga kazna. ostaviti ga da zivi bez ruku i nogu,to treba,skot!
Korisnikov avatar
By mrgud
ne narode, nije to resenje - taj ce trovati oko sebe i bez nogu i bez jezika, a do svesti mu nece doci nikada zasto se ljudi zgrazavaju i cude

pa setite se onog idiota koji je u kraljevu, gde li, pre par godina bacio psa sa mosta da ga nauci pameti zato sto mu pas ''iz'eo patike''!

eheeeeejjjj bre!

besna sam!
tuzna sam!
ne znam vise ni ja sta sam i kako sam!
By LeDeNa_
Nadam se da ce biti jos ovakvih meceva :)

''
By LeDeNa_
Originally posted by maka

u pravu si.

metak u glavu je preblaga kazna. ostaviti ga da zivi bez ruku i nogu,to treba,skot!
:vudu:

Nisam ni mogla sve da procitam....UZAS...:(
By LeDeNa_
Jucerasnji poziv Andjelike....

DIVNA SI....

Hvala...

:angel:
By LeDeNa_
Slika

"Usamljenost radja misao, Misao nezadovoljstvo, Nezadovoljstvo Pobunu".

.................................................................................................................................
By Kala
Slika
210x145cm ''golden creature''
by Kala
By LeDeNa_
mOwbid****

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

''
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by LeDeNa_

"Usamljenost radja misao, Misao nezadovoljstvo, Nezadovoljstvo Pobunu".
E, moja Ledena (i moj Mešo, ako nije neskromno)...to je važilo nekad, u njegovo vreme...dok ljudi nisu znali za televiziju, filmove, internet i gajenje virtuelnih svinja i kokošaka....

Sad kad si usamljen uključiš nešto od pomenutih užasa...i tu prestaje svaka misao. Na žalost.

Nego...Moje komšinice. Zaboravio sam koliko ih volim i koliko smo bliski.

Ali krenulo je buđenje...

'' ''
By LeDeNa_
Mesa Selimovic
"Tvrdjava"

"Poceo sam razmisljam o onome sto niko nije domislio do kraja, a sto niko kad sazri, ne ispusta iz misli:sta je to sa nama i sa zivotom, u kakve se to konce splicemo, u sta upadamo svojom voljom u sta nevoljom, sta od nas zavisi, i sta mozemo sa sobom.Nisam vjest razmisljanju, vise volim zivot nego misao o njemu ali kako god sam prevrtao ispada da nam se vecina stvari desava mimo nas, bez nase odluke.Slucajnost odlucuje o mome zivotnom putu i o mojoj sudbini i najcesce bivam doveden, pred gotov cin, upadam u jedan od mogucih tokova, u drugi ce me ubaciti samo druga slucajnost.Ne vjerujem, da mi je unapred zapisan put kojim cu proci, jer ne vjerujem u neki narociti red ovoga svjeta.Ne odlucujemo, vec se zaticemo.Strmoglavljeni smo u igru, punu nebrojenih izmjena, jednog odredjenog trenutka, kad nas samo ta prilika ceka, jedina koja nas moze sacekati u toku mjesanja.
Ne mozes je zaobici, ni odbiti.Tvoja je kao voda u koju padnes.Pa plivas, ili potones.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Mars

• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!