Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Black LadyPa dođem jednom u mesec dana otprilike... No, kažem ti video sam te par puta ali mi bilo malo bzvz. da ti priđem pa reko ajde sinoć ću ako budeš došla al' ništa jbg. Biće još prilika
Pa dolazis stalno u Y, a nismo se ni jedno sreli
Originally posted by MageMislim da sam te video u jednom momentu, ali nisam bio siguran.. Rekoh u temi "O kom forumasu.. razmisljate?"
@just_me: Baš si neki... Bio si, a nisi se ni javio ccc
Inače, meni nije bilo tako loše sinoć. Jeste da sam bio malo umoran, ali opet je bilo ok
Originally posted by *deni*))))))))))
Ma bezobrazluk čisti.
Ja se proveo za medalju sa dve nindže kornjače.
''
Originally posted by Sprinternisi bio u YELLOW nikad?
pa dobro, hocete li nam reci kakav je prostor, kakva je muzika bila, kakva je ekipa bila (pretpostavljam ista), dajte neki review
Originally posted by just_memi smo sinoc dobili poruku iz Player da se pomera otvaranje zbog nekog kvara???
Ma sinoć je u centru navodno trebao da se otvori neki novi gej klub. A kako se ispostavilo, to je bila navlakuša koja je trebala da odvuče goste od kluba koji se otvara u Kisačkoj (mada ne vidim na koji način, jer je svako mogao da ode u Kisačku kada je video da nema ničega ovamo..) a posle u Yellow-u
Originally posted by *deni*
Ma bezobrazluk čisti.
Ja se proveo za medalju sa dve nindže kornjače.
Originally posted by Sprinternije smesno druze,
mora da je pukla guma na tramvaju
Originally posted by PLAYERMa da.. tebi su udelili sms a nama nisu hteli da se jave na telefon! Ne seri! A nije da je samo jednda osoba imala "propusnicu".. Dakle, ako nisam ja, mogao je dobiti sms neko iz grupe, a bilo nas je oko 10ak u jednom momentu na tom mestu.. Dakle, ne seri!
Originally posted by just_memi smo sinoc dobili poruku iz Player da se pomera otvaranje zbog nekog kvara???
Ma sinoć je u centru navodno trebao da se otvori neki novi gej klub. A kako se ispostavilo, to je bila navlakuša koja je trebala da odvuče goste od kluba koji se otvara u Kisačkoj (mada ne vidim na koji način, jer je svako mogao da ode u Kisačku kada je video da nema ničega ovamo..) a posle u Yellow-u
tako da smo plan morali promenuti, otisli u kisacku, onako zanimljivo, praznjikavo doduse, taman se napravila atmosfera a onda je se POKLON NA SIPCI skinula pa smo pobegli od PICE VAMPIRICE u Yellow
posle sam cuo da je bila neka frka u kisackoj, zna li neko nesto o tome?
Originally posted by MageNisaaaam
Znači ona dva lika su bila str8?
Ja sam bio ubeđen da su pederi Laki je čak hteo jednog da startuje Izvini Laki morao sam
Originally posted by MageIzvini, srce.
I deni isprskao si mi duks sa pivom kada ste se ti ona riba prskali
Originally posted by *deni*apology accepted
Originally posted by MageIzvini, srce.
I deni isprskao si mi duks sa pivom kada ste se ti ona riba prskali
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!