Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina

Blagosloven bio ko je to izmislio. Samo složiš veš dok je topao, on se sam ispravi i ne mora da se pegla :dance:
Jako praktično za nas zaposlene neženje.

Ko nije video to čudo, imam utisak da mi ne veruju...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sunce
Originally posted by Mars

Ovo tečno je koncentrovano mnogo, treba da se pazi koliko se stavlja

To je velika istina. Imaju i one kuglice, mislim da su najbezbednije u pogledu upropašćavanja odeće.
Postoji omekšivač i u vidu maramica, ubaci se pred sušenje i onda gomila stvari ne mora da se pegla, samo lepo ispraviš...
Blagosloven bio ko je to izmislio. Samo složiš veš dok je topao, on se sam ispravi i ne mora da se pegla :dance:
Boze, kao da pricamo o analnom inputu: moze biti tecni, pa onda postoje kuglice, pa praskasti input, pa onda u vidu maramica... :lol:

HAHAHAHA!!!

:lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By deran
ja ne volem niš' od tih hemikalija-meni sve to kad se ispomeša-od praška za veš,omekšivača i ostalog.. :bljak:

isto i sa tim štapićima,osveživačima,a posebno mi na kurac ide ono za auto u obliku jelke,fuj...:indijanac:
Korisnikov avatar
By Marvin

Ajmo, bili smo vredni...pauza...

Slika
Ja se držim one dobre stare
"besprekorno čista kuća je znak praznog života"
(ili tako nekako)

A kad čistim, onda Asepsolom. Drvo Prontom. Kupatilo Merom.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Marvin

(ili tako nekako)

Aha.

Moja bivša cimerka je išla i dalje. Dok smo mi ostali sređivali stan, ona je u svojoj sobi (u koju je i kuče odbijalo da ulazi ma koliko ga ona zvala unutra) ležala u svom nenameštenom krevetu, na posteljinu na koju je legla u opremi direktno sa fitnesa...pušila, tresla pepeo u neku od mnogobrojnih šoljica popijene kafe koje su bile oko nje...smejala nam se i pričala: "Kome nije čisto u glavi, taj ima potrebu da čisto prostor u kome živi...Kome nije čisto u glavi, taj ima potrebu da čisto prostor u kome živi".

Zadnje što znam je da je bila na prepisanih dvadeset miligrama NEČEGA dnevno i da situacija nije nimalo sjajna.

:lood:
Korisnikov avatar
By Rei

(ili tako nekako)

Aha.

Moja bivša cimerka je išla i dalje. Dok smo mi ostali sređivali stan, ona je u svojoj sobi (u koju je i kuče odbijalo da ulazi ma koliko ga ona zvala unutra) ležala u svom nenameštenom krevetu, sa posteljine na koju je legla u opremi sa fitnesa...pušila, tresla pepeo u neku od mnogobrojnih šoljica popijene kafe koje su bile oko nje...smejala nam se i pričala: "Kome nije čisto u glavi, taj ima potrebu da čisto prostor u kome živi...Kome nije čisto u glavi, taj ima potrebu da čisto prostor u kome živi".

Zadnje što znam je da je bila na prepisanih dvadeset miligrama NEČEGA dnevno i da situacija nije nimalo sjajna.

:lood:
Nisi morao da izmishljash kakvu bivshu cimerku, slobodno reci, kad sam jednom bio kod Reija ... :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Auuu.

Pospremi ti ipak malo, viš da nije za zezanje...

:uplasen:

Sve sve...i taj lom i neko lišće ("moja dekoracija") koje se sasušilo, padalo sa zidova gde je stavila...pa se to raznosilo po stanu...ajde...Al to valjanje po posteljini posle dana provedenog u autobusima, na klinici, u teretani...ne razumem.
Korisnikov avatar
By Rei
Dobro, nije bash tako, makar ne pushim :D I machka hoce da udje u sobu, shto samo znachi josh vishe dlaka :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Naša Frida dodje do praga...i kao u Omen one životinje kad počnu da vrište...a ovoj krivo pa je mami, tera da udje - a kuče zavija. Spektakl.
Korisnikov avatar
By bern
Ne odobravam prekomjernu upotrebu sredstava sa čišćenje - mislim da je nepotrebno i da zagađuje okolinu.

Za kupatilo koristim nešto za dezinfekciju ("domestos"), kao i nešto dovoljno abrazivno da čisti, ali i dovoljno kvalitetno da ne oštećuje ("frosch").

Za sudove pereprat koji dobro pere ne nižim temperaturama ("fairy").

Prašak za veš mora biti kvalitetan, tako da "tajd" ne dolazi u obzir. Trenutno koristim "persil".

Za staklo su tu vlažne maramice za čišćenje stakala.

Ne volim i ne podnostim osvježivače prostorija, pogotovo slatkaste. Volim mirisne štapiće, ali kod nas nema da se kupi kvalitetnih, pa ih i ne koristim.

Nezaobilazan preparat je i litar medicinskog alkohola, za dezinfekciju.
Korisnikov avatar
By Tungi
Cistoca je pola zdravlja:D

Ja ne mogu da mirujem,ako na stolu stoje i dve solje vec popijene kafe,2-3 opuska cigarete u piksli,prasina i glancanje prozora svaki drugi dan...A o fronclama da ne pricam.."Srecu sam oprao":lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
(ili tako nekako)
[/quote]
Tako se i ja pravdam sam sebi kad me mrzi da spremam :)

Mislim da je gorka istina ta da je besprekorno čista kuća znak vrednoće, discipline i energije (ili novca kojim plaćaš drugima da ti čiste).
Korisnikov avatar
By bern

Mislim da je gorka istina ta da je besprekorno čista kuća znak vrednoće, discipline i energije (ili novca kojim plaćaš drugima da ti čiste).
Nije. Hajde da te vidim da imaš besprekornu kuću više od 12 sati.
Korisnikov avatar
By Marvin
Eno moja tetka i njene ćerke.
Prašina se briše svaki dan, usisava bar na dva... kuhinja se riba 2 do 3 puta dnevno, a podovi nekad i ujutru i uveče.

Na to sam ja mislio pod besprekorno čista kuća.
A kad to radiš, ne znam kad stigneš u život bila šta drugo da uglaviš...
(da ne pričam da su u toj ludoj maniji da nigde ne bude ni zrnce prašine ili prljavštine izbetonirali celo dvorište, pa ga čiste šmrkom svako jutro :povez: )
Korisnikov avatar
By blabla54380
ali zavisi koliko neko prlja kucu. sigurno da ces da brises podove 3 dnevno ako ulazis u blatnjavoj obuci ili ti kafa redovno iskipi kad je kuvas. ai kolicina prasine nije ista u ul. 29. novebra i u barajevu.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Imam i ja takve primerke po familiji, to je posebna priča. Imao sam i jednog druga čija ga je majka kao dete terala da dok jede kupi svaku mrvicu koja mu padne na sto i vraća je u korpu s hlebom.

Ama nisam mislio na takve slučajeve, nego kad neko redovno održava kuću čistom i urednom, u nekim normalnim okvirima.

Hlor za veš (koristiti štedljivo jer je štetan po okolinu):

Slika
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ladno nema ni jedne zene u raspravi :lol:

izvinjavam se na oftopickarenju :maska:
Korisnikov avatar
By Marvin
:giggle:

Pa kad žene ne gledaju Kim and Aggie

Slika
Korisnikov avatar
By Lunja
Fairy Tea Tree & Mint - NI SLUCAJNO! :barf: :regan: :katemoss:

Najsmrdljivije sredstvo, IKADA. Za "pranje" sudova. A kad se smrad uvuce u sundjer... :drama:

Slika

:bljak:

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

:sarana:
Korisnikov avatar
By bern
Ima li veće gluposti nego kad proizvođači tvrde da tečnost za sudove koja dezinficira i rastvara mast "čuva" ruke zabog tamo nekog dodatka...
Korisnikov avatar
By Tungi

Imam i ja takve primerke po familiji, to je posebna priča. Imao sam i jednog druga čija ga je majka kao dete terala da dok jede kupi svaku mrvicu koja mu padne na sto i vraća je u korpu s hlebom.

:radosnice:

Hvala mojoj majci na tome sto sam danas to sto jesam.Istina,prenela je na mene tu svoju pedantnost:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Tungi, opsesivno si kompuls(z)ivan. Verovatno imas faze prljanja, pa onda ciscenja. Ali si zato u mislima pravi :evil: .

:opatica: : molicu se za tebe!
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Lunja

Fairy Tea Tree & Mint - NI SLUCAJNO! :barf: :regan: :katemoss:

Najsmrdljivije sredstvo, IKADA. Za "pranje" sudova. A kad se smrad uvuce u sundjer... :drama:

Slika

:bljak:

:sarana:

Ja ovaj jedino i koristim:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Sunce

Tungi, opsesivno si kompuls(z)ivan. Verovatno imas faze prljanja, pa onda ciscenja. Ali si zato u mislima pravi :evil: .

:opatica: : molicu se za tebe!

Ma kad vidim ovu temu,prosto pozelim da jos jednom ovlash predjem po prebrisanom:lol:

Upravo krenuo:sarana:
Korisnikov avatar
By IriS
šta sve ova džidža može da očisti, ne biste verovali :D

Slika
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sgrasso?

odlicno za ciscenje lanca na motoru

posle samo moras dobro da osusis i onda prskas sprej za lanac i vozis narednih 500 km
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!