Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by unic0rn

Sta da ti kazem. Meni je bilo prilicno za nezaborav momenat upoznavanja Dude Maljkovic i Sprintera.

:lol: :lol:

za sve ostalo tu je Mastercard. :hail:

Jao, to zaista jeste highlight. Sad mi žao što nisam bio, tamo se pisala istorija ovog foruma :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Meni je muzika bila ok, samo su mi falili narodnjaci i da cujem svoju Insomniu.. :usamljen:

Prostor je ok, ozvucenje gore je bilo prilicno bzvz, pritom je moglo da se pojaca, jer je u nekim momentima i bilo jache..

Ali, prosla zurka mi je bila mutjooooooo bolja.. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako je to izgledalo ?
Dajte ilustraciju u vidu adekvatnog video klipa.
:tuc:
Inače ću lično da postavim klip.
:vogue:
Korisnikov avatar
By Tungi
Muzika je bila grozna,jedan isti ritam...Pred kraj su se setili da puste nekog rocka:rock: :D

Meni je sve u svemu bilo lepo..:)
Korisnikov avatar
By *deni*
Vidim, nema vajde od dočaravanja atmosfere, pa ću to morati da dočaram i prisećam se lično.
Da li je bilo ovakvih momenata ?
''
:dancing: :love:
Korisnikov avatar
By Delete
Ah, da...zaboravila sam da napomenem da mi je Zwezdica dozvolila da zagrlim Dzozi, sto je, bar za mene bio highlight veceri. :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni jos uvek u usima:love:

''
Korisnikov avatar
By Tungi
Ali i moje skakutanje u ritmu Sonje Savic(Secerna vodica),ko je uocio znace:lol:

''

:happysmoke:
Korisnikov avatar
By *deni*
Tungi, da te pitam ja nešto... Jesi li se obljubljivao ti sinoćke ?
Korisnikov avatar
By *deni*
A jesu li puštali ovu numeru ?
''
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne,a i ako je bila onda je bio neki remix,koji su toliko skrnavi bili do neprepoznatljivosti originalne numere...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Delete

Ah, da...zaboravila sam da napomenem da mi je Zwezdica dozvolila da zagrlim Dzozi, sto je, bar za mene bio highlight veceri. :smeh:
A neeee, neeeee, vrhunac vecheri je ipak bio kada si TI MENE SAMOINICIJATIVNO zagrlila, a ja sam bila ovakva :shok: :uplasen:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
:pucaodsmeha:

Ne slazem se s Lepom:durenje:

:roflmao: :
Korisnikov avatar
By Egmont
Sad idem da downloadujem Lepinu diskografiju.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja nista ne razumem vise koja bi se muzika dopala auditorijumu ovih zurki....bas razmisljam o tome....

samo konstatujem.

ja ne bih umela ni da pretpostavim sada sta bi se tu shvatilo kao u redu muzika za zurku.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa jebem li ga,neki disco,80-te,rock..A ne ono skrnavljenje od "muzike",ne znam ni kako da nazovem...
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by hlaefdige
ja nista ne razumem vise koja bi se muzika dopala auditorijumu ovih zurki....bas razmisljam o tome....
pazi nema te muzike koja moze da se dopadne auditorijumu ako je, a jeste, u pitanju samo jedna "voznja". evo na primer, zvezdica voli karleusu i tungi se zali kad ima elektronike, a meni elektronika bas odgovara. meni taj mix malo elektro - malo narodno je jos gora varijanta, a sto je i bilo sada na zurci.

jednog dana bice zurki sa samo jednom muzickom idejom.

a jednog dana cemo se svega ovoga secati sa smeskom - kiselim, jer ce postojati 10 organizacija koje ce praviti zurke i jos toliko razlicitih klubova u kojima cemo se provoditi. i sloboda svima :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma razumem ja to sve...

...prosto, iznenadila sam se jer je ranije bilo opste odusevljenje kada Darka pusta muziku.....zato sam se zabunila.....doduse, sada nisam bila....

......razumem ja da je ovo zurka na kojoj nas spaja samo jedna stvar - i to nije muzika...
bas zato, ocekujem da tamo nece biti muzika koju bih najradije slusala...(iako meni muzika na lnq zurkama relativno odgovara)...

kapiram ja sta ti kazes.....to je jasno....
Korisnikov avatar
By blabla54380
jer je ranije bilo opste odusevljenje kada Darka pusta muziku.....
pretpostavljam da to parira onom odusevljenju sase matica kada u hotelu dobije sobu sa pogledom na more :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Sprinter
jer je ranije bilo opste odusevljenje kada Darka pusta muziku.....
pretpostavljam da to parira onom odusevljenju sase matica kada u hotelu dobije sobu sa pogledom na more :D
ne ulazim u to kakva je to muzika. ali ni malo. ja o muzici ne znam niiiiiiiiista zivo.

govorim o reakcijama publike na lnq zurkama od ranije. ima tih tema negde.
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa i ja govorim o reakcijama publike, zato pomenuh sasu
Korisnikov avatar
By hlaefdige
znam o cemu govoris. ja govorim o proslim zurkama na kojima je pustala muziku.

zato me cudi sada ovo. mozda se promenila publika. ili njen repertoar. nem pojma.
Korisnikov avatar
By starky
Muzika je bila razlicita i dosadnjikava,sa sve pass this on koji mi se vise penje na dusu...a the knife recimo ima toliko dobrih i drugih pesama...nije bilo nikakvog kontakta Dj-publika,ali Darka nije kriva,jer je prostor tako napravljen da je tesko napraviti kontakt.Neverovatno mi je bilo da NEMA garderobe,a i da od piva ima samo ono sranje od Pilsa i toceni Amstel :wtf:
L&Q zurke su definitivno okupljanje forumasa pojacanih tetkama koje su tu samo da bi bile vidjene,sto se moglo zakljuciti stalnim setanjem gore-dole.
Pleasure(ex Trezor) se deklarisao sa programom do 3 komercijala,posle 3 narodnjaci (sto nije po mom ukusu) ali iznenadjenja nema.U svim ostalim segmentima je daleko ispred ove zurke,od obezbedjenja,prostora,ljudi,wc-a (u red room-u je radio samo jedan na koji se cekalo po pola sata).
Organizatori,nije poenta samo napuniti prostor i uzeti pare,za to treba nesto i dati. (gay ljudi nemaju puno izbora da izadju na gay mesta,napunice te ga uvek).

:sesir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!