Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Pricali su u jednom trenutku, ali drugi je dosao kasnije, pred kraj mog treninga. :D

Kad sam zavrsio trening i usao u svlacionicu, prvi trener je pricao sa tipom kojeg trenira, a tip je bio ko od majke rodjen :D Kasnije sam se i ja svukao :smeh:

Ima zanimljivih situacija :lol: Ali od gledanja nema selameta.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
I, sta mu je pricao, sa ce sve da rade? :hyper:

hahahhaha :smeh: :smeh:

Vidim, i ti ne okolises! :smeh: Samo si prisao razgovoru i hop - skinuo se...Ccc! :spank:

:smeh: :roflmao:

E boze, sta sve raja ne chini... :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Pa ne mogu da se tusiram u gacama :D

To je brzinski, u kabinu udjem sa gacama a izadjem bez jer ne mogu u kabini sa vlaznim podom da obucem gace :D Izadjem, obrisem i obucem. Tako svi rade, a ja vidio od njih. ;)

Zanimljivo je. Em prija trening, em prija tusiranje, a ima zgodnih tipova pa prija ocima.:D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ne, ne sumnjam da si gled'o i vid'o... :lol:

Da, treninzi prijaju, secam se. :deda: Ja se tusirao nisam, teretana mi bila pod prozorom. :D Navucem to sto sam navukao, za 5' minuta sam u svojoj :kada: ... Bilo me sramota da se nesto razmecem bez gaca:smeh: bas zbog te atmosfere, sve je nesto tako 'osmatrajuce'... :lol:

:kesa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma meni nije frka, inace sam i nudista, tako da nemam problem sa tim.

Nije mi bas blizu teretana pa je bolje i za mene i za one u autobusu :D

A mnogo ne gledam da ne bi doslo do erekcije. :blush:

Salu na stranu, sve je to lijepo i zanimljivo, ali idem zbog sebe jer mi prija, izmorim se i bolje spavam. :)

A od tih napucanih tipova, ne znam da li ima vajde.Ajde da ne generalizujem, ali kad im cujem pricu, uhvati me mala snaga.:roll:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ih, pa ti ces, ukoliko kupis neku teretanu, kao vlasnik uvesti nova pravila - trening bez gatjerona i pratece garderobe OBAVEZAN! :smeh: :smeh:

Salu na stranu, naravno da sam isao zbog sebe, i nisam uopste mnogo ni (za)gledao, bio sam fokusiran na svoj trening, a imao sam i svog trenera. :)

A sad odoh. :D

:sesir:
Korisnikov avatar
By Seaman
Idem i ja. Prijace setnja pored Dunava.

:sesir:
Korisnikov avatar
By Dina
Dozivljaji iz teretane :smeh:

Singi,
ti si kao ja... nista ne vidim, ili slabo sta...

A Seaman i Loni sve zapazaju... jedino mogu da se poredim sa njima u zapazanju zena, ali kad su muskarci u pitanju nema sanse... ;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! :kafa:

Malo sam neraspolozen, ali se dobro drzim s obzirom na okolnosti.:)
By Bombina
dobra vecer,ponekad cujem ti,Mazom,predji cu stvar za malu Beckie..Tota i Simora nema ga vec danima,kad nisam prolaznu u vasu kaficanicima
I,drugo e sad sam odspavala zbog danasnjeg obima posla,drugo ja i mladja sestra ovih dana da obilazimo u gradu da kupim knjigu za pocetnike autodesk,meni zanima,profa je bas brzaka,nikako ja ne kontrolisem,a druga dama prof,lepo sjela pored mene da pokaze kako se radi,lepo je nauciti
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Ja sam sva nikakva... pod alergijom od hormona, crvena sa pecatima... sve me svrbi... Na psolu me nerviraju, ne mogu nekad da shvatim da postoji tolika glupost... :sigh: Ucenje nisam stigla zbog posla a nocas me neki ludak budio vicuci i psujuci po celoj zgradi i ulici, strasno nesto...

Necu vise da vam unosim negativnu energiju, kuvam kaficu i odlazim da ucim ako uspem uz ovaj svrab, bas me nervira...

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! :cita:

:kafa:

Ja sam sanjao prdivan san :love: kako sam setao kroz neki gradic na moru, valjda je u pitanju bila Italija. Spoj mora, planina, predivno :)

A onda me neko probudio sa porukom oko 3 h :tuc:

:lol:

Dina, bice bolje. :mazi: Osjecam vec od sledece sedmice. :giggle:
Korisnikov avatar
By Tot
Pozdrav dragi moji.

Seamane, lepo je da si se odomoćio na tom mestu gde spajaš lepo i korisno.

Bombice, specijalni pozdrav za tebe.

Dina, oko tog svraba: kozmetički tretmani, razne kreme itd ne pomažu? Manje stresa u svakom slučaju.

:kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Caos :sesir:

Vidim da si se posluzio kaficom, pa ne moram da kuvam :lol:
Korisnikov avatar
By Tot
Seamane, dakako! Tvoje nije da nas ovde uslužuješ već da se seksualno opslužuješ :lol:
By Bombina
Mazo sram ga bilo ne skuvas meni kafu,Dini je skuvao,Tot
Mazo ovog puta cujem da je poruka stigla jutros u tri a ja ugasim,spava i mirno,ucila sam juce i sad ucim opet,malo neti da napisem
Cuj,kako sam gledala novi fil o serloka Holmsa,to je nov nego stari glumci
Korisnikov avatar
By nsBeckie
pozdrav svima. davno me nije bilo u kaficu, ali kad sam prezauzeta... inace opet mi se poremetio ritam spavanja... sinoc/jutros sam legla u 5 :/ i evo ustala u 12

a danas obaveze ponovo... uvek ima nesto... uff :sigh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Bombina

Mazo sram ga bilo ne skuvas meni kafu,Dini je skuvao,Tot
Mazo ovog puta cujem da je poruka stigla jutros u tri a ja ugasim,spava i mirno,ucila sam juce i sad ucim opet,malo neti da napisem
Cuj,kako sam gledala novi fil o serloka Holmsa,to je nov nego stari glumci
Evo ti kafica :kafa:

Ja nemam obicaj da ugasim telefon kad spavam, ali izgleda da cu poceti sa gasenjem.;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by nsBeckie

pozdrav svima. davno me nije bilo u kaficu, ali kad sam prezauzeta... inace opet mi se poremetio ritam spavanja... sinoc/jutros sam legla u 5 :/ i evo ustala u 12

a danas obaveze ponovo... uvek ima nesto... uff :sigh:
Meni obaveze krecu od utorka i malo se radujem jer cu konacno, barem na nekoliko dana, osjetiti radnu atmosferu.

Sto se bioritma tice, skroz sam se vratio u normalu. Sinoc sam legao oko 23h a ustao oko 8. Mada ce biti dobro kad pocnem da ustajem u pola 8.:D
Korisnikov avatar
By Dina
Tote,
Nekad sam ja isla kod dermatologa i to raznih zbog alergije, rekli su mi da ne stavljam lak, da ne stavljam puder, ni kreme, ni sminku - misssliiiim... Bila je to tragedija za mene u to vreme, do tada sam imala sminku na licu uvek, puder uvek, lak uvek... bez toga sam se osecala kao gola, ne znate me vi iz tog izdanja jer kasnije sam pocela da se sminkam opet ali uvek po malo i jedva, nikad se nisam vratila na staro... Tako da kad krene alergija poskidam i to malo... :sigh: Ali jedino sto zaista deluje na alergije je unutrasnji mir, tj manje stresova, a ne znam kako to da izvedem kad su mi stresovi sa svih strana... Mogla bih da zovem kliniku da mi promene hormone ali ne znam da li ce imati efekta, cekam do sutra da vidim smiruje li se, povlaci li se...

Seamane,
kako Bombi zna da si dobio poruku u tri nocu? Ogovaras Dinu? :shocked: :bic:

Ns Beckie,
ja mislim da su te dve stvari povezane - redje si u kaficu i odmah drugaciji bioritam... ;) A taman smo delovali na tebe... :)

Bombi,
ja sam pisala Seamanu u tri jer je neki ludak poceo da vristi po zgradi i ulici, i da psuje i da lomi nesto, i jako jako sam se uplasila... :uplasen: Inace Maza ima obicaj da pise u sitne sate ako je budan :trach: ali ja obicno iskljucim telefon :D
By Bombina
Ja pravim se luda,ne cujem nista ,meni je san ,imam da crtam nesto al samo pikaso
ustvari danas sam gledala saptacica sa duhovima
Maza he ehe bezi od duhova
Dina kad je ludak,on je pijandura,svako vece pije pivce,rakiju itd
Korisnikov avatar
By Tot
Dobar dan kafićani!
Originally posted by Seaman
Originally posted by Tot

Seamane, dakako! Tvoje nije da nas ovde uslužuješ već da se seksualno opslužuješ :lol:
Tesko da cu se ovdje ovajditi :lol:
Semane, nemoj tako! :neto:

Kafić Dina Seaman ti je kao klopka za lisice :lol: Naći će se neka i za tebe!

:seaman:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Dina

Tote,
Nekad sam ja isla kod dermatologa i to raznih zbog alergije, rekli su mi da ne stavljam lak, da ne stavljam puder, ni kreme, ni sminku - misssliiiim... Bila je to tragedija za mene u to vreme, do tada sam imala sminku na licu uvek, puder uvek, lak uvek... bez toga sam se osecala kao gola, ne znate me vi iz tog izdanja jer kasnije sam pocela da se sminkam opet ali uvek po malo i jedva, nikad se nisam vratila na staro... Tako da kad krene alergija poskidam i to malo... :sigh: Ali jedino sto zaista deluje na alergije je unutrasnji mir, tj manje stresova, a ne znam kako to da izvedem kad su mi stresovi sa svih strana... Mogla bih da zovem kliniku da mi promene hormone ali ne znam da li ce imati efekta, cekam do sutra da vidim smiruje li se, povlaci li se...
Konsultovaćemo se oko muzikoterapije tokom koje ti mobilni mora biti isključen!

A šta kažeš za prirodnu kozmetiku, dobra seckalica za povrće pa nanosiš krastavce i šargarepe po telu, a prirodni sokovi se razležu po tebi bez konzervanasa?
Korisnikov avatar
By nsBeckie

Ns Beckie,
ja mislim da su te dve stvari povezane - redje si u kaficu i odmah drugaciji bioritam... ;) A taman smo delovali na tebe... :)
mozda ima neceg u tome :misli: eto, juce sam svratila u kafic, i odmah se stvari popravile - sinoc sam ranije zaspala i jutros se ranije probudila... mozda je to neka natprirodna povezanost :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Slika

Celo jutro pravim tortu i ta na na - evo je...

Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan,
nasem Totu rodjendan, rodjendan, rodjendan,
Ziveo, ziveo i sretan nam bio...
Ziiiiveeeeooooo :snob:

:kolo: :kolo: :peva: :peva: :dance: :dancing:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Tot

Tote,
Konsultovaćemo se oko muzikoterapije tokom koje ti mobilni mora biti isključen!

A šta kažeš za prirodnu kozmetiku, dobra seckalica za povrće pa nanosiš krastavce i šargarepe po telu, a prirodni sokovi se razležu po tebi bez konzervanasa?
Moze muzika, evo tresti na sve strane, rodjendan je :sunce:

Stavljala sam juce kamilicu a danas sam se prskala sa aktivnim kiseonikom i prskam se... malo se smiruje...
Korisnikov avatar
By Seaman
A ja se cudim zasto mi Dina ne odgovara na sms. :lol:

Totu zelim srecan rodjendan!!! :kiss:

Zdravlje, ljubav i parice!!!

Zurka pocinje :kolo:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!