Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slusate, cenite, volite, mrzite?
Frontmen grupe je vrlo zanimljiv, ima meni prijatnu boju glasa, a i slaba sam na love metal:muzika:
Zanimljivo je da su ga fotografi "uhvatili" kako ljubi basistu (valjda) sto je naravno pokrenulo more rasprava na raznim diskusijama o njegovom sexualnom opredeljenju. On tvrdi da ljubi u usta sve svoje saradnike i prijatelje (ih, sto nisam od njih :smilegrin: )
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Vile.....je meden jedan voleo bih ga ali samo na jednu noc
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
meni je on kao i HIM savrsen!
me love his music, his look and evrything else!
a jeste li culi singl APOCALIPTICA, VILLE VALO & LAURI Y.(THE RASMUS) - BITTER SWEET ???
me love the rasmus takodje kao i apocalipticu tako da sam odusevljen!!!! :tehno: :muzika: :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Art DeCoCK
meni je on kao i HIM savrsen!
me love his music, his look and evrything else!
a jeste li culi singl APOCALIPTICA, VILLE VALO & LAURI Y.(THE RASMUS) - BITTER SWEET ???
me love the rasmus takodje kao i apocalipticu tako da sam odusevljen!!!! :tehno: :muzika: :hail: :hail: :hail:
Cula sam Bittersweet, videla i sopt, mada mislim da je moglo bolje.
Cini mi se jako konfuzno dvoglasje Villa i Laurija, tako da se text ne razume najbolje, a i glasovi im se drasticno razlikuju.
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
mina, duso, meni se bas to i svidja!
kao i laurijev fazon sa crnim ocima koji preuzima ville!
me like it! za ostale ne znam!:rambo:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Ne volim njihovu muziku, ali Vallo je :wow: i i :mljac: i :love: i :bale:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
bilo je glasina da je HIV pozitivan, znam chka da je drugarica plakala kada je to chula
Korisnikov avatar
By Savitar
pa, ja sam chuo valjda samo zadnja dva albuma i svidjaju mi se... Na prolece stize novi!!! jedna moja drugarica se extra lozi na njh i na vila, i kaze da imaju nekog gay chlana u grupi...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Savitar
pa, ja sam chuo valjda samo zadnja dva albuma i svidjaju mi se... Na prolece stize novi!!! jedna moja drugarica se extra lozi na njh i na vila, i kaze da imaju nekog gay chlana u grupi...
U ISP sam videla kolekciju njihovih najboljih pesama, zove se And Love said no. Raduje me da se na prolece ocekuje novi album! :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Sam Ville je izjavio kako je bisexualac ali bez homosexualnog iskustva... ne znam koliko je to istina a koliko nacin da skrene paznju na sebe, mada smatram da je dovoljno lep, harizmatican i zgodan da ne mora da skece paznju na sebe lazima...:misli:
Korisnikov avatar
By Savitar
Originally posted by MinaHarker
Originally posted by Savitar
U ISP sam videla kolekciju njihovih najboljih pesama, zove se And Love said no. Raduje me da se na prolece ocekuje novi album! :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Sam Ville je izjavio kako je bisexualac ali bez homosexualnog iskustva... ne znam koliko je to istina a koliko nacin da skrene paznju na sebe, mada smatram da je dovoljno lep, harizmatican i zgodan da ne mora da skece paznju na sebe lazima... :misli:
joj, pa ne znam... pa jel iskusio shtogod od kad je dao tu izjavu? :Dmeni su rekli neshto kao za onog shto ima bash bash dugu ravnu kosu...
Korisnikov avatar
By MusicManiac
Ako neko ima spot JOIN ME neka se javi. Evo nekih linkova

And Love Said No
mms://193.159.249.26/Ondemand/viva/ondemand/stars/him/him_and_love_said_no_dsl.wmv

Heartache Every Moment
mms://193.159.249.26/Ondemand/viva/ondemand/stars/him/him_heartache_every_moment_dsl.wmv

The Sacrament (Live @ Comet 2003)
mms://193.159.249.26/Ondemand/viva/ondemand/2_tv/comet2003/comet2003_him_the_sacrament_dsl.wmv

The Sacrament
mms://193.159.249.26/Ondemand/viva/ondemand/stars/him/him_sacrament_dsl.wmv

Buried Alive By Love
http://www.gun-supersonic.de/both/video ... ed_dsl.wmv

Solitary Man
rtsp://a1.v10579a.c10579.g.vr.akamaistream.net/ondemand/7/1/10579/v0001/bmggermany.download.akamai.com/10579/video/him/soma.rm
Korisnikov avatar
By Gothrose
On je sladak,muzika ok.Uistinu,nisam bas mnogo upucena jer sem onog sto vidim na TV-ju imam samo 1 CD-"Deep Shadows And Brilliant Higlighters".No,CD je bugarski pa ga moj stubic bas ne prima najbolje. :mad: Ua piraterija!!!
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Seaman
On mi se ne dopada, definitivno nije moj tip.Kada sam ga prvi put ugledao mislio sam da nece zivljeti duze od god dana, ali sam se prevario. :)
Najvise mi se dopada album RAZORBLADE ROMANCE a posle tog albuma (po meni) i nije imao neke pjesme.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jako, jako lep muskarac sa jako lepom bojom glasa...
No, ne svidja mi se njihova muzika... Previse suva/gruba/prosta, sa sablonskim textovima...
By жњ
izgleda kao devojka :drkanje:
Korisnikov avatar
By Insorcer
...da vidimo ko ce stajati u prvom redu 8-og?

nabrojte se:njanjanja:
Korisnikov avatar
By Laika
Pozerchina.
Pritom i netalentovan :down:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Laika
Pozerchina.
Pritom i netalentovan :down:

...konacno da neko nesto istinito kaze... :hail:
nije pozer nego POZERCHINA...
..em zna da pozira...em mu stoji da radi isto:bale: :bale:

za ovo netalentovan... dizem FIVE MIDDLE FINGERS
Korisnikov avatar
By Laika
A sta, kao, zna da peva...?
Ma svako ko ima iole sluha izvali da lik falsira bez prestanka...

E sad, za sou biz IMA talenta, i za poziranje ima talenta, i, ako nista,
a ono bar kad falshira to radi shmekerski...
To je to.
Korisnikov avatar
By Insorcer
..awwwwww ... 08.07.2006:bale: :bale: :bale: :gotika: :gotika:
Korisnikov avatar
By darklight
jedan toliko zanimljiv,shepav i vechito delimichno pijan chovek....obozavam njegovu muziku ,mislim da je drugachija,romantichna je ali opet protkana crnim nitima goth muzike....sada je bio na exitu,a ja sam u Poljskoj na praksi i nisam mogao da odem na koncert :o(
reche mi ortakinja....da su na koncertu svi "macho metalci" koji mrze him-a skakali kao nenormalni....toliko o tome da je to pederski metal....
................................death bless me with you...........................
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!