- 06 Apr 2010, 18:05
Mage,
pa sta ako i nema smisla - sto da se ubijamo zbog toga?
Originally posted by DinaI dalje putujem... mada bih bar do nekih stanica rado da stignem cisto da predahnem malo od stalnog puta...
Originally posted by SimorIma nesto u ovome sto Simor kaze
Možda baš ovaj period besmisla ustvari jeste period kada pronalaziš ono što predstavlja smisao tvog života, a da toga nisi ni svesna?
Bar nekako tako je bilo kod mene... Ispunjavala sam stalno svoje ciljeve, bar sam tako mislila. Imala sve razloge da budem zadovoljna, a nisam bila. Onda sam napravila jednu promenu, nerealnu i sa strane nepotrebnu ali prema mom davnom snu. Ispunjenje tog sna vuklo je sledece i opet sledece... I na kraju moj zivot nema veze sa onim od pre pet godina, da sam tada mogla da vidim sadasnji trenutak sasvim bih se zapanjila. Mnogo puta sam se zapitala da li je tako moralo, sto nisam mogla da se smirim u onoj tachci... Ali generalno sam zadovoljna, mnogo zadovoljnija nego sto sam bila. Sto se smisla zivota tice, mozda je on u tom putu. Mozda je kod mene dobro sto u smrt kao kraj ne verujem, tako da ja mogu da budem na stalnom putu bez straha da cu nekad stici...
Mage,
pa sta ako i nema smisla - sto da se ubijamo zbog toga?