Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mayce_NS

Sto se tice incidenta sa devojkama koje su se potukle,
ne morate brinuti,zabranjen im je ulazak u klub tako da vise nikome nece kvariti provod
a YELLOW ce se pobrinuti da nastavi sa dobrim i jos boljim zurkama
sa pozitivnim,dobro raspolozenim i nasmejanim ljudima!

ZNACI UPOZORENJE!!!

Ko neznam da se smeje
ne mora ni da se trudi da udje
a oni koji bi voleli a nemaju sa kim
dobro su dosli
i mi cemo se potruditi da se nasmeju bar jednom u toku zurovanja :dancing:
Slazem se :up: :up:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Lakiboy_ns

Naime mi koji smo bili prosle subote prisustvovali smo odvratnoj sceni gde se nekoliko pijanih i agresivnih lezbacha potuklo medjusobno iz bog te pita kojih razloga i tako sjebali atmosferu i pokvarili provod nama ostalima koji smo dosli da se provedemo a ne da pravimo sranja sebi i drugima.

Pijane devojke su se tukle! OMG that's so cool! :hyper:

Šteta što nisam bio da prisustvujem :jerry: :grebanje:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mage

Naime mi koji smo bili prosle subote prisustvovali smo odvratnoj sceni gde se nekoliko pijanih i agresivnih lezbacha potuklo medjusobno iz bog te pita kojih razloga i tako sjebali atmosferu i pokvarili provod nama ostalima koji smo dosli da se provedemo a ne da pravimo sranja sebi i drugima.

Imam ja ekskluzivne snimke poslacu ti preko "plavog zuba" :D ako budes bio dobar :domino:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by Mage

Korisnikov avatar
By ns.happy
neki novi klub, reklama sa romea glasi:

NOVI GAY CLUB U NOVOM SADU

ESKLUZIVAN PROSTOR, U SAMOM CENTRU NOVOG SADA 250m2
VIP SEPAREI, SIPKA, KAVEZ ZA IGRU, SAVRSENA RASVETA I LASERI,
EXTRA OZVUCENJE, EXTRA USLUGA
SVE ZA VAS SAVRSEN PROVOD!
PROSTOR KAKAV STE DUGO CEKALI I KAKAV ZASLUZUJETE
NOVI CLUB ZA NEKA NOVA VREMENA....

VELIKO OTVARANJE 10 APRILA U 23h
BESPLATAN ULAZ
KOKTELI DOBRODOSLICE
POKLON VECERI ZA SVE VAS GO-GO IGRACI
CENA PICA ZA OTVARANJE - 50%
DODJITE DA SE EXTRA PROVEDEMO I NAPIJEMO! :)

UKOLIKO ZELITE DETALJAN INFO POSALJITE NAM VAS BROJ NA KOJI ZELITE DA DOBIJETE INFO SMS
Korisnikov avatar
By mirth
Ako je ludi matori Zec preinacio onu svoju kamiondzijsku javnu kucu u gay klub, to je definitivno znak da je zadnje vreme doslo... :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
To u Kisackoj sto se otvara sad u subotu to otvara cuvena Deniza koja je drzala i Joker nekada :D

A ovaj drugi klub navodno otvara neka ekipa iz BG-a....ali ne postoji nikakvi detaljniji info o tome gde se nalazi taj drugi klub?

Ako neko dobije jos neki info neka javi.

Po svim tim informacijama ovaj vikend bi u NS trebalo da rade cak 3 gay kluba sto zvuci previse dobro da bi bilo istinito mada je slicna situacija vec postojala krajem 2008 kad su dva meseca radili i Joker i Klub X na Klisi i stari Yellow na lokaciji iza Socijalnog....to su bila lepa vremena kad se moglo birati gde i u koji gay klub da se ode :sweet:

GAY POWER :zastava:
Korisnikov avatar
By IBM_over
[/quote]Ja sam dobio samo ovaj info:
Veliko otvaranje noviog kluba u fenomenalnoj prostoriji sa separeima, sobama za intimno druzenje, dark room-om, dancfloor sa sipkom... fenomenalna muzika ...

11.-og aprila VAS ocekujemo u kisackoj 11

povoljna cena ulaznica i pristojne cene pica!!!

dodjite da uzivamo zajedno

VAS passion TIM

Mada mislim da su pobrkakli datum....posto je 11.04 nedelja...ko jos otvara klub u nedelju uvece....to se valjda radi subotom? :nerd:

[/quote]

A da nisu pobrkali i adresu pored datuma ?
Koliko je meni poznato na toj adresi se nalaze Ciganske Zore i bivsi Strip Bar Kiss .... ko god iole poznaje Novi Sad zna da su se na toj lokaciji desavale grozne stvari, tuce , pucnjava pa i ubistva.

Ciganske Zore jos uvek rade a tamo se okuplja najveci Novosadski sljam .. na zalost ni devojke nisu postedjene batina ... a kamoli muskarci...

Ako se otvara Gay klub na TOJ adresi .. hvala lepo .. ja ne bih ......

Pozdrav svima :)
Korisnikov avatar
By blabla54380
mada je slicna situacija vec postojala krajem 2008 kad su dva meseca radili i Joker i Klub X na Klisi i stari Yellow na lokaciji iza Socijalnog....to su bila lepa vremena kad se moglo birati gde i u koji gay klub da se ode :sweet:
samo mi reci da se u sva tri kluba pustala identicna muzika?
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sprinter
mada je slicna situacija vec postojala krajem 2008 kad su dva meseca radili i Joker i Klub X na Klisi i stari Yellow na lokaciji iza Socijalnog....to su bila lepa vremena kad se moglo birati gde i u koji gay klub da se ode :sweet:
nije.
By PLAYER
ja dobio na mob ovo:

Sub 10.Apr.@23h
VELIKO OTVARANJE
CLUB PLAYER

H.Vojvodina (ex LUNA)
FREE ULAZ, pice -50%

(SMS Vam je propusnica koji cete pokazati na ulazu)
DOBRO DOSLI
By PLAYER
Originally posted by mirth

Ako je ludi matori Zec preinacio onu svoju kamiondzijsku javnu kucu u gay klub, to je definitivno znak da je zadnje vreme doslo... :lol: :lol: :lol:
Da Zec je cudo...
ali kiss da postane gay klub ??? :cyborg:
a verovatno niko od vas nezna da je ispod tog novog lokala CIGANSKE ZORE, ulaz su vrata do vrata,
ako je neko od vas bio tamo zna da se stalno desavaju sranja, tuce, pucanja i sl...
tamo su moju drugaricu tipovi namlatili posto nije tela da se Ka...a sa jednim njihoivim drugom.... sta mislite sta ce pederima da rade prvo vece cim namiurisu da su pored i ispred njihovog lokala???
nikakvo obezbedjenje ne moze zaustaviti pijane neandertalce....

ja cu ipak na otvaranje ovog u centru...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Zanimljivo da nosiš nadimak kluba... si ti neki dupli nalog ili si neki promoter novog kluba?

I na kraju, zna li se gde je jedan a gde drugi klub=?=
By PLAYER
iskreno svideo mi se nik... a bio slobodan tako da :)

koliko znam jedan je u staroj Luni,

a za ovaj drugi sam dobio ovaj SMS:

Veliko otvaranje noviog kluba u fenomenalnoj prostoriji sa separeima, sobama za intimno druzenje, dark room-om, dancfloor sa sipkom... fenomenalna muzika ...

11.-og aprila VAS ocekujemo u Z. Jovina 10 (pasaz)

povoljna cena ulaznica i pristojne cene pica!!!

dodjite da uzivamo zajedno

VAS passion TIM

proverio sam i na romeo tamo isto pise Z. Jovina 10 Pasaz

www.gayromeo.com/passion-novisad
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
:sunce: :sunce:

POZDRAV YELLOWCI

Subota 10 april od 23h...

YELLOWAČA PARTY
Promo 60din

ulaz do 24h free

Dobro dosli :alexis:

Ps. U klub je moguce uci iskljucivo sa clanskom kartom, ko nema jos svoju karticu neka pozove nas broj

SlikaImage Hosting
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Sprinter
U periodu dok su sva 3 kluba radila u Jokeru i u X-u se postala strana muzika do 01 ili 02h a onda krene narodnjacko ludilo dok su u Yellow-u pustali samo stranu muziku
Nakon sto se X zatvorio posle samo 2 meseca rada a kasnije i Joker ostao je samo klub Yellow koji tada isto menja muzicku koncepciju i do 02h pusta uglavnom stranu komercijalu a posle 02h narodnjake....takav muzicki koncept je jednostavno neophodan izgleda da bi klub opstao....give people what they want and they will come back :dj:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Zar pasaz Z.Jovine 10 nije mesto gde je nekad bio klub Joker? :nerd:

Znaci zasad imamo sledece spekulacije:
-jedan klub se navodno otvara na mestu gde je bila "Luna"
-drugi klub se navodno otvara pored "Ciganske Zore " u Kisackoj ili u Z.Jovinoj 10
- i treca opcija je da nas neko od ovih novajlija namerno ovde zajebava sa pogresnim informacijama i mogao bi da najebe zbog toga :panker:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by PLAYER

pise zmaj jovina 10,

www.gayromeo.com/passion-novisad
Sa Romeo profila cluba Passion:

Novi gay klub u gradu PASSION otvaranje organizuje 10.-og aprila 2010.

Adressa kluba je KISACKA 11 u Novom Sadu ... Sve informacije mozete dobiti na broj 064/XXXXXXX (broj ima na sajtu)

DOBRO DOSLI U STO VECEM BROJU DA STO BOLJE PROVEDEMO VECE OTVARANJA!!!!

KISSSSSSSSSS OD TIMA "PASSION"
Korisnikov avatar
By Insorcer
U centru se otvara neki "Player NS" klub.... takođe sutra u 23h...iznenađuju me Novosađani sa tim otvaranjem dva kluba odjednom.

:rumtea:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Armand

U centru se otvara neki "Player NS" klub.... takođe sutra u 23h...iznenađuju me Novosađani sa tim otvaranjem dva kluba odjednom.

:rumtea:
Ja sutra planiram da izadjem a ne znam ni sam gde bih pored toliko novih mesta :cheer:

Mozda bi bilo najbolje da obidjem sva ta mesta za jedno vece (ako uspem da saznam prave adrese) :lol:

Ili bi mi mozda bilo ipak bolje da jednostavno ostanem kuci sutra i sexam se celo veche....ne znam ni sam :neznam:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
@ BlackBitch-Mislis da svratim u standardno fabulozni i skandalozni i uvek dobro organizovani klub Yellow? :D
Korisnikov avatar
By Deejay_zr
Od: PassionNoviSad
Datum/vreme: 09. Apr. 2010 - 07:08

DRUGARI!!!!

Sutra 10-og aprila (subota), veliko otvaranje novog, nevidjenog gay kluba u Novom Sadu!!

- separei sa po 6 mesta
- sipka za igranje
- dark room
- soba za intimu
- sobe za prenociste
- mogucnost placanja sa karticom

CENA ULAZA NEVEROVATNIH 100 DINARA

za dobro raspolozenje tu je DJ ZEXY

+ iznenadjenje na sipci! ;)

ulaz iskljucivo 18+ osobama

SVE JE TO LEPO ALI MUZIKU NE PUSTA DJ ZEXY!!!!!!!!!

DJ ZEXY CE PUSTATI MUZIKU U KLUBU YELLOW
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!