Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Mayce_NSSlazem se
Sto se tice incidenta sa devojkama koje su se potukle,
ne morate brinuti,zabranjen im je ulazak u klub tako da vise nikome nece kvariti provod
a YELLOW ce se pobrinuti da nastavi sa dobrim i jos boljim zurkama
sa pozitivnim,dobro raspolozenim i nasmejanim ljudima!
ZNACI UPOZORENJE!!!
Ko neznam da se smeje
ne mora ni da se trudi da udje
a oni koji bi voleli a nemaju sa kim
dobro su dosli
i mi cemo se potruditi da se nasmeju bar jednom u toku zurovanja
Originally posted by Lakiboy_nsPijane devojke su se tukle! OMG that's so cool!
Naime mi koji smo bili prosle subote prisustvovali smo odvratnoj sceni gde se nekoliko pijanih i agresivnih lezbacha potuklo medjusobno iz bog te pita kojih razloga i tako sjebali atmosferu i pokvarili provod nama ostalima koji smo dosli da se provedemo a ne da pravimo sranja sebi i drugima.
Originally posted by MageImam ja ekskluzivne snimke poslacu ti preko "plavog zuba" ako budes bio dobar
Naime mi koji smo bili prosle subote prisustvovali smo odvratnoj sceni gde se nekoliko pijanih i agresivnih lezbacha potuklo medjusobno iz bog te pita kojih razloga i tako sjebali atmosferu i pokvarili provod nama ostalima koji smo dosli da se provedemo a ne da pravimo sranja sebi i drugima.
Šteta što nisam bio da prisustvujem
Originally posted by Mage
Šteta što nisam bio da prisustvujem
Originally posted by Lakiboy_nssamo mi reci da se u sva tri kluba pustala identicna muzika?
mada je slicna situacija vec postojala krajem 2008 kad su dva meseca radili i Joker i Klub X na Klisi i stari Yellow na lokaciji iza Socijalnog....to su bila lepa vremena kad se moglo birati gde i u koji gay klub da se ode
Originally posted by Sprinternije.
Originally posted by Lakiboy_nssamo mi reci da se u sva tri kluba pustala identicna muzika?
mada je slicna situacija vec postojala krajem 2008 kad su dva meseca radili i Joker i Klub X na Klisi i stari Yellow na lokaciji iza Socijalnog....to su bila lepa vremena kad se moglo birati gde i u koji gay klub da se ode
Originally posted by mirthDa Zec je cudo...
Ako je ludi matori Zec preinacio onu svoju kamiondzijsku javnu kucu u gay klub, to je definitivno znak da je zadnje vreme doslo...
Originally posted by SprinterU periodu dok su sva 3 kluba radila u Jokeru i u X-u se postala strana muzika do 01 ili 02h a onda krene narodnjacko ludilo dok su u Yellow-u pustali samo stranu muziku
Originally posted by PLAYERSa Romeo profila cluba Passion:
pise zmaj jovina 10,
www.gayromeo.com/passion-novisad
Originally posted by ArmandJa sutra planiram da izadjem a ne znam ni sam gde bih pored toliko novih mesta
U centru se otvara neki "Player NS" klub.... takođe sutra u 23h...iznenađuju me Novosađani sa tim otvaranjem dva kluba odjednom.
Originally posted by Sprinterlaki ti je dao iscrpan odgovor. :-)
ns.happy,
a sta se pustalo u tim klubovima?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!