Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
E lepo je ono. Niti si mi slao niti sam čuo. Baš je lepo... :B

Evo par mojih umetničkih radova...ostavio sam u onoj tamo temi o jajima isto....

Slika

Slika

Slika

Ovo je za Dinu

Slika
Korisnikov avatar
By deran
malo sam iznenađen religijskim momentima u pozadini-nekako to nisam vezivao uz tebe...:)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
sta hoces, dobro izgleda boja (barem na slici)

a lepi su i detalji, ne bih ja imala zivaca da to tako crtkam... A + N sweet :sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Hehe...Beki redom po kafićima! :B

Hvala, Beki! Srećan Uskrs!!
Korisnikov avatar
By Tungi
Srecan Uskrs svima koji praznuju.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Dobro jutro. :jutro:

Bas su ti vesela ona jaja... :dance: Ne bih smeo da ih diram do sledeceg Uskrsa, bilo bi mi zao. :lol:

Inace, srecan Uskrs. :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh:

Raduje me. :D

Znas, ja sam tako jednom neka omiljena jaja, po mojoj proceni najuspelija (imao isto neke slikarske momente inspiracije), a dok smo ih jos farbali (ne radimo to vise), cuvao 2-3 godine. :lol: Ionako postoji obicaj sa chuvarkutjom, koji je meni legao k'o 1 na 11. :giggle: Posle 2 godine stajanja, jaje je bilo ocigledno potpuno shuplje, lako kao pero, kao da nije jaje vec neka igracka... :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Marsy, dobar jutar. :jutro:

Kako je tu kod tebe? :D

Ovde se koncano prolepsava, ako se po jutru dan poznaje... :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ćao, Singi!

Kod mene je mnogo lepo. Kiša danima pada. Sve je procvetalo, dole pod nogama (zumbuli, narcisi i svašta šareno čemu ime ne znam) a gore japanske trešnja...a izmedju raspoloženi ljudi u laganoj garderobi. Pored svih ostalih pozitivnih senzacija koje ta kiša izaziva, lično mi najviše godi to što se razne leteće prokletinje ne čuju, a nema ni onih gmizećih (tvorova) koji šire smrad okolo.

Evo upravo slušam kišu kroz otvoren prozor...kad pljušti, kad paducka...kad jednostavno - pada.

:B
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:)

Bas lepo zvuci. :shmi:

Znaci, vi stvarno imate tamo tvorove? :iskolacen: Ja sam mislio da se ti zezas. :giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
Kamo sreće.

Ima ih i bezobrazni su kao i sve divlje životinje.

Oni se bar šunjaju tako, mada daleko od toga da se kriju...leti i u sred dana. Ja samo čekam da me prepadne neki ispod auta kad je napolju a ja pođem da vozim, viđao sam i to, pod drugim kolima...Do sada ništa, ALI znam, čim se opustim, čim prestanem da mislim....eto njega.

Rakuni su još napadni, otvaraju kante, prevrću djubre...veverica ti se uspentra do pola noge pozadi....ti misliš poludeo si, živci otkazali....okreneš se pozadi - ona te gleda onako odozdo i čeka da joj daš da jede nešto...

Leti u prigradskim naseljima šetaju mečke...udju u radnju, u benzinsku pumpu...Pocepaju kesice sa čipsom, lagano i bez žurbe...pojedu tako pa izadju, sve kroz vrata na foto-ćelije...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol:

Svete zivotinjice. :giggle:

Vidi ti njih, vece veverice... :iskolacen:

Hehe. :sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Znaš ti kad ta mala životinjica brani gnezdo sa mladima (koje je boga pitaj gde, ali to ne utiče na pravovremenost napada)...pa se propne na zadnje noge i krene da frkće na tebe, a rukama radi kraul po vazduhu? Stisne oči, mlati glavom levo desno, rukama pliva po vazduhu - u duboko je ubeđena da je ima 3m i 300kg, takav joj ne nastup. Da umreš od smeha.

Rakuni kad štite mlade već nisu tako simpatični.

Najbolje su mi veverice dok se jure po granama, to je čudo...
Korisnikov avatar
By Mars
Lep glas. Lice uvek drugačije...a memorija za imena u glavi mi je puna...

:teg2:
Korisnikov avatar
By *deni*
Uključujem se jednom divnom numerom

''

:sixto:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne skrnavi nam kafic:ninja:

:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam ipak jedna umetnica, koja mora da se izrazi.

'':zen:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Ovaj rad je za mene od posebnog značaja jer sam upravo posle njega i ja došao na ideju kako možda mogu napraviti nešto slično, što je kasnije rezultiralo sa nekoliko projekata koji su uneli izuzetnu radost onima koje volim (samim tim i meni).

:B
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa jeste, u pravu si.
A prijaće ti i Vukica, pa da je čujemo i vidimo.
''
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, volim da je čujem...al odma se setim da je više nema...

Al dobro. Ostali su njen glas i lepota u kojima možemo da uživamo.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo je moj izbor za danas...Po mom skronom mišljenju jedan od najkompletnijih albuma naše diskografije.

Ono što je Thriller Majkl Dzeksona za svet, to je ovaj za Jugoslaviju.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pvfWlWYQ ... re=related[/youtube]

(u jednom delu refrena nemam pojma o čemu peva, ali svejedno to ne umanjuje moje uživanje u pesmi)
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!